2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Ayni dusunce bende de var biliyirmusun bu erkek olursa ucuncuyu de ilerde düşünebilirim. Rabbim eli kolu saglam evlat versin ins hepimize:)
rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ilk duam o tabii ki evlat olsunda kızda erkekte dünyaya bedel ama benim kız kardeşim ablam ve abim var abimle pek bi paylaşımımız yok ama kız kardeş öyle değil

Canım benim ne görülmüş ne duyulmuştu 6+1 de. ne güzel bak görmüşsün attığını canini sikma. Kaç gün sonra gitceksin bidaha.

Öyle canım gerçekten tabiki evlat ayrılmaz ama kız çocuğunun gerçekten bir kizkardeşe ihtiyacı var. Erkeğin yanına erkek olsada olur olmasa da. Benim iki kızım bir oğlum var herkes aman oğlun olsun bitane daha ins diyor ama benim için hiç farketmez.

Istenen kan ve idrar testlerini yaptırdım az önce. 594 tl ödedim. Oglumda da orda yatırmıştım her şeyi. Bu kadar pahalanmış mi ya? Sağlık olsun tabi.

ben küçükken hep 4 çocuğum olsun 2 kız 2 erkek derdim tabi 29 da evlenceğimi düşünmemiştim şimdi rabbim 2. nasip ederse 3. 40 ta bi kazan dibi düşünürüm en en en fazla :). seninki çok güzelmiş hayalim hem 2 kızın var hemde oğlun rabbim hepsine hayırlı ömürler versin inşallah

Istenen kan ve idrar testlerini yaptırdım az önce. 594 tl ödedim. Oglumda da orda yatırmıştım her şeyi. Bu kadar pahalanmış mi ya? Sağlık olsun tabi.
Saglik olsun da tabikide ama.resmen dolandiriyorlar insani. Devlet hastanesinde ucretsiz yapilan testler icin bukadar para alinirmi. Yazik günah

testleri neden devlette yaptırmıyorsunuz arkadaşlar
Sağlık ocağına gittim sabah sadece birkaçına bakabiliyorlarmış. Iki iki kan aldırmak istemedim. Devlet hastenesi de özel hastanenin yazdığı kağıtla test yapmıyor, doktorun tekrar muayenesi lâzım. Malum bayram haftası zaman da dar.

Amin canım cümlemizin evladına inş. Bizimde hayalimizdi eşimle dört çocuk. Ama dördüncüsü bende bukadar erken hayal etmemistim şöyle 35 den sonra 40 a doğru yaparım diyordum ama nasip böyleymiş. Rabbimin bir bildiği vardır muhakkak

Gözün aydın, hoşgeldin aramıza.

Aynen canım sağlık ocakları tüm testleri yapmıyor ben ilk sağlık ocağında yaptırdım kalanları da özelde yaptırdım çok uyguna geldi. Çoğu testi yapmışlardı yinede kalanlarda çok tutmadi. Ama tabi ikikere kan verdim bende

sağlık ocağı değil devlet hastanesi eğitim araştırma hastanelerinde bütün testler ücretsiz yaptırılyor 182 dende erkenden randevu alınırsa sorun yaşanmıyor ben şahsen verilen bu paralara acıyorum ne yalan sölim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…