cnm bence de siklasirsa faln sen evde çok beklemeValla bende eşyaları hep hazırladık kapının önünde arttığı gibi gideceğim 4. Bebek erken oluyirmus
Aynen ben de öyleyim ama bugün daha fazla sertlesti kaskatı oluyor ve uzun da sürdü bugün yatsamda halaa taş gibi ve bazen nefesim kesiliyor öyle sert oluyor ki acaba sancı dediginiz bumu4.demekoh ne güzel kalabalık aile aman dikkat et. Benim azicik azicik Agrim oluyor hala. Ama sanki uzun sancı gelmicek gibi. Bunlar yalancı bence :)
Benimde 1 haftadır falan sertlesmeler baya çoğaldı. Gün içinde artık saymayı bıraktım: )
Aynen ben de öyleyim ama bugün daha fazla sertlesti kaskatı oluyor ve uzun da sürdü bugün yatsamda halaa taş gibi ve bazen nefesim kesiliyor öyle sert oluyor ki acaba sancı dediginiz bumu
Sen normal dogum mu bekliyordun canımDegil bence. Ama bu sertleşme dogum belirtisi diye okudum bi kaç yerde. Bakalım ne olacak. Bak şuan mesela gene top gibi oldum .
Sen normal dogum mu bekliyordun canım
Saate bakıyorum valla hem heyecan hem korkucnm bence de siklasirsa faln sen evde çok bekleme
Allahım yardım etsin su gibi dogumun olsun insallah canımslm kızlar
iki saat önce evde otururken suyum geldi ve hastanedeyim sancılarım artıyo gittikçe suni istemedim kendi sancılarımı bekliyorum doğuma kadar
sizlerden banada dua etmenizi istiyorum 37+6 oluyo normal yani inşallah sağsalim kucağıma alırım
Allah bir avazda kurtarsın insalahslm kızlar
iki saat önce evde otururken suyum geldi ve hastanedeyim sancılarım artıyo gittikçe suni istemedim kendi sancılarımı bekliyorum doğuma kadar
sizlerden banada dua etmenizi istiyorum 37+6 oluyo normal yani inşallah sağsalim kucağıma alırım
Canim doktorum biliyor . Baştan beri Akintim var benim. Ama yeşil akıntı ara sıra oluyordu. Yoğunluğu düşündürdü beni. Onun dışında kokusu ve Kasinti durumu yok. Köpüklü de degil. Doktorumu arayıp soracağım yinede . Yoğunluğu konusunda belki ciddi birsey dir .. Yinede doktoruma güveniyorum en baştan beri korkma dediyse sanirim vardır bi bildiği
Canim doktorum biliyor . Baştan beri Akintim var benim. Ama yeşil akıntı ara sıra oluyordu. Yoğunluğu düşündürdü beni. Onun dışında kokusu ve Kasinti durumu yok. Köpüklü de degil. Doktorumu arayıp soracağım yinede . Yoğunluğu konusunda belki ciddi birsey dir .. Yinede doktoruma güveniyorum en baştan beri korkma dediyse sanirim vardır bi bildiği
Aynen ben de öyleyim ama bugün daha fazla sertlesti kaskatı oluyor ve uzun da sürdü bugün yatsamda halaa taş gibi ve bazen nefesim kesiliyor öyle sert oluyor ki acaba sancı dediginiz bumu
daha önce de var ve doktorun biliyorsa sorun yoktur öyleyse.. yoğunlaşması normaldir bence. çünkü bende de beyaz akıntı artmaya başladı, rahim ağzı inceldikçe akıntılarda çoğalıyormuş.
Alttan alttan ince sizilar geliyordoguramadim gitti ya. Keşke uyusam ve bi uyansam sancim var. Dakika tutsam, sonra hazırlanıp hastaneye gitsem.
Muayene etseler. Deseler ki bacim 9 cm açıklık var sen yolda dogurmussun çocuğu. Sonra bi ikinsam iki ikisam ciyak ciyak melegimin sesini duysam.
Sonra bebegimin kontrolleri yapılsa bizi eve gönderseler.
Cok ammmiiiiiinnnnnnnnnnn
rabbim kolaylık versin inş sağlıkla kavusunslm kızlar
slm kızlar
Aynen öyle :) karnımda bakması ayrı olsy dışarda apayrı. Şimdiden evde yalnızken ateşi çıksa yada çok kusunca naparım diye senaryolar oluşturuyorumCanim doğrudur ay endişelendirdiysem cok özür dilerim sana ebeler demiş dr demis iste ötesi mi var cisini yapıyor ya daha ne? İçtiği sadece sut yavrunun kakası ne kadar olacak telaş etme annesi:) hem doymasa ağlar temel felsefe bu üzülme nolur. Ay bunlar ne kadar büyürse büyüsün içimiz hep böyle olacak dimi annelerimiz ne kadar haklıymış:)