Allah bağışlasın yavrunu AMİN insallahSabah 8.20 de kızımı kucağıma aldım çok şükür kızlar. Gece başlayan ve 5dk da vuran sancılarımla sancı kısmı kolay oldu çok şükür 8cm le gelmişim hastaneye. Ama bu sefer doğum kısmı zor oldu ıkınmakta çok zorlandım ama her şey bitti gitti çok şükür. Darısı diğer arkadaşlarıma inşallah..
kanlı ise bir iki güne olabilir diyorlar kahverengi sari gibiyse daha uzun surebilirKızlar nişanım geldi sabah ama agrım sancım yok. Dogum ne zaman olur acaba
Hic yaşamadımKızlar idrarda sonra köpüklü bir akıntı si olan varmı ilk defa böyle birşey gördüm
kanlı ise bir iki güne olabilir diyorlar kahverengi sari gibiyse daha uzun surebilir
Daha duzenleri cook degisicek :) tam duzen oturdu diye rahatlicaksin, bisey o duzeni bozacak baska bir duzen baslayacak..vs vs..Son cümlen cok tatlıçooook tesekkür ederim içim rahatlıyor böyle yorumlara :) Hergün düzenli çişini yapıyor. İlk bebeğim olunca herşeyi saat gibi işlesin diye bekliyorum. Onun da bi insan olduğunu unutuyorum. Yinede bu gün kakasını yaparsa iyi olur
Gün içinde çoğalması ve düzenli hale gelmesi lazım diye biliyorumDun aksamdan beri benimde karnim kipir kipir bi inip bi cikiyo , sertlesmelerim daha 30lu haftalarimdan once baslamisti o yuzden simdi bunlar ayni sertlikler mi normal mi anlayamiyorum nasil ayirt edebilirimki
Hmm tamm canim simdilik ara ara ama bi bakalim , bu gidisle son gunune kadar kalicaz galibaGün içinde çoğalması ve düzenli hale gelmesi lazım diye biliyorum
Ayy hayırlı olsun canım bir bebişimiz daha oldu sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin AllahSabah 8.20 de kızımı kucağıma aldım çok şükür kızlar. Gece başlayan ve 5dk da vuran sancılarımla sancı kısmı kolay oldu çok şükür 8cm le gelmişim hastaneye. Ama bu sefer doğum kısmı zor oldu ıkınmakta çok zorlandım ama her şey bitti gitti çok şükür. Darısı diğer arkadaşlarıma inşallah..
Benim nişanım geleli 2 hafta oluyor canım ama nişanı gelip birkaç saat sonra doğum sancıları başlayan da var.. kısaca belli olmazKızlar nişanım geldi sabah ama agrım sancım yok. Dogum ne zaman olur acaba
Sabah 8.20 de kızımı kucağıma aldım çok şükür kızlar. Gece başlayan ve 5dk da vuran sancılarımla sancı kısmı kolay oldu çok şükür 8cm le gelmişim hastaneye. Ama bu sefer doğum kısmı zor oldu ıkınmakta çok zorlandım ama her şey bitti gitti çok şükür. Darısı diğer arkadaşlarıma inşallah..
Kızlar idrarda sonra köpüklü bir akıntı si olan varmı ilk defa böyle birşey gördüm
Ne yaptin nasilsinBugün benim için çok önemli bir gün . 13.40ta randevum ve yatis verilecek ... Ne sancı ne açıklık hiç bişey yok ve co korkuyorum dualariniza ihtiyacım var kızlar .. öyle karmaşık duygular içindeyim ki Rabbim yardım etsin inşAllah ...
Böyle degilde idararim kopurdu dun benimde. Asitli gibi dusun. Bide Akintim cok yoğun.yeşil oluyor . Offf.
Bu yeşil akıntı dogumda bebeğe zarar vermez dimi ya. En cok bundan korkuyorum.
Bende de aynı durum söz konusu , son kontrol de bi risk olsaydı cumrtesi sezeryan olacaktı. Şimdi cuma yine kontrol ona göre 38+5 lere kadar erteleyebiliriz dedi doktor. Bana da mantıklı geldi sonuçta ilk Doğum aniden bebeğin çıkması durumu çok zor ihtimal belirti oldumu gidilip anında sezeryan yapılabilir diye düşünüyorum Belki bi umut hala bir hafta içinde dönerse diyeCanım benim de makat gelişli ve cuma sezeryan var. Ama hiç sancım yok sadece bir kaç gündür su süzülür gibi oluyor ondan korkuyorum. Doktorun bunları yaşamana rağmen niye bir an önce sezeryana almamış onu anlamadım. Ben 38+0 da olacağım. Ertelemek istediğimde bana kızdı makat gelişli olduğu için normal doğum başlamadan almamız lazım dedi
Bugün benim için çok önemli bir gün . 13.40ta randevum ve yatis verilecek ... Ne sancı ne açıklık hiç bişey yok ve co korkuyorum dualariniza ihtiyacım var kızlar .. öyle karmaşık duygular içindeyim ki Rabbim yardım etsin inşAllah ...
Böyle degilde idararim kopurdu dun benimde. Asitli gibi dusun. Bide Akintim cok yoğun.yeşil oluyor . Offf.
Bu yeşil akıntı dogumda bebeğe zarar vermez dimi ya. En cok bundan korkuyorum.