2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
inşallah canım, benım 17 temmuz sat, tam olarak haftayı bilemiyorum 5 bitti sanırım ama betada önemli yarın bakar belki tekrar

Benim de 23 temmuz sat ama muhtemelen 3 haftalık falan hamileyim bende. O yüzden hiç kese bakmadı direkt bhcg gidiyoruz şimdilik. Doktorum bebek aspirini al için rahat etsin kalp atışına kadar dedi, alıcam bakalım.

Muhtemelen sende kese görünür artık. Hiç stres yapma doktor sonrası inşallah takvimi eklersin sende :)

inşallah canım bakalım :) ben coraspin içiyorum suan zaten. iğneyi yarın konuscaz, sende varmı hafif batma çekilme gibi his akıntı durumun nasıl

inşallah canım bakalım :) ben coraspin içiyorum suan zaten. iğneyi yarın konuscaz, sende varmı hafif batma çekilme gibi his akıntı durumun nasıl

Hafif batma vardı ama 2 gündür pek yok. Akıntı da sanki var ama pedim kirlenmemiş bile oluyo. Emin olamıyorum o yüzden. Şişlik var ama regl şişkinliği gibi.

Hafif batma vardı ama 2 gündür pek yok. Akıntı da sanki var ama pedim kirlenmemiş bile oluyo. Emin olamıyorum o yüzden. Şişlik var ama regl şişkinliği gibi.

iğne batması gibi damar çekilmesi gibi oluyo bende hafif akıntıda bazen oluyo bazen olmuyo, yeşilimsi olıyo bazen ama doktor sorun değil diyor

Ben yürüyüşe çıkıyorum kızlar, evde miskin miskin oturmak yok.

Haydi bakalım; hem kilo almamak hem kolay Doğum yapıp toparlanmak için günlük 20 dk kendimizi yormadan yürüyüşe :)

Mrb cnm hayirlisi olsun. Allah saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin hepimizin. Özel çınarli hastanesi miydi? Bayrakliya yakin diye biliyorum? Ben o taraflardayim da. Iyi bi hastane diye duymustum
Evet canım özel çınarlı hastanesi
2013 ocakta ağrısız doğum yaptım orda doktorum dışardan geldi orda yaptırdı anestezi uzmanları başarılı diye orayı tercih ettik

Canım cevabın için teşekkürler. Umuttepeye gitmek benim için zor olacak. Medikal park, konak ve akademi evime çok yakın. Funda hanıma gitmek istiyorum ama medikal park tahliller falan çok pahalıdır diye tahmin ediyorum. O nedenle galiba akademide nuri beyi düşüneceğim. Tabi arada çok farl yoksa funda hanıma gitmek isterim

Rica ederim. Evet umuttepeye gitmek zor oluyor tabi. 3 ay önce Funda hanımın muayenesi 155, nuri beyin 110tlydi. tahllilleri bilmiyorum.

Kızlar bir konuda endişeliyim.
Şimdi doktor bana bayramdan sonra gel dedi. Arada bayağı zaman var. Bu süreç içerisinde olumsuz bir şey olur da ben anlamassam diye korkuyorum.
Olumsuz bir durum olsa anlaşılır değil mi ?

Merhaba canim hayirli olsun belli bi hastaneye mi gidiyosun nasil gidiyo surec
Sağol canım Sanada hayırlı olsun. Ben gaziemirdeyim ve fazla seceneğim yok devlet hastanesine gidicem ilk komtrolüme gittim devam edicem sanırım şimdilik iyi gidiyoruz bakalım sen ne düşünüyorsun doktor konusunda

Tesekkurler cevap verdiginiz icin hamisler peki ben tahhminen 4-5 haftalikr hamileyim. Sizlerde kahverengi lekelenme oluyor mu. Bir de ani saga sola donerken yatakta kasiklarimda kasilma oluyor bazen sizde oluyor mu

Ben de yürüyüş bandı almak istiyorum sırf yürüyüş için

Açık havada yürümek gibisi yok canım, ama imkanın yoksa al yürüyüş bandını.

Duygu değişimi yasamaya başlayan var mi durup dururken mutsuz hissediyorum oğlum 7aylik o mu yoruyor yoksa hormonlar mı bilmiyorum ama oturup ağlamak istiyorum evdekilere küsüp kendimi soyutluyorum
Canım hormonların oyunu bunlar, oyuna gelme :)

Canım Allah korusun ama kızların dediği gibi kanaman belirti olur sana. İniallah yaşamazsın aklına kötüsünü getirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…