Kızlar ilk mesajı aldım, yarın düzenleme yaparım takip ederiz birbirimizi :)
bende anlamadim canimKızlar ilk mesajı aldım, yarın düzenleme yaparım takip ederiz birbirimizi :)
Sağ ol canım :)Kanaman olur canım.ya da lekelenme gibi bir şey olur anlaşılır
Ben anlamadım
bende anlamadim canim
Bende devlet hastanesine gidiyodum. Sonra konakta hayat hastanesi denk geldi baya uygun geldi tahliller falan. Simdilik oraya gidiyorum. Kalp atislarini duyduktan sonra insallah ozel bi doktora gitmeyi dusunuyorum. Dr.Serhat volkan dede'ye arkadasim gidiyo cok memnun ama bakicaz bizde bakalim daha belli degil. Bu arada ege universitesi ve dokuz eylul ucretsiz doguma hazirlik kurslari veriyormus diye duydum. Ilerde degerlendirebiliriz:) aklinda bulunsun. Insallah gorebiliriz o gunleri sagsalimSağol canım Sanada hayırlı olsun. Ben gaziemirdeyim ve fazla seceneğim yok devlet hastanesine gidicem ilk komtrolüme gittim devam edicem sanırım şimdilik iyi gidiyoruz bakalım sen ne düşünüyorsun doktor konusunda
Evet bende ayni sekilde duymustum. Ama sanirim yenidogan bakim unitesi yokmus. Gerekli durumda baska hastaneye yonlendiriyorlarmis. Bende o hastaneyle calisan bi doktora gitmeyi planliyorum. Aklimda birkac doktor var. Seninkinin ismi neydi ve yine ona gitmeyi mi dusunuyosunEvet canım özel çınarlı hastanesi
2013 ocakta ağrısız doğum yaptım orda doktorum dışardan geldi orda yaptırdı anestezi uzmanları başarılı diye orayı tercih ettik
Benimde başladı Allah kolaylık versin :)Duygu değişimi yasamaya başlayan var midurup dururken mutsuz hissediyorum oğlum 7aylik o mu yoruyor yoksa hormonlar mı bilmiyorum ama oturup ağlamak istiyorum evdekilere küsüp kendimi soyutluyorum
Benim doktorum müfit özyiğit o hastanede çalışmıyor. Gelip o hastanede doğum yaptırıyorEvet bende ayni sekilde duymustum. Ama sanirim yenidogan bakim unitesi yokmus. Gerekli durumda baska hastaneye yonlendiriyorlarmis. Bende o hastaneyle calisan bi doktora gitmeyi planliyorum. Aklimda birkac doktor var. Seninkinin ismi neydi ve yine ona gitmeyi mi dusunuyosun
Canım bende 17 temmuz adet başlangıcım 5+2 yizinşallah canım, benım 17 temmuz sat, tam olarak haftayı bilemiyorum 5 bitti sanırım ama betada önemli yarın bakar belki tekrar
Normalde kahvaltı ve ogle yemeği yiyen biri degilim bi aksam yemegi yerdim simdi 3 ogun yemek yiyince vücutta musait tabi kilo almaya hemen aldım kilolarıKızlar dikkat edin trimester da 1-3 arası alın diyolar. Yürüyüş yapın
Egepol'ü arastirabilirsin. Bi tanidigimin ikizleri orda dogdu cok memnun kalmisti. Bu arada ikizlerine cok sevindim hayirli ugurlu olur insallahBenim doktorum müfit özyiğit o hastanede çalışmıyor. Gelip o hastanede doğum yaptırıyor
Bizim de ikiz olduğu için yenidoğan ünitesi önemli araştırıcaz bakalım daha çok yeniyiz
Sağol canım inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı olur. Egepolü araştırayımEgepol'ü arastirabilirsin. Bi tanidigimin ikizleri orda dogdu cok memnun kalmisti. Bu arada ikizlerine cok sevindim hayirli ugurlu olur insallah
Kızlar bir konuda endişeliyim.
Şimdi doktor bana bayramdan sonra gel dedi. Arada bayağı zaman var. Bu süreç içerisinde olumsuz bir şey olur da ben anlamassam diye korkuyorum.
Olumsuz bir durum olsa anlaşılır değil mi ?
Kizlar bu arada kitap tavsiyeleriniz varsa paylasir misiniz? Telefondan indirebilecegimiz uygulamalar vs paylasirsak faydali olur