2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Bende devlet hastanesine gidiyodum. Sonra konakta hayat hastanesi denk geldi baya uygun geldi tahliller falan. Simdilik oraya gidiyorum. Kalp atislarini duyduktan sonra insallah ozel bi doktora gitmeyi dusunuyorum. Dr.Serhat volkan dede'ye arkadasim gidiyo cok memnun ama bakicaz bizde bakalim daha belli degil. Bu arada ege universitesi ve dokuz eylul ucretsiz doguma hazirlik kurslari veriyormus diye duydum. Ilerde degerlendirebiliriz:) aklinda bulunsun. Insallah gorebiliriz o gunleri sagsalim

Evet canım özel çınarlı hastanesi
2013 ocakta ağrısız doğum yaptım orda doktorum dışardan geldi orda yaptırdı anestezi uzmanları başarılı diye orayı tercih ettik
Evet bende ayni sekilde duymustum. Ama sanirim yenidogan bakim unitesi yokmus. Gerekli durumda baska hastaneye yonlendiriyorlarmis. Bende o hastaneyle calisan bi doktora gitmeyi planliyorum. Aklimda birkac doktor var. Seninkinin ismi neydi ve yine ona gitmeyi mi dusunuyosun

Benim doktorum müfit özyiğit o hastanede çalışmıyor. Gelip o hastanede doğum yaptırıyor
Bizim de ikiz olduğu için yenidoğan ünitesi önemli araştırıcaz bakalım daha çok yeniyiz

Benim doktorum müfit özyiğit o hastanede çalışmıyor. Gelip o hastanede doğum yaptırıyor
Bizim de ikiz olduğu için yenidoğan ünitesi önemli araştırıcaz bakalım daha çok yeniyiz
Egepol'ü arastirabilirsin. Bi tanidigimin ikizleri orda dogdu cok memnun kalmisti. Bu arada ikizlerine cok sevindim hayirli ugurlu olur insallah

Kızlar dün komple evi camı temizlettim oh miss.bu günde kayınvalidem geldi bayadır gelmiyordu çok severim kendisini ama hala haberi yok hamileliğimden biraz saklayacaz en azından kalp atışına kadar.ama yoruldum yemek bulaşık ️ eee bide benim küçük oğlan var.gidecekti bırakmadım bu gün bende yatacak.yani günümün özeti bu.bir duş aldım yatağa Yen'i uzandım çok yorulmuşum yeni fark ediyorum

Anlarsın merak etme kanaman olmadığı sürece sıkıntı yok demektir

Bayanlar gebelikte çatlaklara iyi gelen kakao yağı var ama normal yağ gibi değil rengi krem rengi ve sabun gibi katı . Vücududa nemlendiriyor.arkadaşım karnına sürmüş sadece hiç yırtığı, çatlağı yok.bacagına ve kalcasına sürmemiş oralarda çatlak var.elimde var biraz biraz daha sipariş verecegim tavsiye ederim doğal bir ürün. Tavsiyeleri olan varsa yazarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…