2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kizlar bu arada kitap tavsiyeleriniz varsa paylasir misiniz? Telefondan indirebilecegimiz uygulamalar vs paylasirsak faydali olur
banu cifci guzel ozellikle makaleler..

gratis watsons ebebekte palmersin hamileler icin urunu var. Onu kullandim. Cok ta memnundum suremedigim yerlerde oldu catlak. Duzenli surdugum yerlerde sorun yok

Bu biraz yatkınlık meselesi de sanırım..Ben.bir.sey sürmedim.catlak olmadı.Ama bir.arkadasim ne bulsa kullandı göbeği harita gibiydi bol su tüketimi.ve cildin yağlı olması önemli sanirim

1 saatten fazla yürümüşüm bugün, arkadaşımla denk geldik iyi oldu :)

İnşallah hergün 20 dk olsun yürüyebilirim.

Hepinize iyi geceler hanımlar

Kızlar bu arada çatlaklar için ne zaman başlayacaksınız krem sürmeye ? Şimdiden baslasak mi acaba,? Bide hangi ürünleri kullanacaksiniz

Selam kızlar. Dün öğrendim ben hamile olduğumu. 1 yıllık evliyim.. Çubukta iki kırmızıyı gördüm sonunda allaha çok şükür. 23 Nisan diyor doğum.. Ay nasıl heyecanlıyım ne diyeceğimi de bilemedim Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah

Kizlar herkese gunaydin. Bulantilarim uyandirmaya basladi beni dünde dogru duzgun birsey yiyemedim cok uzuluyorum. 1.5 kg verdim. Faydali seyler yiyorum genelde ama 2 gundur bulanti olunca panik oldum. Insallah boyle devam etmez

Kizlar herkese gunaydin. Bulantilarim uyandirmaya basladi beni dünde dogru duzgun birsey yiyemedim cok uzuluyorum. 1.5 kg verdim. Faydali seyler yiyorum genelde ama 2 gundur bulanti olunca panik oldum. Insallah boyle devam etmez

İnşallah canım dün benim de aşırı kötüydü bugün biraz daha hafif gibi.Hamileligin sadece su belirtisinden iyice nefret ediyorum ilk üç ay kilo almak yerine veriyor çoğu kadın zaten 3 aydan sonra bulantı kalmaz diye düşünüyorum

Günaydın kızlar. Hayırlı güzel mutluluk dolu bir gün olsun bebişlerimizle. Ben dün gece iki saat ancak uyuyabilmişimdir gözümü kırpmadım. Ondan önceki iki gece deliksiz uyumuştum. Hayrolsun ama kötü oldu biraz. İnanılmaz bağırsaklarım hareketliydi kabız olsan ayrı dert ishal olsan ayrı dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…