banu cifci guzel ozellikle makaleler..Kizlar bu arada kitap tavsiyeleriniz varsa paylasir misiniz? Telefondan indirebilecegimiz uygulamalar vs paylasirsak faydali olur
gratis watsons ebebekte palmersin hamileler icin urunu var. Onu kullandim. Cok ta memnundum suremedigim yerlerde oldu catlak. Duzenli surdugum yerlerde sorun yokBayanlar gebelikte çatlaklara iyi gelen kakao yağı var ama normal yağ gibi değil rengi krem rengi ve sabun gibi katı . Vücududa nemlendiriyor.arkadaşım karnına sürmüş sadece hiç yırtığı, çatlağı yok.bacagına ve kalcasına sürmemiş oralarda çatlak var.elimde var biraz biraz daha sipariş verecegim tavsiye ederim doğal bir ürün. Tavsiyeleri olan varsa yazarsa sevinirim
Yarın anlarsınız kızlar :) mesela ocak anneler topiğine bi bakın ilk mesajına.
Normalde kahvaltı ve ogle yemeği yiyen biri degilim bi aksam yemegi yerdim simdi 3 ogun yemek yiyince vücutta musait tabi kilo almaya hemen aldım kiloları
Bayanlar gebelikte çatlaklara iyi gelen kakao yağı var ama normal yağ gibi değil rengi krem rengi ve sabun gibi katı . Vücududa nemlendiriyor.arkadaşım karnına sürmüş sadece hiç yırtığı, çatlağı yok.bacagına ve kalcasına sürmemiş oralarda çatlak var.elimde var biraz biraz daha sipariş verecegim tavsiye ederim doğal bir ürün. Tavsiyeleri olan varsa yazarsa sevinirim
Konuyu mu.devraldin :) özelden mı yazicaz buradan.mi
Evet canım, bizim neyimiz eksik bizde yazalım dimi :)
Yarın ister mesaj atın ister beni etiketleyin. Bilgileri yazarım size ona göre oluştururuz bizde.
Ay çok iyi olmuş ben de kim alacak diye bekliyordum çok sevindim
wendy süper fikir iyi olur sormayız
6+4 te gittim sabah duyamadım malesefBenimde 6+3 umarım duyabiliriz sabah 9'da benim randevum. Senin ne zaman
6+4 te duyamadımmCanım kalp atışını duyabildin mi? Ben de kalp atışı için 6+3 te gitmeyi düşünüyorum da...
Kizlar herkese gunaydin. Bulantilarim uyandirmaya basladi beni dünde dogru duzgun birsey yiyemedim cok uzuluyorum. 1.5 kg verdim. Faydali seyler yiyorum genelde ama 2 gundur bulanti olunca panik oldum. Insallah boyle devam etmez