2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kizlar ben de araniza katilicam buyuk ihtimal
Son adet 13 temmuz
15 agustos beta hcg 23.25
23 agustos beta hcg 1358.46
Sizce dogum.nisanda olur mu. Ilk hamileligim pazartesi kese olusumuna bakicak doktor
Hayirli olsun canim aramiza hosgeldin benimde ilk hamileligim gerci pek anlamiyorum ama istisnalar disinda evet nisanda olmasi gerek. Benim SATa gore dogum 8 nisan hesaplaniyor. Ama ultrasona gore 19 nisan:) benimde cok yeni tam bsy diyemedi doktor. Seninde 20 nisan civari olur sanirim

Benim eşim Kayserili canım bayramda bende kayserideyim:KK200:
Aa öyle mi :) hadi bakalım bekliyoruz :)

Kizlar ben de araniza katilicam buyuk ihtimal
Son adet 13 temmuz
15 agustos beta hcg 23.25
23 agustos beta hcg 1358.46
Sizce dogum.nisanda olur mu. Ilk hamileligim pazartesi kese olusumuna bakicak doktor

Canım aynen sen Nisan annesisin, hayırlı olsun sağlıkla kucağına al, aramıza hoşgeldin :)

Sagol canim seninde hayirlisi olsun. Ilk hamileligin mi
Yok canım, 32 yaşındayım, 3 yaşında kızım var bu 2. Oluyor :)

Ben yarın sabah doktora gideceğim kızlar, sanırım keseye bakıcak iğneye başlamak için dua edin

Canım dualarımız seninle. Kaçıncı hafta olacaksın sen yarın? Ben gittin bhcg baktı sadece çok Yeni sesi. Pazartesi 77 bugün 275 çıktı. İnşallah böyle yükselmeye devam eder.
Benimde 13 temmuz ama benim tüp bebek 13agustos 1056 çok farklı çıkmış

Herkesin durumu farklı canım, senin ki ikiz bide Çifter Çifter katlanıyordur :)

Aa öyle mi :) hadi bakalım bekliyoruz :)

Canım aynen sen Nisan annesisin, hayırlı olsun sağlıkla kucağına al, aramıza hoşgeldin :)

Yok canım, 32 yaşındayım, 3 yaşında kızım var bu 2. Oluyor :)

Canım dualarımız seninle. Kaçıncı hafta olacaksın sen yarın? Ben gittin bhcg baktı sadece çok Yeni sesi. Pazartesi 77 bugün 275 çıktı. İnşallah böyle yükselmeye devam eder.

Herkesin durumu farklı canım, senin ki ikiz bide Çifter Çifter katlanıyordur :)

inşallah canım, benım 17 temmuz sat, tam olarak haftayı bilemiyorum 5 bitti sanırım ama betada önemli yarın bakar belki tekrar

X