2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
korkmaaa dr muayene ederken odada sedye ve catal olur genelde. Bacalkarin acik oturdugun sandalye gibi birsey.. Ama ben bi alisamadim kendisine. Cogu arkadasim var ki hiiic dert etmez.ama aci yok. Aciyi unut..
o çatal var ya öyle bi kasılıyorumki anlatamam :)

Kızlar doktordan geliyorum
Rabbime bin şükür keselerimizi gördük ikiz bebeklerim
Karından baktığı için kalp henüz duyulmadı
Cumartesi de kalp duymaya gideceğiz
İkiz olunca biraz korkuttu doktorum
İnşallah hepimizin hamileliği sağlıkla tamamlanır

gecmis olsun cnm.
sağol canım rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin kızım doğduğunda kafası yamulmuş pancar gibi kırmızıydı kanala girmiş açılma olayınca doğmamış 13 saat sancıdan sonra kıpkırmızı olmuştu ama çok şükür sağlığı yerindeydi en büyük mucize onlar rabbime binlerce kere şükürler olsun annelik duygusunu tattırdı ve bir daha tattıracak inşallah

yaaa canım çok sevidnim.. ikiz olduğunu duyunca tüylerim diken diken oldu:))hep çok ilgilimi çeker ikiz bebeklerr

Kızlar kese ne zaman gözüküyor tam olarak benim ilk gebeliğim olcak inşallah, daha önce 3 kere kimyasal yaşadım o yüzden kese ne zaman gözükür bir bilgim yok

Kızlar kese ne zaman gözüküyor tam olarak benim ilk gebeliğim olcak inşallah, daha önce 3 kere kimyasal yaşadım o yüzden kese ne zaman gözükür bir bilgim yok
canım tebrik ederim bebişin gelmiş kese 5. haftalık iken görünüyor 1500-2000 hcg değeri ile vajinal ultrason ile

benimde 17 temmuz, perşembe gideceğim :) ama belki senin erken döllenmedir. beta kaçtı senin
Canm benimki tüp bebek betaya o yüzden bizde erken bakılıyor senin yarın görünür bence
Vajinal değil karından baktı
İlk kızımda vajinal bakmıştı hiçbir sıkıntı olmamıştı merak etme

aa karından da hemen gorunuyormu :)))

arkadaşım sizi öncelikle tebrik ederim bende ikinci evladım için tüp bebek tedavisine başlayacağız
sizin ilk evladınızda tüp bebekmi ? benim ilki normal akışında gelmişti ikinci evladım için 5 yıldır bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…