Beta 1500-2000 lerde vajinal,6000 lerde karından gözüküyor.Kızlar kese ne zaman gözüküyor tam olarak benim ilk gebeliğim olcak inşallah, daha önce 3 kere kimyasal yaşadım o yüzden kese ne zaman gözükür bir bilgim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta 1500-2000 lerde vajinal,6000 lerde karından gözüküyor.Kızlar kese ne zaman gözüküyor tam olarak benim ilk gebeliğim olcak inşallah, daha önce 3 kere kimyasal yaşadım o yüzden kese ne zaman gözükür bir bilgim yok
Canm benim ilki normal tüp değil 2. İçin 2 yıl bekledim olmayınca yaş ilerlemeden denemek istedim tüm tahlillerim temizdi sebepsiz dendiarkadaşım sizi öncelikle tebrik ederim bende ikinci evladım için tüp bebek tedavisine başlayacağız
sizin ilk evladınızda tüp bebekmi ? benim ilki normal akışında gelmişti ikinci evladım için 5 yıldır bekliyorum
Hayırlı olsun canım çok şükür rahatladın kesede bebek oluşmuş mu canımKızlar doktordan geliyorum
Rabbime bin şükür keselerimizi gördük ikiz bebeklerim
Karından baktığı için kalp henüz duyulmadı
Cumartesi de kalp duymaya gideceğiz
İkiz olunca biraz korkuttu doktorum
İnşallah hepimizin hamileliği sağlıkla tamamlanır
Canım bugün keseleri gördük içlerinde beyaz bebeğe benzetti doktor ama tam net değilHayırlı olsun canım çok şükür rahatladın kesede bebek oluşmuş mu canım
17 Temmuz adet tarihim alttan baktı dün kese var yolk sac oluşmuş bebeği net göremeyiz küçük dedi erken daha dediCanım bugün keseleri gördük içlerinde beyaz bebeğe benzetti doktor ama tam net değil
Cumartesi bakalım kalp atışına dedi
Çok şükür rahatladım
Çok şükür hcg hesaplama derdimiz bitti en azından dimi artık kalp atışı derdine düştük17 Temmuz adet tarihim alttan baktı dün kese var yolk sac oluşmuş bebeği net göremeyiz küçük dedi erken daha dedi
Canım benim 6800 lerde vajinalde bile görünmedi, haftasına gördük. Herkesin farklı oluyorBeta 1500-2000 lerde vajinal,6000 lerde karından gözüküyor.
5-6. hafta geç döllenmeye bağlı değişkenlık gösterebiliyor canımKızlar kese ne zaman gözüküyor tam olarak benim ilk gebeliğim olcak inşallah, daha önce 3 kere kimyasal yaşadım o yüzden kese ne zaman gözükür bir bilgim yok
Evet aslında herkes de farklı bu ortalama olarak doktorların baz aldığı değerler ama bende tuttu :)Canım benim 6800 lerde vajinalde bile görünmedi, haftasına gördük. Herkesin farklı oluyor
Ne güzel :) ben burda okuduklarimdan sonra dokuz doğurmuştum bir hafta beklerken. Kafamdan neler kurmadım dış genelik mi dersin boş gebelik mi. Hepimizde aynı anda aynı değerde olacak, bir şey herkes icin zararlı ya da faydalı diye doktorculuk oynuyormuşuz gibi geliyor bazen. Düşünebiliyor musun, birinde vajinal ultrason dr u uygun görmedi diye, gayet sağlıklı olan baska bir gebeye kesinlikle yaptırma çok zararlı diyebiliyor :)Evet aslında herkes de farklı bu ortalama olarak doktorların baz aldığı değerler ama bende tuttu :)
hcg baktirdiysan 4000 civari karindan gorunur . Zamanlama olarak degisir herkese gore. Karin bolgesi yag ve kas oranina gore bile degisir. Ben 5+3 te gordum keseyi 6+3tede kalp atisi duydukKızlar kese ne zaman gözüküyor tam olarak benim ilk gebeliğim olcak inşallah, daha önce 3 kere kimyasal yaşadım o yüzden kese ne zaman gözükür bir bilgim yok
Aynen herkesin gebeliği kendine özel aslında ama insan bir taraftan da daha önce birinin başına bu geldi mi acaba , normali bu mu , bir sıkıntı var mı benimkin de diye bilgi almak istiyor. Biraz kendimizi rahatlatmak istiyoruz. Ama ben şunu gördüm ki 2 aşılama 4 tüp bebek sonrası hiç biri tutmadı ve ben artık bıraktım dediğimde hamile olduğumu öğrendim, biraz bünyeyi rahat bırakmak gerekiyorNe güzel :) ben burda okuduklarimdan sonra dokuz doğurmuştum bir hafta beklerken. Kafamdan neler kurmadım dış genelik mi dersin boş gebelik mi. Hepimizde aynı anda aynı değerde olacak, bir şey herkes icin zararlı ya da faydalı diye doktorculuk oynuyormuşuz gibi geliyor bazen. Düşünebiliyor musun, birinde vajinal ultrason dr u uygun görmedi diye, gayet sağlıklı olan baska bir gebeye kesinlikle yaptırma çok zararlı diyebiliyor :)
Canım ya çoook sevindim darısı bize inşallah cuma günü gidicem bende ayyyy nasıl heyecanlandımKızlar doktordan geliyorum
Rabbime bin şükür keselerimizi gördük ikiz bebeklerim
Karından baktığı için kalp henüz duyulmadı
Cumartesi de kalp duymaya gideceğiz
İkiz olunca biraz korkuttu doktorum
İnşallah hepimizin hamileliği sağlıkla tamamlanır
cok dogru yazmissin cnm. Bizdede aynen dedigin gibi oldu. Takibi biraktigim ay oldu..ustelik oglumdada aynen ole olmustu. Ve iliskiyi cocuk yapmak icon yasamayacaksin. O zaman olmuyor. Aylarca neler denemedik. Ama kafan rahatsa tek seferdede oluyor.. Allahim olmayanlara da nasip etsin..Aynen herkesin gebeliği kendine özel aslında ama insan bir taraftan da daha önce birinin başına bu geldi mi acaba , normali bu mu , bir sıkıntı var mı benimkin de diye bilgi almak istiyor. Biraz kendimizi rahatlatmak istiyoruz. Ama ben şunu gördüm ki 2 aşılama 4 tüp bebek sonrası hiç biri tutmadı ve ben artık bıraktım dediğimde hamile olduğumu öğrendim, biraz bünyeyi rahat bırakmak gerekiyor
Sağol canım ben de çok heyecanlıyımCanım ya çoook sevindim darısı bize inşallah cuma günü gidicem bende ayyyy nasıl heyecanlandım
cok dogru yazmissin cnm. Bizdede aynen dedigin gibi oldu. Takibi biraktigim ay oldu..ustelik oglumdada aynen ole olmustu. Ve iliskiyi cocuk yapmak icon yasamayacaksin. O zaman olmuyor. Aylarca neler denemedik. Ama kafan rahatsa tek seferdede oluyor.. Allahim olmayanlara da nasip etsin..[/QUOT
Amiinn hepimize ve isteyen herkese sağlıklı bebekler versin inşallahcok dogru yazmissin cnm. Bizdede aynen dedigin gibi oldu. Takibi biraktigim ay oldu..ustelik oglumdada aynen ole olmustu. Ve iliskiyi cocuk yapmak icon yasamayacaksin. O zaman olmuyor. Aylarca neler denemedik. Ama kafan rahatsa tek seferdede oluyor.. Allahim olmayanlara da nasip etsin..
Hepsi de kolay kendinizi boşuna uzmeyinAnladım canım benim. Peki normal doğum mu oldun öncesinde? Ben de normal doğum istiyorum ama bi yandan da kendi kendime diyorum " sen daha vajinal ultrasondan korkuyorsun. Çatı muayenesi nasıl olacaksın " falan diye. Kendi kendimi yiyorum...
Kıyamam, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim de yaklaşık iki yıldır olmuyordu, temmuzda infertilite bölümüne başvurdum teşhis konulmamıştı daha, hormon testi için regl günü beklerken öğrendim ben de hamile olduğumu. Kafa raha olacak önce :)Aynen herkesin gebeliği kendine özel aslında ama insan bir taraftan da daha önce birinin başına bu geldi mi acaba , normali bu mu , bir sıkıntı var mı benimkin de diye bilgi almak istiyor. Biraz kendimizi rahatlatmak istiyoruz. Ama ben şunu gördüm ki 2 aşılama 4 tüp bebek sonrası hiç biri tutmadı ve ben artık bıraktım dediğimde hamile olduğumu öğrendim, biraz bünyeyi rahat bırakmak gerekiyor