Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korkulcak bişey yok canım doktorlar vajinali çok tercih etmiyor genelde zatenKızlar yaa vajinal ultrason olan var mı?? Ben çok korkuyorum. Doktor gerek duyarsa diye ödüm kopuyor ( Nasıl bişey?
Ohh içimi rahatlattın canım. Bazı arkadaşlar farklı gruplarda yazmışlar da doktorum hep vajinal bakıyor diye... Eğer öyle bir durum olursa izin vereyim mi ben de.korkulcak bişey yok canım doktorlar vajinali çok tercih etmiyor genelde zaten
Bende de siskinlik cok.nerdeyse bende giyecegimben hamile pantolonuna geçtim
Aynen benim de canım yemek yediğim anda şişiyor göbeğim ama normalde düz bakalım gelecek haftalarda neler değişecek merakla bekliyorumyapiya gore degisir cnm. Ben 8. Haftada hamile pantolonu almistim. Cunku ic karnim hic genis degil. Guzel bi yemekten sonra bile normalde kocaman siser gobegim. Ama bu hamileligimde 5. Hafta fena sisligim vardi aksamlari kocaman oluyodu. 7. Haftanin yarisini gectim hic bi sislik yok.
Benimki teklif etti doktorum kalp.atisi icin. Istersen haftaua karindan bakalim dedi. Bende beklemeyi tercih ettim. Onceki hamilelgimde 2 kere yalniz alttan muayene oldum. O da ameliyat olacam diye muayene mecburOhh içimi rahatlattın canım. Bazı arkadaşlar farklı gruplarda yazmışlar da doktorum hep vajinal bakıyor diye... Eğer öyle bir durum olursa izin vereyim mi ben de.
Benimki teklif etti doktorum kalp.atisi icin. Istersen haftaua karindan bakalim dedi. Bende beklemeyi tercih ettim. Onceki hamilelgimde 2 kere yalniz alttan muayene oldum. O da ameliyat olacam diye muayene mecburOhh içimi rahatlattın canım. Bazı arkadaşlar farklı gruplarda yazmışlar da doktorum hep vajinal bakıyor diye... Eğer öyle bir durum olursa izin vereyim mi ben de.
Ben daha önce oldum o yüzden şimdi gebelikte de kendim isteyeceğim eğer karından kalp atışı duyulmazsa bir de öyle duymayı denerimKızlar yaa vajinal ultrason olan var mı?? Ben çok korkuyorum. Doktor gerek duyarsa diye ödüm kopuyor ( Nasıl bişey?
Anladım canım benim. Peki normal doğum mu oldun öncesinde? Ben de normal doğum istiyorum ama bi yandan da kendi kendime diyorum " sen daha vajinal ultrasondan korkuyorsun. Çatı muayenesi nasıl olacaksın " falan diye. Kendi kendimi yiyorum...Benimki teklif etti doktorum kalp.atisi icin. Istersen haftaua karindan bakalim dedi. Bende beklemeyi tercih ettim. Onceki hamilelgimde 2 kere yalniz alttan muayene oldum. O da ameliyat olacam diye muayene mecbur
Peki canım nasıl acı veriyor mu?Ben daha önce oldum o yüzden şimdi gebelikte de kendim isteyeceğim eğer karından kalp atışı duyulmazsa bir de öyle duymayı denerim
Yok canım ben de ilk çok korkmuştum ama mecburdum yumurta takibi yaptırıyordum sonra anladım ki korkacak bişey yokmuş sağlık bu sonuçtaPeki canım nasıl acı veriyor mu?
ihtiyaç duyarsa izin ver bi ağrı sızı yok yani korkulcak bişey değil smear hiç vermedinmi aynı şeyOhh içimi rahatlattın canım. Bazı arkadaşlar farklı gruplarda yazmışlar da doktorum hep vajinal bakıyor diye... Eğer öyle bir durum olursa izin vereyim mi ben de.
ilk çocuksa normal olsun canım şansını dene bence ben normal doğumu çok istedimki sen gibi vajinal ultrasondan çekinen ve kan tutan biri olarak ama 13 saat dakika başı gelen suni sancıdan sonra bile açılma olmayınca mecbur sezeryana alndım normal doğurmayı çok istemiştim hem anne için hem çocuk için büyük rahatlık normal doğumAnladım canım benim. Peki normal doğum mu oldun öncesinde? Ben de normal doğum istiyorum ama bi yandan da kendi kendime diyorum " sen daha vajinal ultrasondan korkuyorsun. Çatı muayenesi nasıl olacaksın " falan diye. Kendi kendimi yiyorum...
korkacak birsey yok. Aci falan olmuyor ama sahsen beni geren catal. Yoksa acimaz inan iliskiden kolayAma tercih meselesi. Gercekten gerekliyse tercih edilir ama 1 hafta beklemekten yanayim sahsen.Kızlar yaa vajinal ultrason olan var mı?? Ben çok korkuyorum. Doktor gerek duyarsa diye ödüm kopuyor ( Nasıl bişey?
aramizda en erkenci sensin. Onceki kiyafetlerimizlede alakali. Pantolonlarin genelde darsa 1 2 haftaya zamani.. Ben dogumdan sonragardrobu yeniledigimden idare ederiz gibi daha.. Zaten karnim icime kacti yook 10 gun once gogsumu gecmisti. Tabi sislik gazben hamile pantolonuna geçtim
valla dedigim gibi catalda muayene olmak seni kasmiyorsa catir catir dogurursun. Hic te yapamam deme.. Zamani gelince vucut zaten hazirliyo kendini. Ve hep eskiden insanlarin tarlada evde yalniz dogurduklarini dusun.Anladım canım benim. Peki normal doğum mu oldun öncesinde? Ben de normal doğum istiyorum ama bi yandan da kendi kendime diyorum " sen daha vajinal ultrasondan korkuyorsun. Çatı muayenesi nasıl olacaksın " falan diye. Kendi kendimi yiyorum...
neden suni sanci almistin peki cnmilk çocuksa normal olsun canım şansını dene bence ben normal doğumu çok istedimki sen gibi vajinal ultrasondan çekinen ve kan tutan biri olarak ama 13 saat dakika başı gelen suni sancıdan sonra bile açılma olmayınca mecbur sezeryana alndım normal doğurmayı çok istemiştim hem anne için hem çocuk için büyük rahatlık normal doğum
Ohh iyi bari canım.. Sayenizde içim rahatladı :)Yok canım ben de ilk çok korkmuştum ama mecburdum yumurta takibi yaptırıyordum sonra anladım ki korkacak bişey yokmuş sağlık bu sonuçta
Evet canım ilk hamileliğim. O yüzden çok tecrübesizim. Sağolasın öğütlerin için. Gerçekten rahatladım :)ilk çocuksa normal olsun canım şansını dene bence ben normal doğumu çok istedimki sen gibi vajinal ultrasondan çekinen ve kan tutan biri olarak ama 13 saat dakika başı gelen suni sancıdan sonra bile açılma olmayınca mecbur sezeryana alndım normal doğurmayı çok istemiştim hem anne için hem çocuk için büyük rahatlık normal doğum
Canım ilk hamileliğim.. Daha çatalı falan hiç bilmiyorum. Dur korkutma beni :)))korkacak birsey yok. Aci falan olmuyor ama sahsen beni geren catal. Yoksa acimaz inan iliskiden kolayAma tercih meselesi. Gercekten gerekliyse tercih edilir ama 1 hafta beklemekten yanayim sahsen.
aramizda en erkenci sensin. Onceki kiyafetlerimizlede alakali. Pantolonlarin genelde darsa 1 2 haftaya zamani.. Ben dogumdan sonragardrobu yeniledigimden idare ederiz gibi daha.. Zaten karnim icime kacti yook 10 gun once gogsumu gecmisti. Tabi sislik gaz
valla dedigim gibi catalda muayene olmak seni kasmiyorsa catir catir dogurursun. Hic te yapamam deme.. Zamani gelince vucut zaten hazirliyo kendini. Ve hep eskiden insanlarin tarlada evde yalniz dogurduklarini dusun.
Yok canım smear vermedim hiç.ihtiyaç duyarsa izin ver bi ağrı sızı yok yani korkulcak bişey değil smear hiç vermedinmi aynı şey
korkmaaa dr muayene ederken odada sedye ve catal olur genelde. Bacalkarin acik oturdugun sandalye gibi birsey.. Ama ben bi alisamadim kendisine. Cogu arkadasim var ki hiiic dert etmez.ama aci yok. Aciyi unut..Canım ilk hamileliğim.. Daha çatalı falan hiç bilmiyorum. Dur korkutma beni :)))
Çok kez girdim vajinal ultrasona korkacak hiç bir şey yok, jel ile kayganlaştırıyor doktor zaten benim kalp atışı duyulmazsa kesin isteyeceğimKızlar yaa vajinal ultrason olan var mı?? Ben çok korkuyorum. Doktor gerek duyarsa diye ödüm kopuyor ( Nasıl bişey?