2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kusmak rahatlatıyor gözünü korkutmak gibi olmayayım ama bulantı olup da lavabonun basında beklemek ve çıkaramamak var ya çok kötü
Anammmm her türlü işimiz zor desene benim bulantım olmuştu hafif canım ama hiç çıkaracak kadar kötü olmamıştım. Bir de kız da çok bulantı olur derler güya

Anammmm her türlü işimiz zor desene benim bulantım olmuştu hafif canım ama hiç çıkaracak kadar kötü olmamıştım. Bir de kız da çok bulantı olur derler güya
Ayy bu bulantılara insallah kızdır hep hayalim kız bebekti ama rüyamda gördüm erkekti bebegim:))
Saka bir yana dün çıkarınca baya rahattım bugün yine başladı rahatsızlık

Kızımda hiç bulantı nedir bilmedim canım iki kere direkt kustum başkada olmadı arkadaşım da kıza hamileydi klozetle yapışık yaşadı serumlarla ayakta duruyordu bünyedenmi neden anlamadım

Ayy bu bulantılara insallah kızdır hep hayalim kız bebekti ama rüyamda gördüm erkekti bebegim:))
Saka bir yana dün çıkarınca baya rahattım bugün yine başladı rahatsızlık
Canım rüyanda ne gördüysen tersi doğar. Rüya tabirine bakmıştım. Ben hep erkek görüyordum hatta seviniyordum me yalan söyleyim meğersem tersi doğarmış Ay çıkarmak çok kötü canım sadece bulantın varsa zencefilli limon suyu bastırıyormuş. Beyaz leblebi ve ekmek içi de iyi geliyor.

Kızımda hiç bulantı nedir bilmedim canım iki kere direkt kustum başkada olmadı arkadaşım da kıza hamileydi klozetle yapışık yaşadı serumlarla ayakta duruyordu bünyedenmi neden anlamadım
Aynıymışız canım kesinlikle haklısın bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. Arkadaşım afedersiniz burnundan bile çıkarıyordu o da kızdı. Annem de hep kız çocukta kusmuş. Bunda bulantım olsa belki sevinirdim ama ilki kız bu farklı demekki erkek olabilir diye

Ben de çok kız istiyorum ama rüyamda da erkek görmüştüm rüyalarımda genelde çıkar
Canım rüyanda ne gördüysen tersi olurmuş

Kızlar çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur Rabbim sizlere dertsiz tasasız sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Endişe görene kadar devam edecek biliyorum ama yüreğime su serptiniz.

toist canım dualarım seninle inşallah ikimizde guzel haberlere rahat bir nefes alırız çok yakında

member: 848523"]Ben de çok kız istiyorum ama rüyamda da erkek görmüştüm rüyalarımda genelde çıkar[/QUOTE]
Annemde rüyasında kardeşimi görmüş erkek ve tombalak bir erkek kardeşim oldu E elanurylmz

Rabbim korktugumuza ugratmasin kuzum ya endişe tırtılı görene kadar devam edecek sadece dua edip sizlerle teselli buluyorum çok teşekkür ederim

Günaydın içini ferah tut canım boyle anneyi bulmuş bırakır mı . Allah hicbirimizi korktugumuza ugratmasin. Kanama vs tekrar eden bişey oldumu
Yok çok şükür dün sabahtan beri bir vukuat yok. Olmaz da inşallah. Ama iyice yatak moduna geçtim . 5 iğnemden 4 ü kaldı bugün de pazar sağlık ocağı açık olur mı sence ? Nereye gitsem bilemedim

Yok çok şükür dün sabahtan beri bir vukuat yok. Olmaz da inşallah. Ama iyice yatak moduna geçtim . 5 iğnemden 4 ü kaldı bugün de pazar sağlık ocağı açık olur mı sence ? Nereye gitsem bilemedim
Çok şükür aman Allah korusun bir daha da olmasin. Hastane acilinde vurdurabilirsin. Sağlık ocağı açık olmaz zannetmiyorum. araçla gitme imkanın varsa eğer yurumemeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…