- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 30
- Konu Sahibi kardelen384
- #1.041
pek umutlu degilim ya 5 hafta 4 gunken kese gordum kese bana biraz kucuk ve bos geldi sanki kalp atisi duyamam gibi geliyor banaNe guzel seyler gorur duyarsin Carsamba'ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pek umutlu degilim ya 5 hafta 4 gunken kese gordum kese bana biraz kucuk ve bos geldi sanki kalp atisi duyamam gibi geliyor banaNe guzel seyler gorur duyarsin Carsamba'ya
Çok erken daha. Baktırıp durmayın kendinize.8inci haftada baktırırsınızpek umutlu degilim ya 5 hafta 4 gunken kese gordum kese bana biraz kucuk ve bos geldi sanki kalp atisi duyamam gibi geliyor bana
Hayırlısı olsun canım ya üzülme inş en güzel zamanda gelirGeldi kırmızılar Sağlıklı ve mutlu bir hamilelik diliyorum hepinizee :)
Aynı yerde yaptırdım ama olabiliyormuş böyleBelki hastane farkından dolayı olmuş olabilir mi. Bemce hastane hastane değişiyor yâ
Her gebelik birbirinden farklıdır kıyas yapma sakın. İnş hayırlısıyla kucağına alırsın. Sebebini biliyor musun düşüğün.Kızlar benim derdime derman olun :) Başlıyorum anlatmaya.
1- Benim ilk öğrenmeden önce ve öğrendikten sonraki 1 haftaya kadar mide bulantım hep oldu şuan 5+2 yim sata göre ama bulantım yok. Çok nadir yemek yerken midem bulanıyo bide gece yatacağım zaman hafiften okadar.
2- İlk gebeliğimde başım çok dönerdi 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Bunda hiç dönmüyor nerdeyse çooooook nadir.
3- Göğüs hassasiyetim önce sağda bailadı 10 gün sonra falan soldada hafifçe başladı. Şimdi bazı günler sabahları bi bakıyorum sıkıyorum sıkıyorum ne acıma ne birşey. Akşama doğru hafiften acıyo oda sıkınca. Bazı günlerde dokunduğum an acıyo.
4- Bel ağrım sık sık oluyo. Bide kasık ağrım hem solda hem sağda. Brbek hangi kasıktaysa nereye yerleştiyse orası ağrımazmı ayol.
5- Son olarak 22 ağustosta betam 58.22 ydi 26 ağustosta 533.4 çıktı. Kötü bir artışmı bu 4 günde korkuyorum.
Önceki gebeliğimde kalbi durduğu için bu gebeliğimde çok endişeleniyorum ve aklıma sürekli felaket senaryoları geliyor.
@toist insallah kuzum rabbim sanada banada tatli erlek bebisler verir) brn hep erkek biss ediyorum.kizimdada kiz hissediyordm.dogru cikdi
Nubdan tahmin etmistik bizde,Çin takvimide dogru cikmisti :) Gerci kiz sagolsun ancak 19 haftalikken netlestirdik cinsiyeti cok bekletti
Bende sana bakip duruyorum insallah devam edersin :)
Canım hiç üzülme hayırlısı olacaktır eminim hamile kalmadan önceki adetin hep farklı oluyor rahim hazırlıyor kendini. İnşallah bir sonraki hayırlı ayda güzel haberini bekliyoruzGeldi kırmızılar Sağlıklı ve mutlu bir hamilelik diliyorum hepinizee :)
Bende ilk öğrendiğim zaman ve öncesinde vardı ama şimdi hiç Yok diyebilirimBende hiç mide bulantısı yok. Normal zamanda bile sürekli öğürürdüm ben. Kaçıncı gün başladı sizde.
Evet canım hayırlısı değilmiş demek ki,herşeyin bir vakti var,ben de hep hayırlısını dilerim hepimiz için :)Hayırlısı olsun canım ya üzülme inş en güzel zamanda gelir
inşallah canım dediğim gibi herşeyin hayırlısı yeter ki sağlıkla gelsinler minnaklar. Sizin de kolay ve sağlıklı ve istediğiniz gibi bı 9 ayiniz olur inşallah :)Canım hiç üzülme hayırlısı olacaktır eminim hamile kalmadan önceki adetin hep farklı oluyor rahim hazırlıyor kendini. İnşallah bir sonraki hayırlı ayda güzel haberini bekliyoruz
Benimde hiç bulantı kasık ağrısı göğüs sislamasi vs hiç biseyim yok yarın kontrol var bakalım 7 haftaya girecez inşallah kalp atiminida duyarizBende ilk öğrendiğim zaman ve öncesinde vardı ama şimdi hiç Yok diyebilirim
Doktorum arkadaşıma mide bulantısı iyi bişey değerinin arttığını gösteriyor demişti. Ben de korkuyorum azaldı diye
1. Si benim de mide bulantım Yok ama değerim güzel artmış canım oyüzden bulantısız bir hamilelik geçirirsin belki şükredelim dua edelim öyle olsunKızlar benim derdime derman olun :) Başlıyorum anlatmaya.
1- Benim ilk öğrenmeden önce ve öğrendikten sonraki 1 haftaya kadar mide bulantım hep oldu şuan 5+2 yim sata göre ama bulantım yok. Çok nadir yemek yerken midem bulanıyo bide gece yatacağım zaman hafiften okadar.
2- İlk gebeliğimde başım çok dönerdi 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Bunda hiç dönmüyor nerdeyse çooooook nadir.
3- Göğüs hassasiyetim önce sağda bailadı 10 gün sonra falan soldada hafifçe başladı. Şimdi bazı günler sabahları bi bakıyorum sıkıyorum sıkıyorum ne acıma ne birşey. Akşama doğru hafiften acıyo oda sıkınca. Bazı günlerde dokunduğum an acıyo.
4- Bel ağrım sık sık oluyo. Bide kasık ağrım hem solda hem sağda. Brbek hangi kasıktaysa nereye yerleştiyse orası ağrımazmı ayol.
5- Son olarak 22 ağustosta betam 58.22 ydi 26 ağustosta 533.4 çıktı. Kötü bir artışmı bu 4 günde korkuyorum.
Önceki gebeliğimde kalbi durduğu için bu gebeliğimde çok endişeleniyorum ve aklıma sürekli felaket senaryoları geliyor.
İnşallah canım benim dediğin gibi yeterki sağlıkla gelsinler :) ya çok şükür düzenli adet oluruz mysha adet olmayan yumurtası çatlamayan düzensiz olan okadar çok kişi var ki şanslıyız İnan. Bir dahaki ay yumurtlama gününü iyice takip et inşallah kalırsın. İlk hamileliğimde tecrübesizdim. Tam ortası sanıyordum. Sonra keşfettim yumurtladığım gün çok kıvamlı bir kerelik akıntım oluyor. Her kadında olurmuş o. Bu ay tutmasaydı ovulasyon testi de alacaktım. Ama o akıntıyla tutturdum sanırım. Çünkü öncekinde baya nir tutturamadım hayal kırıklığı hep. Meğer farklı zamanda adetime yakın yumurtluyormuşumEvet canım hayırlısı değilmiş demek ki,herşeyin bir vakti var,ben de hep hayırlısını dilerim hepimiz için :)
inşallah canım dediğim gibi herşeyin hayırlısı yeter ki sağlıkla gelsinler minnaklar. Sizin de kolay ve sağlıklı ve istediğiniz gibi bı 9 ayiniz olur inşallah :)
İnşallah canım sen benden bir hafta öndesin sen duyarsın inşallah benimki hep geç duyuluyor geç yumurtluyorum ben. Oyüzden karar verdim Eylül sonunda gideceğim Yarın bize yazmayı unutma hayırlı haberi. Sanırım ilk kalp atışı senden olacak duyulursaBenimde hiç bulantı kasık ağrısı göğüs sislamasi vs hiç biseyim yok yarın kontrol var bakalım 7 haftaya girecez inşallah kalp atiminida duyariz
Hayır canım doktor 2. De de olursa araştırıyoruz ama genelde olmuyo 2. De dedi.Aynı yerde yaptırdım ama olabiliyormuş böyle
Her gebelik birbirinden farklıdır kıyas yapma sakın. İnş hayırlısıyla kucağına alırsın. Sebebini biliyor musun düşüğün.
kesinlikle öyle isyan ya da sitem etmiyorum, olacağı zaman olacak zaten ama dediğin gibi ben de olmasına ovulasyon testiyle yardımcı olacam inşallah :) bı sitede uygun satılıyormus ondan sipariş edecem simdiİnşallah canım benim dediğin gibi yeterki sağlıkla gelsinler :) ya çok şükür düzenli adet oluruz mysha adet olmayan yumurtası çatlamayan düzensiz olan okadar çok kişi var ki şanslıyız İnan. Bir dahaki ay yumurtlama gününü iyice takip et inşallah kalırsın. İlk hamileliğimde tecrübesizdim. Tam ortası sanıyordum. Sonra keşfettim yumurtladığım gün çok kıvamlı bir kerelik akıntım oluyor. Her kadında olurmuş o. Bu ay tutmasaydı ovulasyon testi de alacaktım. Ama o akıntıyla tutturdum sanırım. Çünkü öncekinde baya nir tutturamadım hayal kırıklığı hep. Meğer farklı zamanda adetime yakın yumurtluyormuşum
Amiiiin kuzum yaa amiin inşallahö sağlıklı olsunda ben başka birşey istemiyorum. 20 ağustosta öğrendim hamilrliğimi sabrettim bu zamana kadar ama şimdiden sonra sabredemiyorum nedense1. Si benim de mide bulantım Yok ama değerim güzel artmış canım oyüzden bulantısız bir hamilelik geçirirsin belki şükredelim dua edelim öyle olsun
2. Bence bu da iyi bişey benim hiç birlere bile olmadı ilkinde. Bunda ilk zamanlar çok yaşadım. Tansiyonum düşüyordu. Şimdi o da Yok.
3. Göğüs hassasiyetim Doğum yapınca süt yoktu ozaman bir de emzirmeden kesince yaşadım. Hamileliklerde hiç yaşamadım
4. İlk hamileliğimde bel ve kaşık ağrısı sıfırdı. Hiç yaşamamıştım. Bunda bugün ilk kez geçti ağrım bu ay felaket bel kaşık ağrısı yaşadım. Hatta kasığım pıt pıt atıyordu
5. 4 kata kadar normal olabiliyormuş seninki de 4 kat artmış bence bir sorun yoktur.
Önceki gebeliğin kötü bitmiş. Şimdiki gebeliğin benim ilk hamileliğime çok benziyor ve gerçekten sağlıklı bir hamilelik geçirmiştim. İnşallah sağsağlim kucağımıza alırız