- Konu Sahibi kardelen384
-
- #69.421
Ek gıdalarına zeytinyağı veya tereyağı katıyorumKizlar kabiz icin cozum onerileriniz neler?
Canım bizde kabızlık sorunu yok ama geçenlerde kuru kayısıyi küçük küçük kesip agzina verdim.Ertesi gun 2 defa kakasını yaptı ki sadece bir kere yapardı.ikiside dolu doluydu.ben kayısıdan olduğunu düşünüyorum.Kizlar kabiz icin cozum onerileriniz neler?
zeytinyagi, ispanak, bal kabagi, kayisi, hosaf denebilirKizlar kabiz icin cozum onerileriniz neler?
Cevap için çok tesekkurler:)Ben ilk doğduğunda prima premium kullandım aksine çok sızdırdı.sonra sleepy e geçtik.ve 10 aydır onu kullanıyorum çok memnunum.fakat ben file kullandım diğeri için fikrim yok maalesef
Bebislerinizi güle güle güzellikle buyutun Mayıs anneleri. Bende 2019 Mayıs annesi olucam inşallah, deneyimlisiniz birşey sormak istiyorum, bebek kuvetlerinin içine koymak için gerdirilen file dışında , kullandığınız memnun kaldığınız ürün varmı? Ebebekte içi boncuklu yatak gibi olanlar var tavsiyelerinizi bekliyorum.
Birde bebek bezi konusunda en iyisi Prima premium care deniyor,ancak içinde losyon varsleppy,Molfix,canbebe, goon bu 4 markada losyon vazelin vs yok o açıdan daha sağlıklı, ama çok sizdiriyolarmis, en sızdırmayani Prima diye okuyorum heryerde. Bu konuda da yenidoğan bebisinize ne kullandınız sızdırma pişik vs açısından. Yardımcı olursanız sevinirim:)
Ben doğduğundan beri premium care kullaniyorum ve memnunum. Losyon vs seyleri bez konusunda cok incelemiyorum cunku zaten bu hazir bebek bezlerini kullanarak bastan bazi seyleri göze almış oluyoruz. Hepsinin yapisi hemen hemen ayni.
Kuvetin uzerinde de file kullaniyoruz cok iyi oluyor.
Saglikla kucağınıza alın İnşallah. Ben prima almistim İlk hem sizdirdi hemde çok kotu pişik oldu.ama bence çocuğa göre değişiyor.sleepyden cok memnunum.ben normal file almıştım halada kullanıyorumBebislerinizi güle güle güzellikle buyutun Mayıs anneleri. Bende 2019 Mayıs annesi olucam inşallah, deneyimlisiniz birşey sormak istiyorum, bebek kuvetlerinin içine koymak için gerdirilen file dışında , kullandığınız memnun kaldığınız ürün varmı? Ebebekte içi boncuklu yatak gibi olanlar var tavsiyelerinizi bekliyorum.
Birde bebek bezi konusunda en iyisi Prima premium care deniyor,ancak içinde losyon varsleppy,Molfix,canbebe, goon bu 4 markada losyon vazelin vs yok o açıdan daha sağlıklı, ama çok sizdiriyolarmis, en sızdırmayani Prima diye okuyorum heryerde. Bu konuda da yenidoğan bebisinize ne kullandınız sızdırma pişik vs açısından. Yardımcı olursanız sevinirim:)
Ek gıdalarına zeytinyağı veya tereyağı katıyorum
Canım bizde kabızlık sorunu yok ama geçenlerde kuru kayısıyi küçük küçük kesip agzina verdim.Ertesi gun 2 defa kakasını yaptı ki sadece bir kere yapardı.ikiside dolu doluydu.ben kayısıdan olduğunu düşünüyorum.
zeytinyagi, ispanak, bal kabagi, kayisi, hosaf denebilir
Dupalac ben kendimde kullanmıştım.cok etkili bir ilaç sende anlarsın zaten :) ya ben muzu 2 gunebir veriyorum çok etkiledigi düşünmüyorum bizi.mama falan yapıyor diyorlar insallai geçer bir an önceCanlar bizde kabizlik nerdeyse 10 gundur var. Duyduğum her seyi denedim ama bu 10 gunde 3 kez yapabildi o da cok sert ve cok cok zorlanarak, bagirarak ve aglayarak. Doktora da gittik popoda catlaklar olusmus hatta bu ikinmalar sirasinda hafif kanama bile oldu. Doktor dupalac diye bi surup verdi. Ben ilac konusunda cok katıyım ama bugun artik baktim ne zeytinyagin ve kayisilarin ne ılık suda oturmalarin faydasi yok, surubu verdik ve iki saat sonra cocugum rahatladi.
Ama bu kabizlik neden oldu acaba? Suphelendigim bi tek muz var esim yedirmisti ve miktarini fazla verdi buyuk ihtimal.
Dupalac ben kendimde kullanmıştım.cok etkili bir ilaç sende anlarsın zaten :) ya ben muzu 2 gunebir veriyorum çok etkiledigi düşünmüyorum bizi.mama falan yapıyor diyorlar insallai geçer bir an önce
Labne bende her sabah veriyorum ama bilemedim.ama bence peynir bişey yapmaz.bazen dediğin gibi zorlanıyor zeytinyağı veriyorum hemen yapıyor.suyu bol bol icirmeye calisMuz ben de az az veriyordum ama esim bir muzu yedirmis neredeyse. Ayni gun corbasinda patatesi de fazla kacirmistim. Eger bundan degilse son zamanlarda degisiklik, ev yapimi labne yedirmeye basladim. Onunla alakasi olabilir mi ki?
Merhaba.ssğlıklı doğum dilerim öncelikle :) ben e bebekten sünger almıştım küvette onun üzerine yatırıp yıkıyorum hala.rahat oluyor.bebek bezi premium care kullanıyorum.1 kere normal prima aldım çok pişik yaptı.premium çare den memnunum.Bebislerinizi güle güle güzellikle buyutun Mayıs anneleri. Bende 2019 Mayıs annesi olucam inşallah, deneyimlisiniz birşey sormak istiyorum, bebek kuvetlerinin içine koymak için gerdirilen file dışında , kullandığınız memnun kaldığınız ürün varmı? Ebebekte içi boncuklu yatak gibi olanlar var tavsiyelerinizi bekliyorum.
bende ayni şeyi alerji dr söyledim kan ilacından dedi ve ilacı değişirdi ama daha baslamadik ilacaKizlar kabiz icin cozum onerileriniz neler?
ben filede boncuklu olanı kullandım ve ben memnundum bebegin seklini aldığı için bebek gayet rahat oluyo yıkanırken.prima,slepp ve goon kullanmış biri olarak evet hepsi sızdırıyor ama goon içlerinde en iyisi ve en az sizdirani.su anda en pahalısı goon olmasına rağmen goona devam esiyorumBebislerinizi güle güle güzellikle buyutun Mayıs anneleri. Bende 2019 Mayıs annesi olucam inşallah, deneyimlisiniz birşey sormak istiyorum, bebek kuvetlerinin içine koymak için gerdirilen file dışında , kullandığınız memnun kaldığınız ürün varmı? Ebebekte içi boncuklu yatak gibi olanlar var tavsiyelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?