- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
- #69.401
Kizlar bi sorum olucak sizlere.bebeklerinize gunde nekadar su veriyorsunuz???kasik miktari ne?yada kac ml iciyor gunde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bi sorum olucak sizlere.bebeklerinize gunde nekadar su veriyorsunuz???kasik miktari ne?yada kac ml iciyor gunde?
Yeni yeni sevmeye başladı suyu biberonla 100 CC içiyor iki gündürKizlar bi sorum olucak sizlere.bebeklerinize gunde nekadar su veriyorsunuz???kasik miktari ne?yada kac ml iciyor gunde?
Dr. Her ogun sonrasi 30cc demisti yabi 120 cc fln icmesi gerekiyor. Ama nette arastirdim 200 fln diyodu.Kizlar bi sorum olucak sizlere.bebeklerinize gunde nekadar su veriyorsunuz???kasik miktari ne?yada kac ml iciyor gunde?
Avakado ve muzu ezip karıştırıp veriyorum ben . Tok tutuyor hem de bebekler için sağlıklıKizlar bende bisey sorucam. Kizim gec uyuyo aksam yemegi sonrasi bir ogun vermem gerekiyo. Bende irmikhaslayip tereyagi pekmez bebe biskuvili karisim yapiyodum. Kasik mamasi yemiyo. Ve az kilo aldigi icin gece ogununu oneemsiyorum. Yalniz irmik kansizlik yapiyomus . Alternatif olarak ne yapabilirim. Kasik mamasi harici
Dr. Her ogun sonrasi 30cc demisti yabi 120 cc fln icmesi gerekiyor. Ama nette arastirdim 200 fln diyodu.
Evet canmGundemi 200 cc icmeliymis yani?
Olculerin ne kdr canim. Tam muz ve tam avokado degildir sanirimAvakado ve muzu ezip karıştırıp veriyorum ben . Tok tutuyor hem de bebekler için sağlıklı
Avakadonun çeyreği muzun da büyüklüğüne göre yarısı yada çok büyükse çeyreğini veriyorum ben .Olculerin ne kdr canim. Tam muz ve tam avokado degildir sanirim
Ben chicco liteway vardi agirligindan(7kg) kullanamadim. Gittim en hafif bebek arabasi chicco ohlala aldim(3.8kg). O kdr hafifki anlatamam. Kalitesine gelince cokkk kalitesiz gidip gormeden alma. Ama ben cok sevdim. Ben zaten sadece avmye tek basima gitmek istediğimde gidebiliyim diye aldim. Iyikide almisim icinde bebkle birkikte tutup kaldiriyorum merdiven iniyorum.
Bizimde oyle 9 aylik 8 kg. Hareketli flnda degil. Her cocuk farkli bence eskiden takiyodumda artik saldim.
Cokkkk gecmis olsun. Influenza diye bi hastalik var onu cagiristiriyo bekirtileri test yapilmadi mi?
Yok canım domuz gribi yapıldı temiz çıktı 2 gündür iyidi dünde nezle oldu çocuk 1 aydır toparlayamadı ne yapıcam bilmiyorum çok üzgünüm antibiyotik süreci hala devam ediyor aklım yetmiyor
Masallah bebisine. Ayakta durmak ne kelime oturdugu yerden kimildamiyor bile. Hahah Ama artik bay bay alkis. Göbeğini kasi. Çak yap. Burnuma dokun ayagini tut gibi komutlari aliyor. Her cocuk farkli gelişiyor demekki :)
200 tl tek dozu. Toplamda 400 e geliyo biz ilk dozu 7. Ayda yaptrdik ikinciyi13. Ayda yaptiricaz inş.Menenjit aşısını yapanlar anlata bilirmi 2 dozmu oluyo ikisi ayrı ücretmi öyleyse fiyatları nedir toplam maliyeti nedir kaçıncı ayda vurulur kızımda ateş sıkıntısı çok var büyük oğlum dada yaşadım ateşi 41 leri görürdü en son belinden su aldılar yavrumun şükür temiz çıkmıştı ama çok zor süreçti bu aşıyı yapmam lazım...
Bence aynı ben ikisini de kullanıyorum en son ebebekte indirim vardı ordan 1 koli baby me aldım memnunum tabi biraz ince ipeğe göre ama iş görüyor çünkü ipeğin yarı fiyatına aldımdeneyimli annelere bi sorum olucak. temizle pamuğu olarak baby&me mi yoksa ipek mi tavsiye edersiniz?
Pamukla kulak temizligi onerilmiyor. Dr. Kulak kendini temuzleyen bir organ. Cubukla tum kirleri ileri itersiniz demistiBence aynı ben ikisini de kullanıyorum en son ebebekte indirim vardı ordan 1 koli baby me aldım memnunum tabi biraz ince ipeğe göre ama iş görüyor çünkü ipeğin yarı fiyatına aldım
Bizde bronsiolit gecirdik. Ama alerjik denilmedi. Sabah aksam hava verdik. Cok iyi geldi. Antibiyotiksiz atlatmaya calisti doktor. Cok sukur oyle gecebildi. Kafasi icin bisey soylemek zor. Bu donemde saglakmi solak mi olacaklari belirginlestigi icin belki sag elini kullaniyor. Ama belkide sag tarafinda bsy var. Bu hastalik orya kulak iltihabina cevirebiliyomus. Kulağıyla mi oynamaya calisiyor acabaSelam kızlar.biz yine hastalıklarla uğraşıyoruz.Alerjik bronsilit teşhisi kondu.Üstüne dış var sanırım ve soğuk algınlığı.makina aldık havayla ilaç veriyoruz ve antibiyotik başladık.bende de soğuk algınlığı var toparlanmaya çalışıyorum.size birşey soracam.oğlum 2 3 gündür sağ eliyle kafasını kaşıyor.sadece sağ taraf olunca dikkatimi çekti.dönemsel mi yani sizde de var mi böyle birşey acaba
kulağıyla önceden çok oynuyordu.şimdi direk kafayı kaşıyor.bide sadece sağ olunca neden diye düşünüyor insan.cuma günu dr gittik yeniden kulaginada baktı temiz dedi.antibiyotiği enfeksiyon için verdi.ciğer filmi temiz çok şükür.yarin alerji dr randevumuz var onada soracam bakalım ne diyecekBizde bronsiolit gecirdik. Ama alerjik denilmedi. Sabah aksam hava verdik. Cok iyi geldi. Antibiyotiksiz atlatmaya calisti doktor. Cok sukur oyle gecebildi. Kafasi icin bisey soylemek zor. Bu donemde saglakmi solak mi olacaklari belirginlestigi icin belki sag elini kullaniyor. Ama belkide sag tarafinda bsy var. Bu hastalik orya kulak iltihabina cevirebiliyomus. Kulağıyla mi oynamaya calisiyor acaba
Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin ;*Selam kızlar.biz yine hastalıklarla uğraşıyoruz.Alerjik bronsilit teşhisi kondu.Üstüne dış var sanırım ve soğuk algınlığı.makina aldık havayla ilaç veriyoruz ve antibiyotik başladık.bende de soğuk algınlığı var toparlanmaya çalışıyorum.size birşey soracam.oğlum 2 3 gündür sağ eliyle kafasını kaşıyor.sadece sağ taraf olunca dikkatimi çekti.dönemsel mi yani sizde de var mi böyle birşey acaba