2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
baston puset kullanan var mı? Bizim travel ve artık çok ağır gelmeye başladı. tek elle açıp kapatabileceğimiz bir şey arıyorum.

Bebekleriniz kaç kilo oldu?bizimki son bir kaç aydır fazla kilo almadı.tam 9 aylık 7800 gr.moralim bozuldu bakamıyor muyum ben çocuğuma

Benim kızım da 10 aylık seninkinin tam tersi. Hiç emmek istemiyor sürekli farklı şeyler yemek istiyo. İki yudum emzirmek için 40 takla atıyorum :)

Doğru diyorsun kiloya çok takılmamak lazım da işte insan takıyo yine de :) senin bebeğin olacaktı tekrar di mi yanlış hatırlamıyorum?nasıl gidiyor hamilelik?

Çok zor geçiyo çünkü yalnızım :/ oğlum hareketlendi baya zorlanıyorum ama az kaldı sayılır :)

Canım nasilsin hamileliğin nasıl gidiyor bebislerin nasillar Haydarinna

Çok Zorlanıyorum ama napalım idare ediyorum artık karnımda ki 2 kiloyu geçti şükür inşallah 38 de alacaklar. Diğeri iyi sayılır zor kilo alıyor çok sık kusuyor püre dışında genelde öğürüyor emekliyor oturmayı sevmiyor pek bababa gibi şeyler söylüyor :) senin bebişin nasıl takip ediyorum yazışmaları minişin büyümüştür şimdi :)

Selam kızlarr özlemişim sizi yaa unuttum sanmayın sakın okadar dolmuşki kafam kk adımı unutmuşum düşünün yani uğraşıp hatırladım .. Kızım çok hasta dua edin teyzeleri 1 hafta önce hastanede yattık rota dendi 4 gün sonunda çıktık 5 gün sonra tekrar ateş başladı tekrar iğne tedavisi başlandı şuan ki şikayeti 38 den aşağı düşmeyen 39. 5 varan ateş deli olmak üzereyim yavrum mahvoldu elleri bacakları delik deşik artık sırt üstü yatmak istemiyor iğne vurulacak sanıyor .. Acayip bir horlama mevcut yani nasıl anlatsam bilmiyorum oda sallanıyor adeta burunda mukus yok serum fizyolojik de veriyorum ama çözüm yok şuan inşallah kısa sürede iyileşir bu arada 6.5 kiloyuz biz malum benim zilli hiç kilo alan bi kız olmadı biliyonuz zaten...

çok geçmiş olsun canım.allah acil şifalar versin.Bu ara salgın varmış baya duyuyorum.sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil bence

okurken bile yoruluyor insan.allah yardımcın olsun canım.ama zor zamanın çoğu gitti azı kaldı böyle düşün.ileride paşalar gibi 3 delikanlın olacak

Canim benim üzülme geçecek bu günlerde inan bende senin gibiyim 2 buçuk yıldır bez değiştiriyorum 2 sene daha değiştircem galiba hepsi aynı anda olunca daha zor Allah yardımcın olsun canim hepimizin yardımcısı olsun gercekten çok zor sürekli bebeklerle uğraşmak sorumluluk almak . Şuan mesal eşim iş yerinde bi kızın nişanı varmış ona gitti ben burda sinirden ağlıcam çocuklarla uğraşan benim herşeyiyle ben burnumu dışarı çıkaramıyorum o gezsin ne ala memleket konuşmam böyle şeyleri normalde ama çocuklardan iyice bunalmışım farkediyorum

Çok şükür iyi canım emekliyor bu ara ayağa kalkma hevesinde koltuklarda tutunup kalkiyo yemek desen eh işte çok az kalmış doğumuna şükür saglikli geçti Allah yardımcın olsun ikiz gibi büyüyecek evlatların Haydarinna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…