- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #69.341
baston puset kullanan var mı? Bizim travel ve artık çok ağır gelmeye başladı. tek elle açıp kapatabileceğimiz bir şey arıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebekleriniz kaç kilo oldu?bizimki son bir kaç aydır fazla kilo almadı.tam 9 aylık 7800 gr.moralim bozuldu bakamıyor muyum ben çocuğuma
Benim kızım da 10 aylık seninkinin tam tersi. Hiç emmek istemiyor sürekli farklı şeyler yemek istiyo. İki yudum emzirmek için 40 takla atıyorum :)Kızlar kızlar ne olur bi yardım edin ya benim kızım ek gıda yemiyo hiç 9 ayının içinde sürekli emmek istiyo ne yapacağımı şaşırdım 2 buçuk yaşında oğlum var ona ayrı yemek kıza ayrı yemek eve ayrı yemek temizlik o su bu mahvoldum iyice
Doğru diyorsun kiloya çok takılmamak lazım da işte insan takıyo yine de :) senin bebeğin olacaktı tekrar di mi yanlış hatırlamıyorum?nasıl gidiyor hamilelik?1016 gr 31 haftalık doğdu. 7 kilo 74 cm. Bence önemli olan sağlıklı olması
Doğru diyorsun kiloya çok takılmamak lazım da işte insan takıyo yine de :) senin bebeğin olacaktı tekrar di mi yanlış hatırlamıyorum?nasıl gidiyor hamilelik?
maşallah 34. hafta olmuş. sağlıkla kucağına al canım. Allah kolaylık verir inşallah.Çok zor geçiyo çünkü yalnızım :/ oğlum hareketlendi baya zorlanıyorum ama az kaldı sayılır :)
İnşallah canım çok teşekkür ederim vaktinde sağlıkla gelişimde ben tüm sıkıntıları unutmaya hazırım :)maşallah 34. hafta olmuş. sağlıkla kucağına al canım. Allah kolaylık verir inşallah.
Allah yardımcın olsun canım.sağlıkla kucağına al sağlıkla büyüt inşallah bebeklerini.Çok zor geçiyo çünkü yalnızım :/ oğlum hareketlendi baya zorlanıyorum ama az kaldı sayılır :)
Saolasın canım amin teşekkür ederim inşallahAllah yardımcın olsun canım.sağlıkla kucağına al sağlıkla büyüt inşallah bebeklerini.
Canım nasilsin hamileliğin nasıl gidiyor bebislerin nasillar Haydarinna
çok geçmiş olsun canım.allah acil şifalar versin.Bu ara salgın varmış baya duyuyorum.sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil benceSelam kızlarr özlemişim sizi yaa unuttum sanmayın sakın okadar dolmuşki kafam kk adımı unutmuşum düşünün yani uğraşıp hatırladım .. Kızım çok hasta dua edin teyzeleri 1 hafta önce hastanede yattık rota dendi 4 gün sonunda çıktık 5 gün sonra tekrar ateş başladı tekrar iğne tedavisi başlandı şuan ki şikayeti 38 den aşağı düşmeyen 39. 5 varan ateş deli olmak üzereyim yavrum mahvoldu elleri bacakları delik deşik artık sırt üstü yatmak istemiyor iğne vurulacak sanıyor .. Acayip bir horlama mevcut yani nasıl anlatsam bilmiyorum oda sallanıyor adeta burunda mukus yok serum fizyolojik de veriyorum ama çözüm yok şuan inşallah kısa sürede iyileşir bu arada 6.5 kiloyuz biz malum benim zilli hiç kilo alan bi kız olmadı biliyonuz zaten...
okurken bile yoruluyor insan.allah yardımcın olsun canım.ama zor zamanın çoğu gitti azı kaldı böyle düşün.ileride paşalar gibi 3 delikanlın olacakhaline şükretmelisin benim 5 1.5 ve 9 aylık oğullarım var şimdi 3 ünüde yıkadım pturdum sinirden ağladım.ev yemek çamaşır bulaşık hayat pahalılığı diyceksinizki niye yaptın demeyin bence vende çok büyük konuştum 5 yaşındaki diğerlerini yedirdiğim için onuda yedirmemi istiyo .. 3 vebek yedir temizle yemek yap bulaşık çamaşır sinir sitres tansiyon hastası oldum ağlama hiç bitmiyo sürekli oyuncak kavgası temek yemiyolar sürekli alt değiştir akşam oldu kocayla upeaş gerçekten çok bunaldım ölüm istiyorum artık dışarı çıkamıyoruö 1.5 yal 13 kilo 10 ayljk 9 kilo toplam 22 kilo montlarıyla 24 kilo apartmanda taşıyamıyrum ellerimde sinir sıkışması var düşürüxem diye korkuyorum 3 kat 24 kiloyla in çık bebek arabası indir kaldır 5 yalın bunalımı da var tabi herşeye itiraz .. yemek mi yiyorum bokmu bilniyprum her masaya oturuşumda sırayla yapıyolar çok aşırrı zor kendimi köle gibi hisseditorum.. kimsem yok ... şanslısınız dua edin ...
Kızım bi de az emiyo sıkıntı o zaten iki yudum emiyo birakiyoBenim kızım da 10 aylık seninkinin tam tersi. Hiç emmek istemiyor sürekli farklı şeyler yemek istiyo. İki yudum emzirmek için 40 takla atıyorum :)
Canim benim üzülme geçecek bu günlerde inan bende senin gibiyim 2 buçuk yıldır bez değiştiriyorum 2 sene daha değiştircem galiba hepsi aynı anda olunca daha zor Allah yardımcın olsun canim hepimizin yardımcısı olsun gercekten çok zor sürekli bebeklerle uğraşmak sorumluluk almak . Şuan mesal eşim iş yerinde bi kızın nişanı varmış ona gitti ben burda sinirden ağlıcam çocuklarla uğraşan benim herşeyiyle ben burnumu dışarı çıkaramıyorum o gezsin ne ala memleket konuşmam böyle şeyleri normalde ama çocuklardan iyice bunalmışım farkediyorumhaline şükretmelisin benim 5 1.5 ve 9 aylık oğullarım var şimdi 3 ünüde yıkadım pturdum sinirden ağladım.ev yemek çamaşır bulaşık hayat pahalılığı diyceksinizki niye yaptın demeyin bence vende çok büyük konuştum 5 yaşındaki diğerlerini yedirdiğim için onuda yedirmemi istiyo .. 3 vebek yedir temizle yemek yap bulaşık çamaşır sinir sitres tansiyon hastası oldum ağlama hiç bitmiyo sürekli oyuncak kavgası temek yemiyolar sürekli alt değiştir akşam oldu kocayla upeaş gerçekten çok bunaldım ölüm istiyorum artık dışarı çıkamıyoruö 1.5 yal 13 kilo 10 ayljk 9 kilo toplam 22 kilo montlarıyla 24 kilo apartmanda taşıyamıyrum ellerimde sinir sıkışması var düşürüxem diye korkuyorum 3 kat 24 kiloyla in çık bebek arabası indir kaldır 5 yalın bunalımı da var tabi herşeye itiraz .. yemek mi yiyorum bokmu bilniyprum her masaya oturuşumda sırayla yapıyolar çok aşırrı zor kendimi köle gibi hisseditorum.. kimsem yok ... şanslısınız dua edin ...
Umarım bu nazlari dönemseldir. Allah bütün annelerin yardımcısı olsun .Kızım bi de az emiyo sıkıntı o zaten iki yudum emiyo birakiyo
Amin inşallah canim 9 ayını bitirecek yaşına kadar yemeğe alışsa artikUmarım bu nazlari dönemseldir. Allah bütün annelerin yardımcısı olsun .