- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #69.361
Geçmiş olsun canım ya asi yaptırmamımiydin Allah şifa versin kuzunaSelam kızlarr özlemişim sizi yaa unuttum sanmayın sakın okadar dolmuşki kafam kk adımı unutmuşum düşünün yani uğraşıp hatırladım .. Kızım çok hasta dua edin teyzeleri 1 hafta önce hastanede yattık rota dendi 4 gün sonunda çıktık 5 gün sonra tekrar ateş başladı tekrar iğne tedavisi başlandı şuan ki şikayeti 38 den aşağı düşmeyen 39. 5 varan ateş deli olmak üzereyim yavrum mahvoldu elleri bacakları delik deşik artık sırt üstü yatmak istemiyor iğne vurulacak sanıyor .. Acayip bir horlama mevcut yani nasıl anlatsam bilmiyorum oda sallanıyor adeta burunda mukus yok serum fizyolojik de veriyorum ama çözüm yok şuan inşallah kısa sürede iyileşir bu arada 6.5 kiloyuz biz malum benim zilli hiç kilo alan bi kız olmadı biliyonuz zaten...
Bebekleriniz kaç kilo oldu?bizimki son bir kaç aydır fazla kilo almadı.tam 9 aylık 7800 gr.moralim bozuldu bakamıyor muyum ben çocuğuma
1016 gr 31 haftalık doğdu. 7 kilo 74 cm. Bence önemli olan sağlıklı olması
Selam kızlarr özlemişim sizi yaa unuttum sanmayın sakın okadar dolmuşki kafam kk adımı unutmuşum düşünün yani uğraşıp hatırladım .. Kızım çok hasta dua edin teyzeleri 1 hafta önce hastanede yattık rota dendi 4 gün sonunda çıktık 5 gün sonra tekrar ateş başladı tekrar iğne tedavisi başlandı şuan ki şikayeti 38 den aşağı düşmeyen 39. 5 varan ateş deli olmak üzereyim yavrum mahvoldu elleri bacakları delik deşik artık sırt üstü yatmak istemiyor iğne vurulacak sanıyor .. Acayip bir horlama mevcut yani nasıl anlatsam bilmiyorum oda sallanıyor adeta burunda mukus yok serum fizyolojik de veriyorum ama çözüm yok şuan inşallah kısa sürede iyileşir bu arada 6.5 kiloyuz biz malum benim zilli hiç kilo alan bi kız olmadı biliyonuz zaten...
Çok şükür iyi canım emekliyor bu ara ayağa kalkma hevesinde koltuklarda tutunup kalkiyo yemek desen eh işte çok az kalmış doğumuna şükür saglikli geçti Allah yardımcın olsun ikiz gibi büyüyecek evlatlarınHaydarinna
Merhaba şimdilik sorun yok ama 38 39 gibi alırız dedi doktor az kaldı inşallah sorun çıkmaz. Bebek mi düşünüyorsun yoksa ?Kac kilo dogdu peki? Ek gidaya gecince ve hareketlenince kilo alimi azalirmis zaten. Gerci ben de kilo konusunda takintiliyim ya
Dikislerinle ilgili bir sikayetin var mi? Allah sag salim doğurmayı nasip etsin dogumdan sonra sana sormak istedigim cok sey var canım
Gecmis olsun
Merhaba şimdilik sorun yok ama 38 39 gibi alırız dedi doktor az kaldı inşallah sorun çıkmaz. Bebek mi düşünüyorsun yoksa ?
Aslinda en erken ne zaman dusunmeye baslamaliyim diye düşünüyorum desem daha iyi.. Birlikte buyusunler istiyorum Bu fikir yuzunden bazen kendime şaşırıyorum gerci ama..
9 ay 11 günlük masallah 10 kg 80 cm. Henüz emekleme dahi yok. Popo üstü gidiyor.ama yine de çok hareketli. Hemşire ek gıdaya çok dusmememi söyledi. O yüzden her öğün yedirmiyorum . Farklı şeylere çok yonelmiyorum.Bebekleriniz kaç kilo oldu?bizimki son bir kaç aydır fazla kilo almadı.tam 9 aylık 7800 gr.moralim bozuldu bakamıyor muyum ben çocuğuma
3750 doğdu canım.ilk aylar çok iyi alıyordu son bir kaç aydır yavaşladı.çok hareketli bir de onun da etkisi vardır.bir de diş çıkarıyor şuan o da etkiledi sanırım.Kac kilo dogdu peki? Ek gidaya gecince ve hareketlenince kilo alimi azalirmis zaten. Gerci ben de kilo konusunda takintiliyim ya
Dikislerinle ilgili bir sikayetin var mi? Allah sag salim doğurmayı nasip etsin dogumdan sonra sana sormak istedigim cok sey var canım
Gecmis olsun
Bazen iyi fikir gibi geliyo bazen çok zorlanıyor insan yaşadığım için biliyorum kızımla oğlum arasında 22 ay var ikiz gibi büyüyorlar Allah a şükür ki olmuş ama insan çok yoruluyor herşeyle mücadele etmekten bebek bakmak sorumluluk almak gerçekten çok zormuş. Tek iken daha rahattık hamil e kalınca çok ağlamıştım çok korkmuştum ama çok şükür 9 ayımız bile bitecek bile zaman su misali geçti.Aslinda en erken ne zaman dusunmeye baslamaliyim diye düşünüyorum desem daha iyi.. Birlikte buyusunler istiyorum Bu fikir yuzunden bazen kendime şaşırıyorum gerci ama..
Aynen benim kizim da öyle canim desteksiz ayakta duruyo bi kaç adım atmaya çalışıyo hiç yerinde durmuyo sürekli tutunup ge diyo bi yerlere bi orda bi burda maşallah kuzularimizaKızlar merhabaya aranızda çocuğu yürüyen var mı ? Bizimki ayakta desteksiz duruyor ve 3-4 adım atıyor. Cok güzel görünüyor
Ah ah o eğil kalkmazlar 13 aylıkken öğrenmiştim hamile olduğunu oğlum acayip hareketliydi hala da öyle kimse de yoktu senin gibi çok yoğruluyorduk seninki çok daha erken olmuş tabi çok daha zordur tahmin ediyorum Allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar şimdiden canim. Ilk sezeryan oldu benim zordu normal doğumdan cevirdik kanama durmayınca ikincide sezeryan oldu 2 sene dolmadan aynı yerden kesilmesi de ayrı bi zordu doktorum aynı doktordu ilkinde benim rahime ilgili sorunum var o bildiğinden aynı yerde devam etmiştim ölümden son anda kurtarmıştı beni yani .Eğil kalk zor oluyor ilerde güzel olucak belki ama şimdi 8 aylık hamileyim bebeğim emekliyor zor oluyor en azından yürüme ve yeme alışkanlığı otursaydı daha iyi olurdu ama ikamet böyleymiş. Allah gönlüne göre versin yardımcı olabilecek birileri varsa işin kolay olur benim yok maalesef o yüzden gün sayıyorum :/
3750 doğdu canım.ilk aylar çok iyi alıyordu son bir kaç aydır yavaşladı.çok hareketli bir de onun da etkisi vardır.bir de diş çıkarıyor şuan o da etkiledi sanırım.
Bazen iyi fikir gibi geliyo bazen çok zorlanıyor insan yaşadığım için biliyorum kızımla oğlum arasında 22 ay var ikiz gibi büyüyorlar Allah a şükür ki olmuş ama insan çok yoruluyor herşeyle mücadele etmekten bebek bakmak sorumluluk almak gerçekten çok zormuş. Tek iken daha rahattık hamil e kalınca çok ağlamıştım çok korkmuştum ama çok şükür 9 ayımız bile bitecek bile zaman su misali geçti.
Ben chicco liteway vardi agirligindan(7kg) kullanamadim. Gittim en hafif bebek arabasi chicco ohlala aldim(3.8kg). O kdr hafifki anlatamam. Kalitesine gelince cokkk kalitesiz gidip gormeden alma. Ama ben cok sevdim. Ben zaten sadece avmye tek basima gitmek istediğimde gidebiliyim diye aldim. Iyikide almisim icinde bebkle birkikte tutup kaldiriyorum merdiven iniyorum.baston puset kullanan var mı? Bizim travel ve artık çok ağır gelmeye başladı. tek elle açıp kapatabileceğimiz bir şey arıyorum.
Bizimde oyle 9 aylik 8 kg. Hareketli flnda degil. Her cocuk farkli bence eskiden takiyodumda artik saldim.Bebekleriniz kaç kilo oldu?bizimki son bir kaç aydır fazla kilo almadı.tam 9 aylık 7800 gr.moralim bozuldu bakamıyor muyum ben çocuğuma
Cokkkk gecmis olsun. Influenza diye bi hastalik var onu cagiristiriyo bekirtileri test yapilmadi mi?Selam kızlarr özlemişim sizi yaa unuttum sanmayın sakın okadar dolmuşki kafam kk adımı unutmuşum düşünün yani uğraşıp hatırladım .. Kızım çok hasta dua edin teyzeleri 1 hafta önce hastanede yattık rota dendi 4 gün sonunda çıktık 5 gün sonra tekrar ateş başladı tekrar iğne tedavisi başlandı şuan ki şikayeti 38 den aşağı düşmeyen 39. 5 varan ateş deli olmak üzereyim yavrum mahvoldu elleri bacakları delik deşik artık sırt üstü yatmak istemiyor iğne vurulacak sanıyor .. Acayip bir horlama mevcut yani nasıl anlatsam bilmiyorum oda sallanıyor adeta burunda mukus yok serum fizyolojik de veriyorum ama çözüm yok şuan inşallah kısa sürede iyileşir bu arada 6.5 kiloyuz biz malum benim zilli hiç kilo alan bi kız olmadı biliyonuz zaten...
Masallah bebisine. Ayakta durmak ne kelime oturdugu yerden kimildamiyor bile. Hahah Ama artik bay bay alkis. Göbeğini kasi. Çak yap. Burnuma dokun ayagini tut gibi komutlari aliyor. Her cocuk farkli gelişiyor demekki :)Kızlar merhabaya aranızda çocuğu yürüyen var mı ? Bizimki ayakta desteksiz duruyor ve 3-4 adım atıyor. Cok güzel görünüyor
Kırk bir kere maşallah yavrularımizaAynen benim kizim da öyle canim desteksiz ayakta duruyo bi kaç adım atmaya çalışıyo hiç yerinde durmuyo sürekli tutunup ge diyo bi yerlere bi orda bi burda maşallah kuzularimiza
Masallah kuzuya kesinlikle her cocuk farklı gunleru yakin bile olsa.Bizimki alkış yapmıyor inatla ben yaptırınca gülüyor o kadar :) ama öpücük atiyor.Allah kaç tane dedigimde parmağını 1 yapıyor (kırk kere tekrar ederek öğrettimBen chicco liteway vardi agirligindan(7kg) kullanamadim. Gittim en hafif bebek arabasi chicco ohlala aldim(3.8kg). O kdr hafifki anlatamam. Kalitesine gelince cokkk kalitesiz gidip gormeden alma. Ama ben cok sevdim. Ben zaten sadece avmye tek basima gitmek istediğimde gidebiliyim diye aldim. Iyikide almisim icinde bebkle birkikte tutup kaldiriyorum merdiven iniyorum.
Bizimde oyle 9 aylik 8 kg. Hareketli flnda degil. Her cocuk farkli bence eskiden takiyodumda artik saldim.
Cokkkk gecmis olsun. Influenza diye bi hastalik var onu cagiristiriyo bekirtileri test yapilmadi mi?
Masallah bebisine. Ayakta durmak ne kelime oturdugu yerden kimildamiyor bile. Hahah Ama artik bay bay alkis. Göbeğini kasi. Çak yap. Burnuma dokun ayagini tut gibi komutlari aliyor. Her cocuk farkli gelişiyor demekki :)
geçmiş olsun. Allah yardımcısı olsun kuzununSelam kızlarr özlemişim sizi yaa unuttum sanmayın sakın okadar dolmuşki kafam kk adımı unutmuşum düşünün yani uğraşıp hatırladım .. Kızım çok hasta dua edin teyzeleri 1 hafta önce hastanede yattık rota dendi 4 gün sonunda çıktık 5 gün sonra tekrar ateş başladı tekrar iğne tedavisi başlandı şuan ki şikayeti 38 den aşağı düşmeyen 39. 5 varan ateş deli olmak üzereyim yavrum mahvoldu elleri bacakları delik deşik artık sırt üstü yatmak istemiyor iğne vurulacak sanıyor .. Acayip bir horlama mevcut yani nasıl anlatsam bilmiyorum oda sallanıyor adeta burunda mukus yok serum fizyolojik de veriyorum ama çözüm yok şuan inşallah kısa sürede iyileşir bu arada 6.5 kiloyuz biz malum benim zilli hiç kilo alan bi kız olmadı biliyonuz zaten...
Hareketli olmalari o kadar etkiliyor ki kiloyu.. Bak canim benden üç gun sonra dogum yapan arkadasim var bebeklerimiz arasinda suan tam 3 kilo var inanabiliyor musun? Bizim kiz 8 onlarin oglan tam 11 kilo.. Gecen gun ayni anda emzirdik bebisleri ve bizim kiz basladi dönmeye emeklemeye, onlarin bebis ise daha tam dönmüyor bile E tabi dedim bak bizimki emdiği sütü hareketle harcadi bile, öbür bebis ne emdiyse depoladı:)
Ay bu söylediğin moral oldu canım bana :) benimki de hiç durmuyo fıldır fıldır geziniyo hep.sonra bizim bebişler kilo almaz tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?