• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
corba seklinde yap patatesli havuclu cok koyu da olmasin cok sivi da..yerken icine azicik da yogurt koyabilirsin tatlandirir.alisir.kizim da asla pureleri yememisti, corba haline geldikce icine et suyu et girince yemeye baslamisti, igrenc zaten pureler tatsiz tuzsuz :) haklilar bebekler.
tadimlik yemeleri yeterli.
Corba da denedim onu da istemedi. Bizimki yedigimiz yemeklerden istiyo. Gecen kv biraz yemegin suyundan verim mi dedi ver dedim nasilsa yemez diye düşünerek! bi daha bi daha istedi yeminle bu kizin garezi bana:bicak:

Doktora gittik ve sabah meyve öğlen sebze çorbası akşam yoğurt olarak devam edin, 7.ayda yumurtaya ve kahvaltıya geçeceğiz dedi.
Bende sesimi çıkarmadım, başka doktorlar et suyu, kıyma bile veriyor.
Hangisi doğru bilemiyorum ama sebze çorbasıyla yoğurtla doymuyor ki, protein yönünden zengin tok tutacak ve tahıllı beslenmesi gerek diye düşünüyorum.
Analık delilik!!!
Bizim doktor herşeyi ver diyor. Yani tüm sebzeleri işte avokado cok yararlı dio sonra çorbaya kıyma koy dio ve yumurtaya başladık bile. Yumurta zeytin peynir tek tek yio kahvaltıda bazen sadece sarısıyla kaşarlı omlet yapiorum.
Ama şöyle bi kuralı var doktorun. Günde 2 öğün ver . Bugün yoğurt ve corba verdiysen sonraki gün kahvaltı ve meyve ver gibi.miktarini da bebek belirlesin ne kadar isterse yesin diyor. Tabi ben sabah kahvaltı öğlen yoğurt Akşam corba veriyorum aralarda meyve. Yada meyveyi yoğurtla veriyorum bazen yoğurttan sıkılmasın diye. Çok gibi gelebilir fakat az miktarda yiyor o sebepten emiyorda. Toplasan 2 çay bardağı anca eder yedikleri.

Bnmki destekli kısa süre oturdu. Şimdi koltuğa bırakıyorum desteksiz de oturuyor yavaştan. ama önlem alıyorum yine de. Bnmki hantal olcak. Yere bırakıyorum bakayım emekleme ye çalışacak mi diye. Kendini çeviriyor sırtüstü hemen

Bende emeklesin diye koyuyorum göbeğinin üstüne duruyo ayaklarını ellerini kaldırıyor uçucak gibi :)

Maşallahhh nazar değmesin inşallah :nazar: darısı başımıza
Amin inşallah. Biz azcık büyüğüz ama sizlerden. Erken doğdu kızım. Tam 6 buçuk aylık oldu. 6 aylıkken başladı oturmaya. Ben hiç destekli oturtmadim yani doktorumuz 5. Ayda kucağında oturtabilirsin ama destekli 6.ay da başla dedi. Kucakta oturdu 5 aylıkken. 6 aylık olunca bir iki destekli oturttum baktım oturuyor. Oglum da 7 buçuk aylıkken desteksiz oturmaya başlamıştı. Her çocuğun gelişimi farklı.saglikli olsunlar yeter otururlarda yürürlerde...

Amin inşallah. Biz azcık büyüğüz ama sizlerden. Erken doğdu kızım. Tam 6 buçuk aylık oldu. 6 aylıkken başladı oturmaya. Ben hiç destekli oturtmadim yani doktorumuz 5. Ayda kucağında oturtabilirsin ama destekli 6.ay da başla dedi. Kucakta oturdu 5 aylıkken. 6 aylık olunca bir iki destekli oturttum baktım oturuyor. Oglum da 7 buçuk aylıkken desteksiz oturmaya başlamıştı. Her çocuğun gelişimi farklı.saglikli olsunlar yeter otururlarda yürürlerde...

Ne kadar erken doğdu canım

Ay herkes ek gıdaya geçmiş.biz bekliyoruz daha alerjiden dolayı.doktor görmeden birşey vermek istemiyorum.çarşamba randevumuz var ve yavrum biz ne yersek bizi takip ediyor

4699895E-3118-4A9A-AE6A-625A7AF4A6A5.jpeg
Kızlar merhaba. Kızımın 1 tane yanagında, 1 tane kaşının üstünde, 1 tanede kolunda olmak üzere toplam 3 tane şu fotograftaki şeyden var. En başta sinek ısırığı sandık ama 1 hafta olacak geçmedi daha ve kolundaki de dün çıktı. Ne olabilir bu? Ateş çok hafif yükselip düşüyor son 3 gündür, ishal vs yok. Fikri olanlar yazsın lütfen

Back