2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynı Benn. Meme baskısından illallah ettim. Almıyor bebegim denedim herşeyi. İlk zamanlar bir kaç çay kaşığı anne sütü aldi. Ona bile şükür ettim. Buradan bir arkadasimiz süt artirici damla onerdi. Onu da denedim. Nasip değilmiş.

Yeni mamaya alışana kadar kabızlık normal barsaklar anca düzene giriyor. Çok katı kaka yapmazsa biraz sabredin bence. Bizim aptamille cıvık kaka yapıyor
Dün ilk defa cıvık yaptı. Hatta 1_2 gün daha yapmaz ise diye. Doktora danışıp surup aldim. İnşallah kullanmama gerek kalmaz. 2. Gün yapmaz ise 1 çay kaşığı zeytinyağı katıyorum mamasina. Genelde yapıyordu.

4. Aydan itibaren ek gıdaya yavaş yavaş geçeriz artık. Haberlesiriz .Instagram da mutfakta bebek var sayfası var. Çok güzel ek gıda tarifleri var. Bakabildinizmi

Ben de yeni mamaya geçince üç gün yapmadı çok korktum. Dr kansuk fitil verdi. ama bizim essek yolda cıvık bir şekilde yapmış kakasını. Şimdi aradan zaman geçti gene yapmiyor. Zeytinyağı biberon deliğinden geçebiliyor mu?

essek sıpası bunlar .. geciyor canım zeytinyağı. Dr browser biberon ucu kullanıyorum . Çok ince akmasına rağmen geçiyor

essek sıpası bunlar .. geciyor canım zeytinyağı. Dr browser biberon ucu kullanıyorum . Çok ince akmasına rağmen geçiyor
Evet ben de onu kullanıyorum bir de aventin iki deliklisini. Zeytinyağı vermeye korkuyordum bazen kaşıkla bişey verince tıkanıyor öksürüyor yağı çıkaramaz diye.
Bu çocukların sindirim sistemi bı gelisse halay çekicem gazi reflusu kabizligi...

Ne iyi doktormuş helal olsun, burda birinin bebeği 1200gr almıştı da doktoru mama vermişti. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.

Canım ben nurse Harvey s colex gaz şurubu kullandım rahat ettim. Arkadasimin tavsiyesi ile. Disari cikmaya korkar olmustum. Hep agliyordu. Günde 6 ölçek yazıyor . 3 ölçek ten fazla vermedim. Simdi daha az veriyorum. Kendi kendine gazını çıkariyordu. Relektaz . Biogaia kullandim hiç bir faydasını görmedim çünkü. Her bebekte aynı etki olmuyormus bunu anladık.

Allah kolaylık versin cnm sen kafana takma en önemlisi senin huzurlu olman. Banada 2 ay bu çocuk açmı, sütün yavan mi çok emiyo bırakmıyor dediler sabırla aldırmadim devam ettim emzirmeye. Doktor diyene kadar mama vermem derse veririm tabi dedim çocuğum ilk ay 800 ikinci ay 1900 aldı üçüncü ay yine 1800 aldı şimdi de obez olacak diyor aynı kişiler bunları dinlesem beynim yanardi. Ebe doktor anne sütü obez yapmaz isterse 3 alsın diyor yine içim rahat ama insanı zorluyor etraf. Bebeğinin dilini anlamaya çalışıyor herkes bir de dönem dönem değişiyorlar. Sabırla buyutucegiz insallah

Cnm ya bebek takip programinda 3 aydan sonra az almaya başlayacak diyor bilgin var mı bu konuda birde ayda 500 Gr alan çok bebek var. Biz hepimiz bir değiliz zaten ben kilo veremem kimisi de yer yer alamaz. İnsanları bosvermek en guzeli.

Ooo yeah geminiwoman çayı olsun adı yazın buzdolabina koyup içe tea yapıyorum birde

Maşallah oğluna çok sevimli, Allahım sağlık versin hayatı boyunca ayağına taş degdirmesin inşallah kuzunun
Amin. Cümlemizin evlatlarina inşallah. Senin kuzu nasıl oldu. Tedavisi nasıl gidiyor canım. Benimki ayakkabilari na alışmaya başladı çok şükür. Bu cuma doktora göstericem kontrol için . hâlâ ayak bilekleri biraz mor renkte . Acaba gidişatı nasıl kontrol ettirmem lazım

Bebiş uyudu beni uyku tutmuyor iyimi . Uykusuzluğa alisti bünye sanırım. Benim gibi uyuyamayan Mayıs anneleri varmı
masallah , benim gozumden uyku akiyor resmen. uyusun diye kizimin gozlerinin icine bakiyorum. dogumdan bu yana beni nereye koysalar uyuyabilirim hatta ellemeseler 24.saat bile uyurum gibi geliyor hem dunyanin en guzel seyi hem de en zor isiymis anne olmak
kizilarimiz sagolsun

Benim tosunda canıma okudu. Son 1 haftadır daha iyi çok şükür. ama gunduz eski formunda .ah o uykusuzluk. Kızkardesim gelince 2 saat uyuyordum . Dünyalara bedel oluyor valla. İnşallah gece uykulari düzene girer senin kuzuda .Gecicek az kaldı. Bana 3 aylık olaba kadar surer demişlerdi. Yaklaşti. Ağlamasından bebegimin gözlerini görmeye hasret kalmıştim. Şimdi gözümun içine bakıp agular yapıyor. Dunyalar benim oluyor. Ciğerime sokasım geliyor

ahh insallah 3.ayda aglamasi, gazi azalir uykusu artar. koyun koyuna uyuyacagimiz gunleri iple cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…