İkinizle de zaman zaman aynı sorunları yaşadık, akıl aldık verdik.. şimdi ikinizin de şu tavırlarına bakıyorum ve inanın ailemden biri bunları söylemiş kadar kırılıyorum. Ben ilk mesajımda ne üstüme alındım, ne öyle biri yok manasını çıkardım ne başka negatif bir iey düşündüm. Ben tamamen samimiyetle sinirini bozmaya gerek yok, okuma geç demek istedim. Ne kırmak ne eleştirmek vs aklımda yoktu. Kimi kastettiği de zerre umrumda olmadı. Ben o kişinin saçma yorum ve yönlendirmelerini okumadan geçiyorum.
Yok nokta atışı yapmak, yok prim vermemek, yok tek lohusa ben değilim.. canımı yakıyorsunuz sadece. @LastMadOnEarth ben senin kızınla yaşadıklarının aynısını yaşadım, sütüm gitti gelmedi. Mama tavsiyesini senden aldım ve Hipp kullandım (bu arada hipp kurtarmadı. Aptamil comformile geçiş yaptık. Tavsiye ederim) sen kızının emzigini otobanda dinlenme tesisinde unuttugunda saatlerce agladı dediğinde benim burda gözlerim doldu, gaz sancısından kızım agladıgında çaresiz kalmak nedir biliyorum çünkü.
@EvBoregi seninle de çok yazıştık şu an tam ayrımtı hatırlamasam da.
Şu anda o kadar kötü hissediyorum ki.. sütümün kesildiği ilk gün kadar, bebeğimi küveze aldıkları ilk gün kadar üzülüyorum. Ben ne demek istedim ama laf nereye vardı.. ömrüm boyunca ne birine çıkışacak, ne sataşacak, ne ukalalık yapacak biri olmadım. Söylediginiz hiçbir amacı gütmedim onları yazarken. Tek demeye çalıştıgım sinirini bozma, okuma geç, belirsiz konuşunca gereksiz alınganlıklar olabilir. Ama alınan benmişim gibi göründü. Ben burda hiç bilgiçlik taslamadım ki aksine hep sordum, akıl ve deneyim danıştım, neden üstüme alınayım. Daha ne yazayım bilmiyorum. Akşam akşam resmen ağlıyorum