• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amin. Cümlemizin evlatlarina inşallah. Senin kuzu nasıl oldu. Tedavisi nasıl gidiyor canım. Benimki ayakkabilari na alışmaya başladı çok şükür. Bu cuma doktora göstericem kontrol için . hâlâ ayak bilekleri biraz mor renkte . Acaba gidişatı nasıl kontrol ettirmem lazım
Canım ayin 16 sina baltalimanina randevu bulabildim bide ordaki çocuk ortopedisi görsün bakalım bekliyorum yani. İnşallah iyi sonuçlar alırsın, hepimiz alırız sağlıklı olsun hep kuzular canım

Dün kızım canımı okudu resmen doğduğundan beri ilk defa bu kadar ağladı bugun daha sakin hergünleri ayrı bıdıkların sofiarya sofiarya canım benim kızın kilosu için ne dersin hastaneye gerek varmı ki yoksa bekliyeyimmi bu ayda 300 gram 29 günde

Canım ayin 16 sina baltalimanina randevu bulabildim bide ordaki çocuk ortopedisi görsün bakalım bekliyorum yani. İnşallah iyi sonuçlar alırsın, hepimiz alırız sağlıklı olsun hep kuzular canım
İyi haberler bekliyoruz canım İnş çok şükür dermansız dert değil Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin

Size hepp diyorum inanın bunlar bişey değil büyüdüler mi dertler çok değişiyor sabah resmen kriz geçirtti benim ergen tableti parçaladım düşünün.... Birde böyle alaylı konuşmaları oluyo yaa beni benden alıyo kii benim çocuklar sakin efendi zor çocukları olanlara Allah yardım etsin.....

merhaba canlar nasılsınız ben adasuyu uzun zamandır giremiyorum foruma zaman bulupta umarım herkesin kuzusu iyidir. Bizde büyüyoruz teyzeler 5.600 kilo 62 cm boy olmuş. Mrme+mama seklinde devam ediyoruz. Gaz damlasını bırakabilirsiniz dedi Dr. Ocean d3 vitamin harici birsey kullanmıyoruz Birde alkolsüz malt ıcecrkleri guzel süt yapıyor herkese tavsiye ediyorum. Sıcak havada ıcmesıde cok guzel.

Kızlar şimdi biz oğluma evde küçük havuz yaptık kendisi biraz debelendi eğlendi :) ama kafasındaki konaklar tam kabardı çeksem gelecek gibi öyle kabardı bende konak şampuanı diye bir şey varmış geçiriyormuş diye duydum kullanan var mı aranızda

Kızlar şimdi biz oğluma evde küçük havuz yaptık kendisi biraz debelendi eğlendi :) ama kafasındaki konaklar tam kabardı çeksem gelecek gibi öyle kabardı bende konak şampuanı diye bir şey varmış geçiriyormuş diye duydum kullanan var mı aranızda
Konak olmadık ama sampuanı duydum bende. Biz cok sık sac tarıyoruz. Dışarı cıkınca bile tarak cantada cok seviyor taranmayı.

Cnm ya bebek takip programinda 3 aydan sonra az almaya başlayacak diyor bilgin var mı bu konuda birde ayda 500 Gr alan çok bebek var. Biz hepimiz bir değiliz zaten ben kilo veremem kimisi de yer yer alamaz. İnsanları bosvermek en guzeli.
Evet canm 3. Aydan sonra kilo alımı daha az olurmuş. Kızım mememe öğürünce kendimi çok çok çok kötü hissetmiştim. Ağladım hatta neden beni istemiyor die. Beni emmektense aç kalmayı mı tercih etti, aç mı die telaş yaptım. Artk düzeldi bu durum, gayet iyi emiyor iştahla, hatta az geç emzireyim söylene söylene emiyor:anne:çoookkk mutluyum şimdilerde.. öyle tatlı yeme işini de bıraktım.

Gittim humananin cayini aldım dr cok problem etmedi bi 2 hafta daha deneyelim bakalim degisen bisey olcak mi :)) benim esimde aynı o da pes etti bisey demiyorum zaten desemde sen hep dogrusunu biliyosun diyo hepsine he he diyip geciho artık
Umarım işine yarar canm çay. Heyecanla kilo kontrol zamanını bekliyorum

Benim kizim8n konaklarina hic el surmemistim. Sari sari tabaka olmis artik farkinda degilim. Tirnagimla bastirmadan bi guzel kazidim. Neler cikti anlatamam bizimki oyle tarakla geccek gibi degilmis. Ama artik taricam duzenli

Allah kolaylık versin cnm sen kafana takma en önemlisi senin huzurlu olman. Banada 2 ay bu çocuk açmı, sütün yavan mi çok emiyo bırakmıyor dediler sabırla aldırmadim devam ettim emzirmeye. Doktor diyene kadar mama vermem derse veririm tabi dedim çocuğum ilk ay 800 ikinci ay 1900 aldı üçüncü ay yine 1800 aldı şimdi de obez olacak diyor aynı kişiler bunları dinlesem beynim yanardi. Ebe doktor anne sütü obez yapmaz isterse 3 alsın diyor yine içim rahat ama insanı zorluyor etraf. Bebeğinin dilini anlamaya çalışıyor herkes bir de dönem dönem değişiyorlar. Sabırla buyutucegiz insallah
Allah tüm annelere kolaylık versin canm. Hepimiz sadece kendi doktorlarımızın dediklerinle yetinmeyip aynı durumu yaşayanların doktorları ne diyor araştırıyoruz soruyoruz birbirimize, daha iyi anne olmak için bir çaba bence hepimizin burda bir şeyler yazıp paylaşması. Bazen burda aldığım cevaplar içimi rahatlatıyor da gereksiz doktor kapısı aşındırmıyorum. İçim daha rahat kilo konusunda. Kızım 1 kaç gündür kucağımızda dik de duruyor şükür. Kafa kontrolu var yani. Keyfi yerinde. Ay keseyi görelim, ay kalp atışı duyalım, taramalar temiz gelse, hareket etti mi etmedi mi derken doğdu şükür de nelerle uğraşıyoruz, bunlar da geçecek gereksiz üzülmüşüz dicez:eğlence:

Back