- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 47
- Konu Sahibi kardelen384
- #66.401
Aynı Benn. Meme baskısından illallah ettim. Almıyor bebegim denedim herşeyi. İlk zamanlar bir kaç çay kaşığı anne sütü aldi. Ona bile şükür ettim. Buradan bir arkadasimiz süt artirici damla onerdi. Onu da denedim. Nasip değilmiş.Canim daha once de konusmustuk benimki de mamayla besleniyor hani kabizlik filan konusmustuk aptamil onermistim sana... Aptamile bunyesi alisinca yine problem yasadik bebelac nutrikonfor onerdi dr. O duzeltti ilk kez civik kaka yapiyor oglum. Ve ben o kadar rahatladim ki artik aglama krizleri bilmem ne viz geliyor aci cekmedigini biliyorum cunku... Bisey diyim mi 2 sene anne sutuyle besleyenlerin bir cogu 3.sene kola çikolata basliyor ne anladim ben bu isten? Toplumda anne sutu konusunda asiri baski varmis lanet ettim. Baski yaptikca gitti sutum uzuldukce gitti. Biz de ek gida doneminde besliycez herkesten iyi besliycez insallah... Artik ben de kafami takmiyorum nasip buymus. Uatelik bir kez bile mememi almadi benim cocugum .. O duyguyu yasayamadik yavrum da ben de.. Ama her eyden onemlisi sevgi.. Sevgiye doysunlar insallah degil i?