• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aşkolsun kızçeler!!

Meğer herkes okuyor yazmıyormuş, cidden üzüldüm. 1 kişi yüzünden 15 kişiden mi olacağız? Geride kalanları neden düşünmüyorsunuz?

En zor zamanlarda burada ne güzel konuştuk dertleştik bilgilerimizi paylaştık.

Lütfen geri gelin topiğin sizsiz tadı yok :KK43:( hem daha kiloları vereceğiz, ek gıdaya başlayacağız en güzel zamanlar geliyor lütfen kopmayın.

Cevap vermezsiniz olur biter :KK66:
Aynen kesinlikle katılıyorum.ha doğurduk ha sancı geldi ha döndü ha dönmedi derken hepimiz doğurduk asıl büyütürken birbirimize daha çok ihtiyacımız olucak kızlar ya.oooo senelerce burada olucaz sanırım

Aynen kuzum kismet degilmis ben de mamayla büyüdüm esim de oyle. Yapacak bisey yok doysunlar da mamayla doysun yavrucaklarimiz buna da sukur bosver sen de takma kafaya
Canim daha once de konusmustuk benimki de mamayla besleniyor hani kabizlik filan konusmustuk aptamil onermistim sana... Aptamile bunyesi alisinca yine problem yasadik bebelac nutrikonfor onerdi dr. O duzeltti ilk kez civik kaka yapiyor oglum. Ve ben o kadar rahatladim ki artik aglama krizleri bilmem ne viz geliyor aci cekmedigini biliyorum cunku... Bisey diyim mi 2 sene anne sutuyle besleyenlerin bir cogu 3.sene kola çikolata basliyor ne anladim ben bu isten? Toplumda anne sutu konusunda asiri baski varmis lanet ettim. Baski yaptikca gitti sutum uzuldukce gitti. Biz de ek gida doneminde besliycez herkesten iyi besliycez insallah... Artik ben de kafami takmiyorum nasip buymus. Uatelik bir kez bile mememi almadi benim cocugum .. O duyguyu yasayamadik yavrum da ben de.. Ama her eyden onemlisi sevgi.. Sevgiye doysunlar insallah degil i?

Bu arada ben de bakip bakip kimseleri goremeyince canim sikiliyordu hosgeldiniz kadaslar.. Hepiniz bebegi iyidir insallah ve eski arkadaslari gorunce iyi geldi bana.

Canim daha once de konusmustuk benimki de mamayla besleniyor hani kabizlik filan konusmustuk aptamil onermistim sana... Aptamile bunyesi alisinca yine problem yasadik bebelac nutrikonfor onerdi dr. O duzeltti ilk kez civik kaka yapiyor oglum. Ve ben o kadar rahatladim ki artik aglama krizleri bilmem ne viz geliyor aci cekmedigini biliyorum cunku... Bisey diyim mi 2 sene anne sutuyle besleyenlerin bir cogu 3.sene kola çikolata basliyor ne anladim ben bu isten? Toplumda anne sutu konusunda asiri baski varmis lanet ettim. Baski yaptikca gitti sutum uzuldukce gitti. Biz de ek gida doneminde besliycez herkesten iyi besliycez insallah... Artik ben de kafami takmiyorum nasip buymus. Uatelik bir kez bile mememi almadi benim cocugum .. O duyguyu yasayamadik yavrum da ben de.. Ama her eyden onemlisi sevgi.. Sevgiye doysunlar insallah degil i?
Evet kuzum bizim aptamil cok kabiz yapti sonra hipp combiotik kullanmaya basladim anne sutuyle beraber aliyordu sut kesildi sade mama olunca yine kabiz oldu sonra yavas yavas duzeldi zeytinyagi koyuyordum mamasina bir cay kasigi. Simdi masallah kabizlik yok artik zeytinyagi da koymuyorum hipp combiotik e devam ediyorum.
Buna sukur napalim Allah baska dert vermesin canim

Gerçekten Lohusa döneminde insani daha çok depresyona sürüklüyorlar herkesin sütü gelecek diye bir şey yok gelmeyince ne yapacak bende sırf mama kullanıyorum.bu nutrikonforu tek mi veriyorsun yoksa mamaya mi katıyorsun bende kusuyor diye tickener veriyorum mamaya karıştırılıyor da

Ben de sizinle aynı durumdayım hiç emmedi oğlum 30 gün içinde de sagdigim süt bitti tamamen. Etraftan yapamadım ya da yapmadın beceremedin vurguları sürekli hatırlatma ve konusunu açma oluyor. Dışarda mama çıkarınca cikciklar başlıyor hemen. Kabızlık ishal sikintilari ve memede sakinlesen diğer çocuklarin aksine meme olmadığı için sakinlesemeyen bir çocuk gerçekten çok zor. Bunun bir seçim olmadığını herkese haykırmak istiyorum ama kirilirlar diye bir şey de diyemiyorum. İnşallah erken ek gıda ile her türlü vitamini vericez çocuklarımıza

Maşallah hepiniz ne güzel saldırmışsınız.. ben ne üstüme alındım ne gocundum. Hedefi belli olmayan bir laf dedim. Neyse hepiniz tam hedefindesiniz bence o lafın artık. Sizin de o kastettiğiniz kişiden bir fqrkınız kalmadı tam olarak.
Gebelik depresyonumla dalga geçen arkadaş; Allah başına vermesin diyorum sadece.
Ne kolay çıkışıp ne kolay kalp kırmışsınız. Yazık..
İlk çıkışıp kiran sensin arkadasim. Bal gibi herkes kimi demek istedigimi anlamis. O kisi bile anlayacaktir mesajlarinokudugunda. Gereksiz alinganlik yapan sensinz

Gerçekten Lohusa döneminde insani daha çok depresyona sürüklüyorlar herkesin sütü gelecek diye bir şey yok gelmeyince ne yapacak bende sırf mama kullanıyorum.bu nutrikonforu tek mi veriyorsun yoksa mamaya mi katıyorsun bende kusuyor diye tickener veriyorum mamaya karıştırılıyor da
Canim bebelac gold nutriconfor mamanin adi. Bu mamaayi kullaniyorum dr tavsiyesiyle.ve kabizligini bu duzeltti cok mama denedik biz.

Ben de sizinle aynı durumdayım hiç emmedi oğlum 30 gün içinde de sagdigim süt bitti tamamen. Etraftan yapamadım ya da yapmadın beceremedin vurguları sürekli hatırlatma ve konusunu açma oluyor. Dışarda mama çıkarınca cikciklar başlıyor hemen. Kabızlık ishal sikintilari ve memede sakinlesen diğer çocuklarin aksine meme olmadığı için sakinlesemeyen bir çocuk gerçekten çok zor. Bunun bir seçim olmadığını herkese haykırmak istiyorum ama kirilirlar diye bir şey de diyemiyorum. İnşallah erken ek gıda ile her türlü vitamini vericez çocuklarımıza
Aynen oyle canim. Sonucta boyle birsey yasayacagimi hic dusunmezdim ama oldu ve care bulamadim.. Kim emzirmek istemez . ayrica emzirmek istemeyenler de olabilor onu da anlarim cok kisisel bir alan ama herkes midahale ediyor maalesef bazi konularda toplum boyle.. Uzak dirabildigim ladar uzak duruyorum bu tarz insanlardan

2 haftada 200 gram almış
Siz ne yapıyorsunuz
1 hafta geçti 1 hafta daha bekleyip aile hekimine kilo takibine götürcem kızımı, yada yrn dayanamayıp eşimi de ikna edersem doktora götüreyim diyorum. Eşim eve tartı alalım daha hesaplı diyor:işsiz: ya bu bebişler daha hareketli oldu ya belki ondan da az kilo almıştır kimse demiyor bunu olamaz mı:KK64: tartının yanından bile geçmemeye özen gösteriyorum,:KK51: o kadar tatlı yiyorum ki içim yanıyor, ama artk kızım öğürmüyor emiyor az çok, savaşmıyoruz eskisi kadar o da bişi :anne: sen ne yaptın mama başladın mı

1 hafta geçti 1 hafta daha bekleyip aile hekimine kilo takibine götürcem kızımı, yada yrn dayanamayıp eşimi de ikna edersem doktora götüreyim diyorum. Eşim eve tartı alalım daha hesaplı diyor:işsiz: ya bu bebişler daha hareketli oldu ya belki ondan da az kilo almıştır kimse demiyor bunu olamaz mı:KK64: tartının yanından bile geçmemeye özen gösteriyorum,:KK51: o kadar tatlı yiyorum ki içim yanıyor, ama artk kızım öğürmüyor emiyor az çok, savaşmıyoruz eskisi kadar o da bişi :anne: sen ne yaptın mama başladın mı
ilk iki ay çok kilo alıyorlardı 3. Ay kilo alımı yavaşlıyor sürekli aynı kiloyu alsalar kucakta taşınmazlar :)

Benim kizim 3 haftada 340 gram almış dr kesinlikle mamaya karşı yani bu kadar grama olabilir diyo ama cok aç oldugunu dusunuyosan emzirdikten sonra 30 cc ver dedi ve kasikla 2 hafta sonra tekrar gel dedi zaten toksa almaz mamayi dedi bakalim denicem

Banada esim problemli muamelesi yapiyo
Her kafadan bi ses çıkmasına inanilmaz geriliyorum ver ver mama ver ac bu cocuk muhabbet leri goturursun verme bosver demekki zayif olcak

Yorum yapanlarin hepsini salla inanki bitmiyo emziriyosun bi surekli mama ver istegi mama veriyosun tuh vah emmedimi sutin mu yok sanane senmi vercen diyemiyosun tabi
Allah saglik versinde gerisi halledilir

Banada esim problemli muamelesi yapiyo
Her kafadan bi ses çıkmasına inanilmaz geriliyorum ver ver mama ver ac bu cocuk muhabbet leri goturursun verme bosver demekki zayif olcak
Benim eş de yapıyor bana, evhamlısın diyor, para harcamatmaya yer arıyorsun, sorun yok sorun arıyorsun diyor. Ben de kilodan çok aç mı yavrum derdindeyim, o uzun uzunn emince sanki ben doyuyorum:anne: doymadığı için mi zayıf die takıyorum, gece bırak uyusun ne kalkıp emziriyorsun diyor sanki psikopatım ben, uyanan bir bebek deil kızım, mıgırdanıyor gözü kapalı, saati kurup 2 kere falan emzirip altını değiştiriyorum, eşim dışında eve gelen sülaleden kişiler falan biri dio mama ver biri dio sakın. Yese vericem mama. Ucuz da değil ki tüm markaları deneyim. Eşime aldırmak işkence. Evolvia yı yiyor bi o da 5 cc en fazla 10 cc o da yarısını çıkarıyor. Allah bize kolaylık ve sabır versin cann:KK19:

Back