2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hadi gözün aydın canım sen Emziriyomusun maşallah ne zaman bıraktıracaksin süt acır diyorlarda hamileyken

Haklısın canım ben de tam tersi çamlıca erdem de duydum. Çünkü çakmak erdeme gidiyordum o dönemde. Çakmaktakinin devletten farkı yok. Yüzüne bakmadan bebeğe bakıp endişelerini anlamadan olur olur deyip geçiştiriyorlardı. O yüzden bıraktım. Namı pek iyi değil benim çevremde. Ama doktor da önemli tabi. Umarım iyi insanlara denk geliriz hepimiz

Hadi gözün aydın canım sen Emziriyomusun maşallah ne zaman bıraktıracaksin süt acır diyorlarda hamileyken
Aslında Dr um emdiği yere kadar götür dedi bense 4ay diyorum 20 aylık olana kadar teşekkürler tatlım
Canim cok geçmiş olsun sana bir yardımcı sart

Ya musavvir cekmek ilk 3 ay cok onemli unutmayalim dusugude onluyormus
Canım annem burda kv Burda ama annem konserve filan yaptı bende ona da yardımcı oldum bı de çok yorgundum bugün yoksa bir daha kendimi yormam valla

Kızlar bgün 7+5 günlüğüm göğüslerim baya büyüdü haliyle . Dün akşam yatarken göğsümde bi kitle dark ettim sanki yağ bezesi gibi. Bi korktum açıkcası acaba süt bezleriyle mi alakalıdır ki ? Tecrübeli anneler var siz böyle birşey fark ettiniz mi

Ben hiç yorum okumadım şimdi gideceğim dr için :) Figen dolu olunca dedim karşı odasıydı bu dr ona gideyim :) sonra figene devam ederim :))

Kızlar yaa benim sağ kalçam ağrıyor bide hep yatasım var hava çok sıcak sıcak basıyor arada kusmalarım oluyor kendimi hamileden ziyade hasta gibi hissediyorum

Bende de o var canım. İki üç güne bi daha da artıyo yataktan kalkamıyorum akşam üstüne kadar.

Merhaba canım.benim de göğüslerim şuan çok şişti.ve ağrıyor. Ben böyle bi durum yaşamadım. Ama doktoruna bir sor istersen. Eger grip veya baska bi enfeksiyonel hastalık varsa lenf bezleri şişer. Öyle bi durumda olabilir.

Merhaba kızlar. Bu uzun yolda hep beraber bebislerimizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah. Ben daha dün öğrendim hamile olduğumu. Henüz kan testi yapmadim
Merhaba canım hayırlı olsun gözünaydın Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde doğururuz bu minnakları

Canım hamilelikte hiç yaşamadim dogumdan sonra olur genelde süt toplanır bebek yeterli emmedigi zamanlar ayyy ne ağrı yapardı..ayna karşısında elle muayene et göğsünü iki parmakla da kontrol et internetten video bulabilirsin..ilk hamilelik yaşadığın için de vücudun alıştırma yapıyor olabilir süt kanallarına..

Mide bulantisindan geceleri uykumdan kalkar oldum 2 gecedir boyle gercekten tavan yaoti bulantilarim.. nasil gidecek boyle ya moralim berbat

Mide bulantisindan geceleri uykumdan kalkar oldum 2 gecedir boyle gercekten tavan yaoti bulantilarim.. nasil gidecek boyle ya moralim berbat
Mideyi boş bırakmayın diyorlar canım. Yanında kraker,leblebi filan bulundur. Yatmadan önce yada uyandıkca atıştır. Allah yardimcin olsun. Simdiden uykularini bölmeye başlamıs yaramaz :)

Benim oldu canım . İki aşılama üç tüp bebek tadivi gördüm her tedavi sonrasında oluyordu sanırım yüksek dozda iğne kullandiimiz için.Ama adet olduktan sonrasında geçiyordu. Çok şükür bunda tuttu ilk başlarda yine vardı ama şimdi geçti.

Gunaydin kizlar
Benim ne mide bulantim ne bas donmem nede gogus agrim var. Tup bebek tedavisi oldugum icin transfer oncesi ve sonrasi olmustu ama simdi hicbi sey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…