2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben de dün sordum aynı soruyu :)
Nisa hastanesini tavsiye etti bikaç kişi. Mürvet ve alev hanım. Ama nasıllar ben bilmiyorum. Sadece çok yoğun olduklarını duydum.
Bir araştırayım onlarıda Aslında medicalpark florya da deniz hanım var onada iyi ilgili güleryüzlü diyolar ama baklım Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın hepimizi

Bir araştırayım onlarıda Aslında medicalpark florya da deniz hanım var onada iyi ilgili güleryüzlü diyolar ama baklım Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın hepimizi
Amin Can'ım inşallah. Ben bezmi aleme gidiyorum şuan. Belki oraya da devam edebilirim. İyi bir doktor olursa.

Hepimizde oluyor canim. Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.bizim kalplerimizede ferahlık versin.

Korkma canım stres yapıp üzme kendini o anlarda sakin kalmak gerekiyor. Benimde başıma geldi doktorum kızdı bu bebeğin sana ihtiyacı var stresin gözyaşının yeri değil demişti

Canimm simdi nasilsinn bise olmicak insallahh

CAnım ne dedi dr

Umarim kotu bir sey cikmamistir. Hepimiz meraklandik, iyi haberlerini bekliyoruz
Canlar evdeki minik beni oyalayinca yazamadım kese iyi görünüyor kalp atışını gördük ekranda iğne yaptılar progestan yazdı hepinize çok teşekkürler inşallah sağlıklı kucaklariz yawrularimizi. Acaba emzirmek mı etkiliyor diye merak ettim Dr o konuda net bişey yok dedi. Bugün oğlum da çok mız mız di kucağımdan inmedi yordu beni artık gücüm yettiğince ikisine de yetişeceğim bilerek rapor istemedim dinlenmem lazım okulda benim için hiç yorucu olmuyor evdeki minik daha yoruyor

Eczacı arkadaş kimdi unuttum şimdi progestan yerine progynex vermiş eczacı ya fark var mı içime sinmiyor böyle olunca

Çok sevindim canım Allah korusun meleklerimizi

Benim doktorda kalp atısini duymadı.ertesi gün başka doktorda gördüm.ben ozel sigortamla gitmistim.o doktora kontrole gitmedim.adamın yüzünü görme dedi annem.devlette kalp atışını duydum kanları da orada verdim :)

Bende kararsız bakıyorum etrafa.dedigin gibi moralini bozan dr.dan hayır gelmez kaćmak lazım tecrübenizle dogru diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…