2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Birçok hastanede ölüm olayları oluyor maalesef senin dediğin ölüm de tam ben hamileyken çakmak erdem hastanesinde oldu duymuştum ama ben Çamlıca erdeme gidiyorum çok memnunum dr um çok ilgili ve ilk bebeğimi 3 yıl tedavi sonrası kendisinin yardımıyla kucağıma aldım. Kaç hastane kaç dr dolaştım benim düşüncem böyle

Ben henuz kimseye soylemedim ailrmden sadece bir arkadasim bilior daha once kayiplarim oldugundan biraz daha bekleyelim dedi esim beklioruz bakalim
Bende ailem ve esimin ailesine soyledim sadece ayni haftadayiz inşallah sağlıcakla aliriz kucagimiza bebislerimizi canim

gunaydn cnm bende soledim ama birinci dereceden aileye komsularn haberi yok ama meraklilar soruyor
Hemde ne merak boşuna heveslenmesinler karnım çıkana kar onlara bişey demiscem
bizimde dün itibariyle kayinvalideme söyledik ve şuan tüm sülale duymuştur

Ben henuz kimseye soylemedim ailrmden sadece bir arkadasim bilior daha once kayiplarim oldugundan biraz daha bekleyelim dedi esim beklioruz bakalim
Kesinlikle canım söylemeyin

Bende ailem ve esimin ailesine soyledim sadece ayni haftadayiz inşallah sağlıcakla aliriz kucagimiza bebislerimizi canim

Slm kizlar yorulduğumda kasık agrim ve göğüs hassasiyetim dışında hic bi belirtim yok benim henuz

Gunlerimiz ayni evet :) insallahhh canim kucagimiza sag saglim aliriz senin nasi gidior bende suan sadece gogus acisi var baska hicbi belirti yok
Amin canim benim ikinci gebeligim benimde sadece yorulduğumda kasiklarim hafiften agriyo bide hafif göğüs agrisi baska bisey yok

Esimede hic supriz seklinde soyleyemedim 3 yildir ugrastigimiz icin zaten surekli gectimi gecmedimj tuh reglmi oldun modunda oldugumuzdan sakliyamiorumki birlikte yapioruz testi ama defalarca isiga tutup silikde olsa cizgi aradigimiz gunler oldu. sukur hamd olsunki bu seferki testte daha control cizgisi belirmeden gebelik tarafinda cizgi cikmisti bile Allah im saglikla kucagimiza almayida nasip etsin meleklerimizi korusun onlarin acilarini bize gostermesin insallahh hepimizz icin bu dualarim isteyen kimseye aratmasin aminn

Amin canim benim ikinci gebeligim benimde sadece yorulduğumda kasiklarim hafiften agriyo bide hafif göğüs agrisi baska bisey yok
Bulanti sendede yok benim daha once 3 kere daha gebeligim oldu ama hicbiri devam etmedi onlarda mide bulantim cokdu bu sefer hic yok

Aman canlar enfeksiyon haberi duyduğunuz hastaneye gitmeyin bende Burda duydum çok olum var. çalışıyorum devlette sıra ve Zaman sorunu olmasina rağmen orda devam edeceğim. Hepimiz bebeğimiz kendimiz için en iyisini biliriz,

Ne haber hanımlar bol dinlenmeli geçiyor günlerim son sürat mide bulantısı ve halsizlik var . Fakat bugün bi kaç saattir sol kasığımda nabız atması gibi ağrı oluyor normal mi bilemedim ?bu arada ultrasonda hep solumdan bakılıyor bebişe. Birde Allah korusun sürekli bebeğin kalbi duracakmış psikolojisi var bende . Normalde takmam kafama tüp bebek sürecini de rahat geçirdim ama neden böyle bi düşünce girdi kafama kendime şaşırıyorum. Herşeyin hayırlısı tabiki herşey olabilir tuhaf olan bunun kafamdan çıkmıyor olması

Bebeğim acaba benimlemi sorusu benimde hep aklımda canım öyle zamanl arda hemen esmaül hüsna çekiyorum rahatladığımı hissediyorum

İlk doğumumu figen hanıma yaptım benim normalden sezaryene geçişten biraz sıkıntılıydı ama çok memnunum doktorumdan :) Hatta randevuları ekim'e kadar full dolu oldan yaren hanıma randevu aldım şimdilik
Benimde doktorum başak hanım. Bende ilk zamanlar başak hanımdan randevu bulamayıp yaren hanım a gittim 2 kez. Nette olumsuz şeyler yazmışlar onunla ilgili ama ben kendisini sevdim. Ama tabi Basak hanıma ilk hamileligimden beri gittiğim için ona güvenim sonsuz.

Bebeğim acaba benimlemi sorusu benimde hep aklımda canım öyle zamanl arda hemen esmaül hüsna çekiyorum rahatladığımı hissediyorum
ben de çekiyorum ayrtel kürsi okuyorum . Çıkmıyo aklımdan işte . Rabbim hayırla sağlıkla doğurabilmemizi nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…