2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Peki ilk gebeliginin sonucu ne oldu canim
evet ilk tup bebek ilk hamilelik
Canım her gebelik farklı.. Benim bir kaybım oldu malesef ama birinde görmüştüm. Değerleri az artıp sağlıklı olduğunu. Neden kötü şeyler düşünüyorsun. Sakin ol üzme kuzucuğuuuu

Çamlıca Erdem hastanesi Tülay kaya çok memnunum ilk dogumumu da o yaptırdi canım doktorum
Erdem hastanesinde bi haber çıktı. Ne kadar yakinim varsa o hastanede enfeksiyon kaptılar doğum sonrası. Malesefki 3 sene önce bir anne ve bebek doğum sonrası vefat ettiler enfeksiyon nedeniyle. Ameliyat malzemeleri steril değil özensiz diye çok duyuyorum çevremden....

Aaa öyleee miii :) memnun musun canım. Benim haftaya c.tesi randevum var. Çetin beyi çok met ettiler bana. Ve ilk hamilelikten tecrübemle bu sefer erkek olsun istedim doktorum :)

İlk doğumumu figen hanıma yaptım benim normalden sezaryene geçişten biraz sıkıntılıydı ama çok memnunum doktorumdan :) Hatta randevuları ekim'e kadar full dolu oldan yaren hanıma randevu aldım şimdilik

Canım her gebelik farklı.. Benim bir kaybım oldu malesef ama birinde görmüştüm. Değerleri az artıp sağlıklı olduğunu. Neden kötü şeyler düşünüyorsun. Sakin ol üzme kuzucuğuuuu
yaa siz ne kadar tatlisiniz iyi ki varsiniz sagolun. Tamam takmiyorum. Benim bebisim hatta bebislerim saglikli olacak teyzeleri. (Dr bi kese daha gordu ama biraz daginik dedi)insallah insallah...

Günaydın hanımlar . Bende bulananlar arasına dahil oldum dün akşama kadar vardı ama gecistirdim sürekli . Umarım fazla ilerlemez.
Aynı durumdayım. Dün akşam başladı. Ama sadece bulantı değil. Başdönmesi de beraberinde dünyayı bulanık görür gibiyim.

Günaydınlar efendim evdekiler uyanmadan mutfağa girdim güzel bir kahvaltı hazırlayayım dün eşim annesine kardeşine tüm ailesine bebeğimiz olacağını ilan ettti biraz daha saklamayı düşünüyordum sonrada bizimkilere söyledik eeee sırrımız bitti tabi konu komşu arkadaşlar henüz söylemiyeceğim

gunaydn cnm bende soledim ama birinci dereceden aileye komsularn haberi yok ama meraklilar soruyor

Bizimkini sagir sultan bile duydu nasıl bu kadar çabuk dağıldı bilmiyorum. K.validem kimseye söyleme kimseye söyleme diye epey kişiye söylemiş tabi ki sonuçta tüm sülale eş dost uzak yakın herkes öğrendi.

Günaydın güzel anneler avrupa yakası özel hastane doktoru tavsiyesi olan var mı
Ben de dün sordum aynı soruyu :)
Nisa hastanesini tavsiye etti bikaç kişi. Mürvet ve alev hanım. Ama nasıllar ben bilmiyorum. Sadece çok yoğun olduklarını duydum.

Dogum sigortasi diye birsey varmis yaptiran varmi aranizda ozel hastanede dogum tahlil muayene falan baya tutiyor ole bisemi yaptirsam diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…