2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
progesteron 14 çıktı normal dediler ama önlem olsun diye kullanıyorum. kan pıhtılaşmam var clexane i ve coraspini de onun için kullanıyorum canım
Hm anladım cnm benim bir oglum var onda. Oyle bir sorun olmadı olsa onda da olurdu dimi sonra Kı gebelikler de meydana geliyor mu acaba o durum Bizimde uzun zmn uzerine gelince ve esimde morfoloji sperm dna hasarı vardı fkt uc ay ilac kullandı mayıs sonunda bitti ilac haziran da gebe kaldım
Hamdolsun sayımız iyiydi fkt sekil bozuktu sizinde oyleymis cnm umarım en iyiler dollenmistir sagsalim
Yavrular kucaklarız :dua:

Canım gebelikte tsh çok önemli ve 2,5 in altında olmalı.benimde 4 çıkmış hemen hapa başlattılar.sabah aç karına bir tane eutrox diye bir hap içtiyorum.luan değerim 1.5 e inmiş.aksatma bence.beninde tüp bebek.folik asit dışında vitamin vermedi şimdilik doktorum.
Canım sende hibor progestan iğne ve estrofem kullanıyormusun tüp bebek merkezindeki hemşireye dün mesaj attım ama hala cevap vermedi yarın sabah başlayayım o Zaman geç kalmamışımdır dimi

Hm anladım cnm benim bir oglum var onda. Oyle bir sorun olmadı olsa onda da olurdu dimi sonra Kı gebelikler de meydana geliyor mu acaba o durum Bizimde uzun zmn uzerine gelince ve esimde morfoloji sperm dna hasarı vardı fkt uc ay ilac kullandı mayıs sonunda bitti ilac haziran da gebe kaldım
Hamdolsun sayımız iyiydi fkt sekil bozuktu sizinde oyleymis cnm umarım en iyiler dollenmistir sagsalim
Yavrular kucaklarız :dua:
ayy aynen canım sayı ve hız iyiydi morfoloji berbattı tüp bebek yaptıracağımız için hasara da baktırmıştık % 15,5 çıkmıştı. boş gebelik ve kalp atışı durmasından ödüm patlıyor ama sizler gibi insanlar bana umut oluyorsunuz Allah razı olsun..

Canım sende hibor progestan iğne ve estrofem kullanıyormusun tüp bebek merkezindeki hemşireye dün mesaj attım ama hala cevap vermedi yarın sabah başlayayım o Zaman geç kalmamışımdır dimi
Ben corasprin, cirone jel,eutrox,folic asit içiyorum.başla bence benim doktorum çok önemli ayda bir endrokronolojide muayne olup bana bildir dedi.

Ben normalde tiroid hastası değilim.tedaviye başlamadan önce 1,5 miş tsh.ben ohss oldum hastanede yattım.orada hergün kan alıyordı bir a da tsh artmış hemen endokronolojiye yönlendirdiler daha test günüm gelmemişti doktor muhtemelen hamilesiniz o yüzden birden artmış hemen hapa başlamalıyız dedi.22 hazirandan beri içiyorum.şuanda 6 hafta 6 günlüğüm.

Tamam canım sabah başlarım hemen teşekkür ederim ben hala estrofemi de içiyorum içime hiç sinmiyor ama merkez 10.haftaya kadar kullan dedi
Dondurulmuş transfermi oldu.o yüzden sanırım estrofem içiyorsunuz.benim taze transferdi ben hiç estrofem kullanmadom.ohss olduğum için zaten e2 değerim 4000 lerdeydi en son.

birmucizeolsun birmucizeolsun
Soyle anlatayım oglum Suan da 4.5 yasinda ona da korunmasız 7. Ayda hamile kaldım sonra ben ikinci icin birinci de hemen olmadı diyerek oglumun ikinci yas dogum gununde korunmayı bıraktım hani dıyordum ki en falza bir sene olmasa sonra hamilelik fikan aralari 4 yas ideal
Olur :KK66: ama kul
Kurar kader gülermiş. bir sene oldu yok bir bucuk oldu yok ovulasyon vs hersey denedim sonra esim sperm testi verdi sayı iyi fkt sekil yuzde ikisi düzgündü baya bir sure porxxseed klomen. Kullandı esim yaklaşık 8 ay yine yok olmadı tam iki sene iki ay olmayınca biz tup Bebek merkezine gittik ve ben asilama filan degil direk tup istedim ve o zmn edindiğim
Bilgiye gore dna hasar olunca tupte sıkıntıli oluyormus ben bakilsin dedim bana ztn hasar icin ilac kullanms düzelmiştir Dedi selen hanım Ümut tup bebekte neyse aralık ayında tup yaptik son umut ve negatif sonuc :KK43: dedim ki Rabb'im bununla da vermediyse Bana buyuk mesaj var sabredicez ona teslim olacağız bıraktık kendi haline. Fkt yine de kafam da vardı ve dna hasar testini yaptırdık hasar yuzde 18.8 cikti İstanbul'da umut tup Bebek merkezinde tansel beye gitti esim sekil bozukluğu ve hasar iicin ilac verdi 4 ay kullandı ve mayista ilaçlar haziran da supriz hamileyimm :KK66: toplam iki bucuk sene bekledik ikinciyi ve bir negatif tup
Oldu kader kısmet yaşayacağımız varmis yasadık simdi ayni senin gibi ikinci de olsa cok kaygılıyım :KK43: Rabbime emanet desemde surekli
Kalbime soz gecmiyor forum
Forum geziyorum .. Nasipten öteye yol
Yok yiyecek ekmekleri varsa su dünyada hicbirsey engel olamaz .. Guzel düşünelim destek olalım birbirimize Can'ım en iyi biz anlarız birbirimizi :KK68: cok uzun oldu kusura bakma Can'ım özetle boyle

Yoo benim de taze transferdi opu dan önce 3000lerdeydi bana transfer günü verdiler ve hala devam ediyorum
Yaaa.benim merkezim vermedi canım.transfer sonrası üç dört defa e2 ölçtüler ilaca gerek yok dediler.her doktorun tarzı farklı.az kalmış artık sık dişini canım.çok var içen

birmucizeolsun birmucizeolsun
Soyle anlatayım oglum Suan da 4.5 yasinda ona da korunmasız 7. Ayda hamile kaldım sonra ben ikinci icin birinci de hemen olmadı diyerek oglumun ikinci yas dogum gununde korunmayı bıraktım hani dıyordum ki en falza bir sene olmasa sonra hamilelik fikan aralari 4 yas ideal
Olur :KK66: ama kul
Kurar kader gülermiş. bir sene oldu yok bir bucuk oldu yok ovulasyon vs hersey denedim sonra esim sperm testi verdi sayı iyi fkt sekil yuzde ikisi düzgündü baya bir sure porxxseed klomen. Kullandı esim yaklaşık 8 ay yine yok olmadı tam iki sene iki ay olmayınca biz tup Bebek merkezine gittik ve ben asilama filan degil direk tup istedim ve o zmn edindiğim
Bilgiye gore dna hasar olunca tupte sıkıntıli oluyormus ben bakilsin dedim bana ztn hasar icin ilac kullanms düzelmiştir Dedi selen hanım Ümut tup bebekte neyse aralık ayında tup yaptik son umut ve negatif sonuc :KK43: dedim ki Rabb'im bununla da vermediyse Bana buyuk mesaj var sabredicez ona teslim olacağız bıraktık kendi haline. Fkt yine de kafam da vardı ve dna hasar testini yaptırdık hasar yuzde 18.8 cikti İstanbul'da umut tup Bebek merkezinde tansel beye gitti esim sekil bozukluğu ve hasar iicin ilac verdi 4 ay kullandı ve mayista ilaçlar haziran da supriz hamileyimm :KK66: toplam iki bucuk sene bekledik ikinciyi ve bir negatif tup
Oldu kader kısmet yaşayacağımız varmis yasadık simdi ayni senin gibi ikinci de olsa cok kaygılıyım :KK43: Rabbime emanet desemde surekli
Kalbime soz gecmiyor forum
Forum geziyorum .. Nasipten öteye yol
Yok yiyecek ekmekleri varsa su dünyada hicbirsey engel olamaz .. Guzel düşünelim destek olalım birbirimize Can'ım en iyi biz anlarız birbirimizi :KK68: cok uzun oldu kusura bakma Can'ım özetle boyle
Ahh canim ne güzel en azindan sağlıklı bir evladin Allah ona da henüz yeni rahmine düşen bebisine de saglikli ömür nasip etsin. Darisi bana olsun dua edelim birbirimiz için.. esin sigara mi iciyordu? Yani bu morfoloji sorunu yeni bir durum degildir muhtemelen önceden de vardir ama Rabbim size oglusunu vermis.. tansel beyin onerdigi ilac neydi? Esim nolur nolmaz diye emodeksi halen içiyor

Yaaa.benim merkezim vermedi canım.transfer sonrası üç dört defa e2 ölçtüler ilaca gerek yok dediler.her doktorun tarzı farklı.az kalmış artık sık dişini canım.çok var içen
Şanslısın kullanmadığın için bende hiç bakmadılar İçen çok evet ama çoğu merkez kalp atışıyla bıraktırıyormuş benim merkez 10.hafta dedi beni etkileyen bir tarafı yok da bebeği etkiler diye korkuyorum x kategorisinde bir ilaç kafama göre de bırakamıyorum yaşadığım şehirde de bu konudan anlayan bir doktor yok çaresiz hissediyorum

Şanslısın kullanmadığın için bende hiç bakmadılar İçen çok evet ama çoğu merkez kalp atışıyla bıraktırıyormuş benim merkez 10.hafta dedi beni etkileyen bir tarafı yok da bebeği etkiler diye korkuyorum x kategorisinde bir ilaç kafama göre de bırakamıyorum yaşadığım şehirde de bu konudan anlayan bir doktor yok çaresiz hissediyorum
Canım bir zararı olsa riske girmez doktorun.iyi düşün kötüyü aklına getirme bak kalp atışınıda duymuşsun.umarım herşey yolunda gider sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini.

Var gibi canım. Ama ben böyle testle çok yıkıldım. Pozitif diye gittim kaç defa. Bu yaptığım saniyesinde kıp kırmızı çıkmasına rağmen inanmadım. Test yine bozuksa diye. Sende aman kaptırma kendini. Biliyorum insan hemen kapılıyor. Ama sonrası daha zor. Sabah ilk kalkar kalkmaz bidaha yap. Hatta direk git kan ver. Bunda çıkan kanda muhakkak çıkar. Aklında şüphe kalmaz.
Bhcg 21.13 çıktı.. Çok mu düşük sizce??

Ahh canim ne güzel en azindan sağlıklı bir evladin Allah ona da henüz yeni rahmine düşen bebisine de saglikli ömür nasip etsin. Darisi bana olsun dua edelim birbirimiz için.. esin sigara mi iciyordu? Yani bu morfoloji sorunu yeni bir durum degildir muhtemelen önceden de vardir ama Rabbim size oglusunu vermis.. tansel beyin onerdigi ilac neydi? Esim nolur nolmaz diye emodeksi halen içiyor
Aminnn Can'ım Sagolasin insaallah sen dahil tum hamilelerin sagsalim
Kucagina almayı nasip
Etsin Rabb'im .. Hayır cnm sigara içmiyordu esimin kronik romatizmal hastaligi var bunun icin salozoplyn diye bir ilac kullanıyordu muhtemelen ondan oldu bu durum ilacin yan etlilerimde geçici kısırlık :KK43: ve biz bunu bir senenin sonunda öğrendik tabi hemen o ilaci kesti baya agri yasadı evladi icin bir bucuk senedir kullanmıyor simdi yeniden basladi ilaca.. O ilaca oglum doğduktan sonra basladi bu arada yani oğlum icin çalışırken belki de oyle bir sorun yoktu cok düzensiz bir çalışmayla 7. Ayda hamile kalmıştım Cunku

Bhcg 21.13 çıktı.. Çok mu düşük sizce??
Hadi hayırlı olsun bebiş :)) Dilerim sağlıkla artar değerin. Minnoşun senle olur. Çook çok yeni bi gebelik. Sanırım adetine daha var. Yoksa da geç döllenme olmuş. Ama yeni olmuş bebiş :)

X