birmucizeolsun Soyle anlatayım oglum Suan da 4.5 yasinda ona da korunmasız 7. Ayda hamile kaldım sonra ben ikinci icin birinci de hemen olmadı diyerek oglumun ikinci yas dogum gununde korunmayı bıraktım hani dıyordum ki en falza bir sene olmasa sonra hamilelik fikan aralari 4 yas ideal
Olur
ama kul
Kurar kader gülermiş. bir sene oldu yok bir bucuk oldu yok ovulasyon vs hersey denedim sonra esim sperm testi verdi sayı iyi fkt sekil yuzde ikisi düzgündü baya bir sure porxxseed klomen. Kullandı esim yaklaşık 8 ay yine yok olmadı tam iki sene iki ay olmayınca biz tup Bebek merkezine gittik ve ben asilama filan degil direk tup istedim ve o zmn edindiğim
Bilgiye gore dna hasar olunca tupte sıkıntıli oluyormus ben bakilsin dedim bana ztn hasar icin ilac kullanms düzelmiştir Dedi selen hanım Ümut tup bebekte neyse aralık ayında tup yaptik son umut ve negatif sonuc
dedim ki Rabb'im bununla da vermediyse Bana buyuk mesaj var sabredicez ona teslim olacağız bıraktık kendi haline. Fkt yine de kafam da vardı ve dna hasar testini yaptırdık hasar yuzde 18.8 cikti İstanbul'da umut tup Bebek merkezinde tansel beye gitti esim sekil bozukluğu ve hasar iicin ilac verdi 4 ay kullandı ve mayista ilaçlar haziran da supriz hamileyimm
toplam iki bucuk sene bekledik ikinciyi ve bir negatif tup
Oldu kader kısmet yaşayacağımız varmis yasadık simdi ayni senin gibi ikinci de olsa cok kaygılıyım
Rabbime emanet desemde surekli
Kalbime soz gecmiyor forum
Forum geziyorum .. Nasipten öteye yol
Yok yiyecek ekmekleri varsa su dünyada hicbirsey engel olamaz .. Guzel düşünelim destek olalım birbirimize Can'ım en iyi biz anlarız birbirimizi
cok uzun oldu kusura bakma Can'ım özetle boyle