- 16 Haziran 2015
- 1.695
- 1.592
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.801
Amin canım inşallah cümlemizinGozun aydin. Allah saglikli bir gebelik sureci ve bebis nasip etsin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah cümlemizinGozun aydin. Allah saglikli bir gebelik sureci ve bebis nasip etsin canim
Amin canım inşallah sizin tüp mü normal miHayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizizde kucağımıza alırız
Benimde göğüs ve kalça 90dı, belim 63tü. Bi doğum yaptım, bebiş kolik olunca zorla 4 ay emdi, sütüm çoktu göğüslerim habire şişiyodu sağıncada tam boşalmıyo bebeğin emdiği kadar. O daha fazla sarkmasına sebep oldu. Şimdi toplandı şişmekten ama benimde doğum sonrası fısss olcak biliyorumCanım memisler mevzusuna deginmissin çocuğum olmadan önce memisler masallahti 85-90beden sutyen takardim enem emzirdim emzirme donemi bitti o memelerden eser kalmadı civkidi sarkti koca kari memesine dondu simdi gene hamile kaldım ve goguslerimden anladım memelerin eskisi gibi oldu :) tabi kesin geçici bi donem bu emsirmeden sonra eski fiyaskoluguna döner :))
Var gibi canım. Ama ben böyle testle çok yıkıldım. Pozitif diye gittim kaç defa. Bu yaptığım saniyesinde kıp kırmızı çıkmasına rağmen inanmadım. Test yine bozuksa diye. Sende aman kaptırma kendini. Biliyorum insan hemen kapılıyor. Ama sonrası daha zor. Sabah ilk kalkar kalkmaz bidaha yap. Hatta direk git kan ver. Bunda çıkan kanda muhakkak çıkar. Aklında şüphe kalmaz.İnşallah ben de aranıza katılırım. Dün gece dayanamayıp yaptığım test bu.. 1.si sabah çektim. Alttaki, ilk 5 dk da çıkan sonuç. İki kez düşük yaşadım. aylardır r klomen içiyorum. Hiç bu kadar net vw hemen çıkmazdı test. Bir anda umutlandım yine. İnşallah bu ay gelmiştir bebeğim.. Takvime baktım 3 haftalık olma ihti mali yüksek.. Sizve var mı?
Evet malesef var canim ozellikle belirtiler bi anda kaybolursa şüphelenmek gerekiyor.cunku bebege bi sey oldugu anda hormon salgisi duruyor ve anne hamilelik belirtisi hissetmiyor yalniz benim ilk oglumda da pek belirtim olmamisti yani bukanti kusma yoktuArkadasım hic belirtim yok diyodu 8. Haftada bebeginin kalbi durdu :/ alakasi var midir bilemicem :/
Amin canım inşallah sizin tüp mü normal mi
Evet Can'ım çok zor bi süreç Cuma günü kan tahlili için gittik o gonal f leri bayanların elinde gördükçe tüylerim havaya kalktı Allah yardımcısı olsun şimdi uğraşan tüm kardeşlerimin rabbim mutatlarını versin bizim de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBenim normal ama tedaviyle oldu ilaçlar falan stresli bir dönem açıkcası. Gerçe senin kadar stresli değildir Emin'im tüp bebek çok zordur
folidoce kullanıyordum canım abim folbiol al dedi bitince onu kullanıcam. bir de minamix diye bir tablet verdi diğer doktorum. akşamları clexane iğne vuruyorum kan pıhtılaşması için bir de gün aşırı coraspin. inşallah boş gebelik değildir de boşuna almıyorumdur bunca şeyiGerçekten miiii? Ne kadar büyük bir mucize, inan çok sevindim :) aynı korkular eminim çoğu anne adayında vardır. İlk 3 ay dolmadan ben de rahat etmeyeceğim sanırım :) folik asit kullanıyorsun değil mi? Bana dr um imom kullanırken ek olarak vinelac diye bir vitaminde verdi...
Bende ouleydim canım brlim 65ti bi :) hoş kızından sonra 3ay sonra eski Formula dönmüştür inşallah bundada öyle olur ama tek bi farkla artik civiklasmisti etik sporda tabi yapmadım bunda yapmam lazim artikBenimde göğüs ve kalça 90dı, belim 63tü. Bi doğum yaptım, bebiş kolik olunca zorla 4 ay emdi, sütüm çoktu göğüslerim habire şişiyodu sağıncada tam boşalmıyo bebeğin emdiği kadar. O daha fazla sarkmasına sebep oldu. Şimdi toplandı şişmekten ama benimde doğum sonrası fısss olcak biliyorum
Şimdi ben yazıcaktım benimde akıntım var kokusuz ve yumurta akı gibi ama sanırım normal bir durummuş, hamileliktenmiş...Kızlar sizinde akıntınız fazlalaştı mı ? Çok fazla arttı benim. Sanki adetmiş gibi hissediyorum. Sürekli çamaşır değiştiriyorum.
Kızlar ya ben şimdi hamileyim ya 6 haftalık geçen gün gittim kalp atısı yoktu kese cok ufak büyümüştü ve bebekte yoktu içinde. Haftaya gel dedi doktorum boş kese riski var sanırım o da öyle dedi simdi 6 haftalık kesesini. Resmini atıcam bi bakarmısınız. haftaya kalp atısı olmazsa kürtaj ol
Canım gebelikte tsh çok önemli ve 2,5 in altında olmalı.benimde 4 çıkmış hemen hapa başlattılar.sabah aç karına bir tane eutrox diye bir hap içtiyorum.luan değerim 1.5 e inmiş.aksatma bence.beninde tüp bebek.folik asit dışında vitamin vermedi şimdilik doktorum.Kızlar doktorlarınız kan ve idrar tahlili yaptımı benim tahlillerde idrar yolları enfeksiyonu çıktı ama yanma olmadığı için herhangi bir ilaç vermedi ama 2 gündür çok halsizim enfeksiyondan mı bilmiyorum birde TSH 3,59 çıktı onun için de ilaç verdi progestan ve hibor da kullandığım için kararsız kaldım kullanmıyorum şimdilik tüp bebek merkezine soracağım önce. Bir de folik asit dışında vitamin kullanıyormusunuz
Benim henüz yapmadı, bu hafta gidicem kontrole o zaman yapıcak sanırım. Bide ikili tarama yapmayacakmış nifty testi yapıcaz 10. Haftada sanırım... folik asiti imom olarak verdi içinde bir sürü vitamin var ayrıca gebelik ve emzirme döneminde verilen vinelac vitamin verdi içeriklerini incelemenizi tavsiye ederim kızlar. Vitamin takviyesi önemli...Kızlar doktorlarınız kan ve idrar tahlili yaptımı benim tahlillerde idrar yolları enfeksiyonu çıktı ama yanma olmadığı için herhangi bir ilaç vermedi ama 2 gündür çok halsizim enfeksiyondan mı bilmiyorum birde TSH 3,59 çıktı onun için de ilaç verdi progestan ve hibor da kullandığım için kararsız kaldım kullanmıyorum şimdilik tüp bebek merkezine soracağım önce. Bir de folik asit dışında vitamin kullanıyormusunuz
Tsh ı ihmal etmeyin lutfen çünkü gebelikte cok cok önemlidir doktorun verdigi ilaci kullanmalisiniz ya da iciniz rahat etmiyorsa hemen doktorunuza danisip kullaninKızlar doktorlarınız kan ve idrar tahlili yaptımı benim tahlillerde idrar yolları enfeksiyonu çıktı ama yanma olmadığı için herhangi bir ilaç vermedi ama 2 gündür çok halsizim enfeksiyondan mı bilmiyorum birde TSH 3,59 çıktı onun için de ilaç verdi progestan ve hibor da kullandığım için kararsız kaldım kullanmıyorum şimdilik tüp bebek merkezine soracağım önce. Bir de folik asit dışında vitamin kullanıyormusunuz
Evet Can'ım surekli degil ama ara ara bir anda geliyor hemen lavaboya gidiyorum bakıyorum fena bir hisKızlar sizinde akıntınız fazlalaştı mı ? Çok fazla arttı benim. Sanki adetmiş gibi hissediyorum. Sürekli çamaşır değiştiriyorum.
Sen bunları nicin kullanıyorsun Can'ım bir tehlike mi var yoksa önlem mi ?folidoce kullanıyordum canım abim folbiol al dedi bitince onu kullanıcam. bir de minamix diye bir tablet verdi diğer doktorum. akşamları clexane iğne vuruyorum kan pıhtılaşması için bir de gün aşırı coraspin. inşallah boş gebelik değildir de boşuna almıyorumdur bunca şeyi
bu arada progestanı hap olarak içmek yerine crinone jel kullanmayı düşünmediniz mi kızlar? hem ben fitil olarak kullanmanın faydalı olduğunu duymuştum. abim 11. haftaya kadar her gün kullan dedi gece yatmadan kullanıyorum.
progesteron 14 çıktı normal dediler ama önlem olsun diye kullanıyorum. kan pıhtılaşmam var clexane i ve coraspini de onun için kullanıyorum canımEvet Can'ım surekli degil ama ara ara bir anda geliyor hemen lavaboya gidiyorum bakıyorum fena bir his
Sen bunları nicin kullanıyorsun Can'ım bir tehlike mi var yoksa önlem mi ?