2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim evimde işim de karşıyaka da.peki sen kese kalp atışı duydun mu.gerçekten çok heyecanlı sabahın 6 da uyanıyorum.bir daha uyuyamıyorum.
Evet canım 2 gun önce kalp atışını duyduk..bebek 5mm olmuş. .ama bebek aşağıda dedi..zaten 3 kez lekelenme olmuştu. .10 gün dinleneceksin dedi..ben de valla put gibi yatıyorum. .endişeliyim. .25 inde tekrar gidecem yukarı çıkmış mi diye..

Günaydın hamişlerr :emir_bebek:

Ben ilk kizimda hamile oldugumda burada 2015mayis anneleri grubundaydim bu heyecanları yaşadım kızım aklıma geliyor orada arkadaşlarım oldu keseydi kalp atışıydı cinsiyeti bebek eşyaları bebek arabası bebek yatağı hastane için hediyelikler doğum yaklaşırken buzluga hazır bulundurcagimiz yiyecekler kaç tane 0 numara kaç tane 1numara acaba bebek bezi aksak konuşmaları hepsi dun gibi simdi ayni heyecan tekrardan çok şükür Rabbine ve inananin zaman gecicek ve o mis kokusunu duyduğumuzda bütün Zorluklar biticek simdi kızımın tek bi gulusune annecim seni çok seviyorum değişime hic bir şeyi hic kimseyi degismem

ne güzel yazmışsın canım bize de bu topicte hepsini paylaşmak nasip olsun inşallah :dua: ben şimdiden internet alışveriş sitelerindeki bebek kampanyalarını takip etmeye başladım zaten :-):-):-) tam da kredi çekip araba almıştım üzerine bebek geldi, kısmetiyle gelsin inşallah yavruumm :anne:

Evet canım 2 gun önce kalp atışını duyduk..bebek 5mm olmuş. .ama bebek aşağıda dedi..zaten 3 kez lekelenme olmuştu. .10 gün dinleneceksin dedi..ben de valla put gibi yatıyorum. .endişeliyim. .25 inde tekrar gidecem yukarı çıkmış mi diye..
Umarım tehlikeli bi durum değildir.hemen atlatırsın.peki servikal uzunluğunu ölçtümü doktor.

günaydın kızlar. amanın sabah bir giriyim dedim sayfalar sayfalar :))) iş yerinde gerilmemeye çalışıyorum.zaten sakin bir insanımdır. ama bugün malesef insanlar germek için herşeyi yapıyor :) sabah canım tarhana çorbası istedi.(ev yapımı).
doktorum probiyotik açısından (kabızlığın sebepleridendir.) ev yapımı tarhana ev yapımı yoğurt , abartmamak şartıyla biraz turşu , bunlar iyi gelir demişti. sabah tarhana içtim canım istedi :) yazdan dolayı aman aman bişey yiyemiyorum. ama sabah 200ml süt 3 ceviz 1avuçtan az fındık falan yiyorum. paketli gıda yememeye çalışıyorm. çay , gazlı içecek , şekerli içecek içmiyorm.

kızlar hamilelik için kitaplara bakmıştım.yabancı yayınlarda var. bizimkilerden de var. okumaya başladınız mı? Hangisini okuyorsunuz?

peki bu gaz sancıları için ne yapıcaz arkadaşlar. Birde hapşırıyorum ara ara. Hapşırıktan sonra sancı giriyor kasıgıma sonra geçiyor yavaş yavaş.

Arkadaslar günaydın gazlar cok normal Hapsurma sonrası batma bunlarda hep normal Rahmi'miz buyuyor yavrularimiza hazirlaniyor :anneadayı: Sseerraayy Sseerraayy canim
Beta NE zmn yaptırdın kac cikti ve son adet gunun neydi ?

ne güzel yazmışsın canım bize de bu topicte hepsini paylaşmak nasip olsun inşallah :dua: ben şimdiden internet alışveriş sitelerindeki bebek kampanyalarını takip etmeye başladım zaten :-):-):-) tam da kredi çekip araba almıştım üzerine bebek geldi, kısmetiyle gelsin inşallah yavruumm :anne:
Bizde kredi çekip araba aldık canım ramazanda bebiste üzerine oldu

Arkadaslar günaydın gazlar cok normal Hapsurma sonrası batma bunlarda hep normal Rahmi'miz buyuyor yavrularimiza hazirlaniyor :anneadayı: Sseerraayy Sseerraayy canim
Beta NE zmn yaptırdın kac cikti ve son adet gunun neydi ?

Korkuyor insan bu durumlardan çok sagol canım cevabın için yavrularımız saglıklı sıhhatlı gelsinlerde varsın batma yanma hepsi olsun :KK48::emir_bebek:

günaydın hanımlar gün geçtikçe çoğalıyoruz çok şükür Rabbim kucaklarımıza almayı da nasip etsin sağlıklı gebelikler inşallah

Amiiin inşallah
Gunaydiiinn benim geceden beri agrim var regl olacakmis gibi bi agri ama leke falan yok acile gitsemmi ? :KK43:

Yerleşiyordur bebişin sıkıntı etme herşey çok güzel olacak inşallah benimde ağrılarım aynı
Meraba kızlar bende dogum günümde gördüm çift çizgiyi dr haftaya gitmeyi düşünüyorum

Hayırlı olsun canım

Kızlar ya sayfalar olmuş. Bebek var mı ya kalbi atmazsa durursa korkusundan heyecan yapamiyorum yapsam bile bu ihtimaller geliyor aklıma. Kabiz olmak zararli mi bu donemde? Bagirsaklarim sorunlu benim ne yesem gaz yapar kabiz olurum normalde de. Eşim de kabiz olma seni gebertirim dedi :bicak: normalde ikimiz de rahatizdir ama bu kadar bekleyişten sonra gebe kalınca ayarımız bozuldu:dondurma:

Kızlar ya sayfalar olmuş. Bebek var mı ya kalbi atmazsa durursa korkusundan heyecan yapamiyorum yapsam bile bu ihtimaller geliyor aklıma. Kabiz olmak zararli mi bu donemde? Bagirsaklarim sorunlu benim ne yesem gaz yapar kabiz olurum normalde de. Eşim de kabiz olma seni gebertirim dedi :bicak: normalde ikimiz de rahatizdir ama bu kadar bekleyişten sonra gebe kalınca ayarımız bozuldu:dondurma:
Gebelikte kabizlik mecbur oluyor hele demur haplarina baslayinca cok oluyor. Ben yarin kuru kayisi yemeye basliycam. Bir de eczanede bisey satiliyormus hamilelikte kullanilabilen sindirimi kolaylastiran birsey onu arastiricam

Canım hangi sitelerden nasıl yaptın o işi ben de yapayım?Aynen bizim iki maaşda da kredimiz var.Ama olsun bebek kısmetiyle gelir :)Tek hayırlısıyla kucağımıza alalım da

X