2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Dün kan testi yaptırdım beta hcg 970 çıktı.6temmuz perşembe günü dr.dan randevu aldım. Acaba bir sonraki hafta mi gitsem?

Merhaba kızlar öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah.Adetime bir hafta var.Ben de öğretmenler için bulunmaz nimet olarak acaba mart annesi olacak mıyım diye heyecanla beklerken dayanamayıp evdeki gebelik testini yaptım markası certain.2 çizgi 2 dk içinde silik olarak çıktı.Sonra şok olup eczaneye koşturduk.İki farklı marka daha test aldık.Fortune marka olanı yaptım çizgi çıkmadı. Oncomed olanı yaptığımda da 2 dk içinde silik ikinci çizgi çıktı. Şimdi ne oldu hiç anlamadım? Kan tahliline de cesaret edemiyorum.Kalbim çok değişik atıyor inanın

Eklentiler

• IMG-20170630-WA0013.jpeg
    IMG-20170630-WA0013.jpeg
    16,1 KB · Görüntüleme: 98
Merhaba kızlar öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah.Adetime bir hafta var.Ben de öğretmenler için bulunmaz nimet olarak acaba mart annesi olacak mıyım diye heyecanla beklerken dayanamayıp evdeki gebelik testini yaptımarkası certain.2 çizgi 2 dk içinde silik olarak çıktı.Sonra şok olup eczaneye koşturduk.İki farklı marka daha test aldık.Fortune marka olanı yaptım çizgi çıkmadı. Oncomed olanı yaptığımda da 2 dk içinde silik ikinci çizgi çıktı. Şimdi ne oldu hiç anlamadım? Kan tahliline de cesaret edemiyorum.Kalbim çok değişik atıyor inanın

Ben de bir ogretmen olarak marti ben de kapayim dedim.
Hayirli olsun canim.insallah bebegin vardir ki bana gore testlerin pozitif olarak yanlis vermesi cok dusuk bir olasilik.

Ben de bir ogretmen olarak marti ben de kapayim dedim.
Hayirli olsun canim.insallah bebegin vardir ki bana gore testlerin pozitif olarak yanlis vermesi cok dusuk bir olasilik.
İnşallah canım ya bu bizim ilk bebeğimiz olacak Allah nasip ederse.Hayırlı uğurlu olsun bebişin.Evet Mart bizler için bulunmaz nimet inşallah ben de senin gibi kapatabilirim dönemi

İnşallah canım ya bu bizim ilk bebeğimiz olacak Allah nasip ederse.Hayırlı uğurlu olsun bebişin.Evet Mart bizler için bulunmaz nimet inşallah ben de senin gibi kapatabilirim dönemi
Ben de öğretmenim arkadaşlar doğum tarihi olarak mart gerçekten çok çok iyi olacak lakin havuza girememek beni bi hayli üzüyor artık biz de bol bol denize gireriz napalım havuz yasak ama deniz yadak değil.

Merhaba kızlar öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah.Adetime bir hafta var.Ben de öğretmenler için bulunmaz nimet olarak acaba mart annesi olacak mıyım diye heyecanla beklerken dayanamayıp evdeki gebelik testini yaptım markası certain.2 çizgi 2 dk içinde silik olarak çıktı.Sonra şok olup eczaneye koşturduk.İki farklı marka daha test aldık.Fortune marka olanı yaptım çizgi çıkmadı. Oncomed olanı yaptığımda da 2 dk içinde silik ikinci çizgi çıktı. Şimdi ne oldu hiç anlamadım? Kan tahliline de cesaret edemiyorum.Kalbim çok değişik atıyor inanın
Eğer testte çıktıysa kesin vardir o testler kolay kolay yanilmiyor ama tabi en kesin sonuç kan tahlili hayırlısı olsun

Ben de öğretmenim arkadaşlar doğum tarihi olarak mart gerçekten çok çok iyi olacak lakin havuza girememek beni bi hayli üzüyor artık biz de bol bol denize gireriz napalım havuz yasak ama deniz yadak değil.
Ben bayram tatilinden beri denizden çıkmıyorum canım :)))) aman inşallah hamileyimdir de varsın havuza girmeyeyim :)inşallah canım sağol

Benim kafamı ikinci test karıştırdı.Diğer ikisi silik de olsa sonuç verdi ama o neden vermedi.Pazartesiye kadar bekleyeyip kan tahlili vereyim ben en iyisi

Benim kafamı ikinci test karıştırdı.Diğer ikisi silik de olsa sonuç verdi ama o neden vermedi.Pazartesiye kadar bekleyeyip kan tahlili vereyim ben en iyisi
Ben cuma gunu yaptim test negatif cikmisti ardindan 2 gun sonra tekrar yaptim bunkez pozitif cıktı.toplamda 4 test yaptim 3 u pozitif 1 tanesi begatif cikti dun kan verdim ve sonuc pozitif cok merak ediyosan hemen kan ver orada kesin cikar

Ben cuma gunu yaptim test negatif cikmisti ardindan 2 gun sonra tekrar yaptim bunkez pozitif cıktı.toplamda 4 test yaptim 3 u pozitif 1 tanesi begatif cikti dun kan verdim ve sonuc pozitif cok merak ediyosan hemen kan ver orada kesin cikar
Adetin geçmiş miydi peki? Benim 1 haftam var daha bir hafta önce silik çıkması için bile erken gibi geldi

Merhaba bende adetim geçmeden idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Inanamadim eczaneden 3 tane daha test aldım eve geldim yaptım negatifti. Sonraki 2 testi sabah idrari ile yaptım 2.cizgiler silik te olsa çıktı. Dün kanda batırdım 970 çıktı. Muhtemelen sizde hamilesiniz. Erken gebelik testi varmış ondan alıp yapabilirsiniz yada kan tahlili yaptırın içiniz rahatlasin.

Merhaba bende adetim geçmeden idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Inanamadim eczaneden 3 tane daha test aldım eve geldim yaptım negatifti. Sonraki 2 testi sabah idrari ile yaptım 2.cizgiler silik te olsa çıktı. Dün kanda batırdım 970 çıktı. Muhtemelen sizde hamilesiniz. Erken gebelik testi varmış ondan alıp yapabilirsiniz yada kan tahlili yaptırın içiniz rahatlasin.
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla.Aldım o testen de yarın ilk idrarla yapıcam.pazartesi de kan tahlili
Çok teşekkür ederim

Yaa ugrasiyorum ama olmuyor, bu takvimi nasil yapiyorduk:emir_bebek: unutmusum :KK56:
merhaba benim gebelik takvimimim altında HAMİLELİK GÜNLÜĞÜNÜ İMZA ALANINA EKLEMEK İÇİN TIKLAYIN kısmına tıklayıp yada alttaki linke tıklayıp
Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yılformatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2017
bilgilerimizde bebeğinizin doğum tarihini yazıp kaydediyorsunuz.

Tebrikler hamilediniz ama kan testi ve dr icin degerlerin yuksrlmedini bekleyinyoksa stres yapiyor insan
B hcg 1000 nin ustune ciktigi zaman kese ultrasonda görülebiliyor ancak daha bebrk gorünmez.bu hafta giderseniz doktorunuz keseyi görebilir
benim 4117 de görünmedi karindan usg de
Merhaba arkadaşlar bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür değerim de 88,5 çıktı :nazar:

Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin :KK200:
Hayirli olsun en gec 8 10 gune karindan görürsünüz keseyi

X