2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Günaydın..

Kızlar ya bişey sorcam

İlk ayda nasıl beslendiniz nelere dikkat ettiniz ben şimdi pztesi gidicem tekrar baktırcam değerime de ne yemeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim ❤

Canim cok teşekkür ederim yardimin için. Herşey tmm ama olmuyo hata veriyo. Şimdi mune den yardim istedim. Inşaallah bana döner

Merhaba çok geçmiş olsun çok acı bir kayıp yaşamışsınız Rabbim şimdikini sağlıkla ve zamanında kucağınıza almak ve sağlıkla büyütmek nasip etsin insallah

Merhaba taze anne adayları ben tüp bebek tedavisi ile 5 haftalık hamileyim 1 yıl önce yine tedavi ile hamile kalmıştım ancak kalp atışları olmadığı için kürtaj la almışlardı. Inşallah bu sefer tamamına erer. Kese görmeye gittiniz mi ben pzt gidicem ya bir de kalp atışlarının 6. Hafta içind e duyulması gerekiyor değil mi bilgisi olan var mı önceki de 7 haftaya kadar beklemişti doktorum hatta sanırım 8. Hafta basında kürtaj olmuştum. Bu internet hem iyi hem kötü birşey bazen içimi ferahlatirken bazen moralimi bozuyor. Bu arada beslenme önerileri paylaşsak biraz nasıl geçiyor ilk haftalariniz

Tecrübeli değilim ama araştırdığım kadarıyla her gün süt veya yoğurt birkac ceviz badem kuru kayisi yiyorum ve 2.5 litre civari su tüketiyorum hazır ve paketli gıdalar yemiyorum sebze ve et ağırlıklı beslenmeye calisiyorum benim de imtihanim kahve ile çok severim kahveyi sizler iciyor musunuz her gun 1 finca turk kahvesine izin var sanırım henüz dr a gidemediğim için soramadim

Tüp bebek topiğinden yavaş yavaş buraya geçiş yapıyoruz kuzum kalp atışı 6.-7. Haftada görünüyor.. ilk tüp bebeğimizde malesef aynı tecrübeyi yaşamışız senle, bu defa her şey güzel olsun inşallah
Senin sat ne zamandı canım?

Kizlar daha simdiden bulantilariniz basladi mi benim ara ara oluyor acaba usuttum mu ki ? Birde aksam dugune gidecegim nasil dururum bilemiyorum

Yavas yavas mart anneleri dökulmeye baslamis ne guzel rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize

Merhaba arkadaşla bende geldim bugün kan testi yaptırdım 156 çıktı 2gun önce 60 di geç yumurtlamisim normal da adet tarihin 14mayis ama geç yumurtlama olmuş simdi ben adetini baz almak lazım nasıl olucak haftaya gidicem tekrardan Dr a o zaman bsey der herhalde ve bi tane 2yasinda prensesim war bakalım bu ne olacak kızımı sol yumurtada hamile kalmıştır bunu da öyle ve sol yumurta kız olur diyorlar hakkımızda hayırlısı sağlıklı olsun inşallah :)

Pazartesu keseyi.gormek icin gidecgim acaba gorunur mu iki gun once 4000 idi degerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…