- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
Tunaydin cnmGünaydın kizlarrr
Ahh o çatlaklar benimde kizimda son 3haftada catlamistim 37 haftada hic bsey yoktu simdi bseyler kullanayim diyorum ama argan yagi diyen olacaktır eminim o kıllanma yapıyormuş o yüzden onu kullanmamKizlar ogluma hamileyken cok catlaklarim olmustu. Bulundugum yere de yeni tasindigim icin hicbiryer bilmedigimden birsey kullanmadim. Disari falan hep esimle cikip giderdim. Simdi bunda da catlaklarim artacak diye korkuyorum. Kullanip memnun kaldiginiz bir urun tavsiye edebilir misiniz ?
Zeytinyağı da iyi diyorlardı.Ahh o çatlaklar benimde kizimda son 3haftada catlamistim 37 haftada hic bsey yoktu simdi bseyler kullanayim diyorum ama argan yagi diyen olacaktır eminim o kıllanma yapıyormuş o yüzden onu kullanmam
Ilkinde lierac jel krem ve aktardan aldığim bi karısım yag vardi onu kullanmistim ve hic catlağim olmadi cok sukur tabi bunda cok az kilo almamin da etkisi vardirKizlar ogluma hamileyken cok catlaklarim olmustu. Bulundugum yere de yeni tasindigim icin hicbiryer bilmedigimden birsey kullanmadim. Disari falan hep esimle cikip giderdim. Simdi bunda da catlaklarim artacak diye korkuyorum. Kullanip memnun kaldiginiz bir urun tavsiye edebilir misiniz ?
Bu benim ikinci çocuğum olacak nasipse ilkinde daha cok hissetmistim her seyi bunda hic bi dey hissetmiyorum cok hagif kasik agrisi oluyor ara ara okadar hatta sabahtan beri denize girdim bi ara unutmusum hamile olduğumu yüzerken aklima geldi
Ahh o çatlaklar benimde kizimda son 3haftada catlamistim 37 haftada hic bsey yoktu simdi bseyler kullanayim diyorum ama argan yagi diyen olacaktır eminim o kıllanma yapıyormuş o yüzden onu kullanmam
Zeytinyağı da iyi diyorlardı.
Ilkinde lierac jel krem ve aktardan aldığim bi karısım yag vardi onu kullanmistim ve hic catlağim olmadi cok sukur tabi bunda cok az kilo almamin da etkisi vardir
Saat 16.00 da gidicm ben canm dualarinizi bekliyorumMinesuu ve freyja1979 hadi gidin görün keseciklerinizi güzel güzel, sonra da bize haber verin merakla bekliyoruummm
dualarım sizinle canım, güzel güzel görün keseleri ve mutlaka bebişin ilk fotosunu almayı unutmayın :) o heyecandan unutabiliyor insan, işiniz rastgitsin yavrularınız sağlıkla gelsin. sana kaç embriyo konmuştu canım ben hep çoğul konuşuyorum ama?Saat 16.00 da gidicm ben canm dualarinizi bekliyorum
Ay canım sağol Allah razı olsun aksama gideceğim daha çok var randevum 5 buçukta izin almayayım diye o saate aldımMinesuu ve freyja1979 hadi gidin görün keseciklerinizi güzel güzel, sonra da bize haber verin merakla bekliyoruummm
Tek embriyo koyuldu cnm :)) insallah hayirli haberlerle gelirimdualarım sizinle canım, güzel güzel görün keseleri ve mutlaka bebişin ilk fotosunu almayı unutmayın :) o heyecandan unutabiliyor insan, işiniz rastgitsin yavrularınız sağlıkla gelsin. sana kaç embriyo konmuştu canım ben hep çoğul konuşuyorum ama?
Ay canım sağol Allah razı olsun aksama gideceğim daha çok var randevum 5 buçukta izin almayayım diye o saate aldım
hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar kendim gibi heyecanlandım vallaTek embriyo koyuldu cnm :)) insallah hayirli haberlerle gelirim
Merhaba canım. Gidebildin mi doktora?5+2 sat e göre pazartesi dr gideceğim kese için acaba kalp atışı da olur mu merak ediyorum olsa keşke
Hamilelik boyunca deniz yasak değil havuz hem hijyenik olmadıği hem de klorun bebeğe zarar verebileceğinden dolayı yasak normal şartlarda deniz rahatlatıcı etkisinden dolayıiyi bile geliyot yalniz lekelenmeniz varmış doktorunuza sormanızda fayda var bana dokunmuyor uzun süre kalabiloyorum.3 haftaya kadar bu lekelenme gecer buyuk ihtimalle siz de kendinizi zorlamadan girevilirsiniz bizim de otel tatilimiz agustos başında havuz hariç otelin tüm güzelliklerinden yararlanacağım inşallah tabi sauna falan da yasak.Canim deniz dedin beni kalbimden vurdun.3hafta sonra tatil ayarladik ama esim cok korkuyo bisey olacak diye.sen herhangi bir sorun yasadin mi.2gun once cok az kahverengi lekelenmem oldu progestan kullaniyorum su an biseyim yok.3haftaya kadar bi sorun yasamazsam insallah denize girebilir miyim bende????