2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben ilk kizimda hamile oldugumda burada 2015mayis anneleri grubundaydim bu heyecanları yaşadım kızım aklıma geliyor orada arkadaşlarım oldu keseydi kalp atışıydı cinsiyeti bebek eşyaları bebek arabası bebek yatağı hastane için hediyelikler doğum yaklaşırken buzluga hazır bulundurcagimiz yiyecekler kaç tane 0 numara kaç tane 1numara acaba bebek bezi aksak konuşmaları hepsi dun gibi simdi ayni heyecan tekrardan çok şükür Rabbine ve inananin zaman gecicek ve o mis kokusunu duyduğumuzda bütün Zorluklar biticek simdi kızımın tek bi gulusune annecim seni çok seviyorum değişime hic bir şeyi hic kimseyi degismem

Arkadaşlar acil cevap verir mısınız doktor progestan fitil verdim dedi ama eczaneden aldığımız ilacın kullanma talimatında ağız yoluyla alınır yaziyor fitil kullanan arkadaşlar sizin de mi öyle ?
ben de ilk elime aldığımda o şaşkınlığı yaşadım çünkü dr. vajinadan fitil şeklinde kullanacaksın diye tarif etmişti. İnternetten araştırdım ve aynı ilaç 2 yolla da kullanılıyormuş.

Benim doktorum her gün bir tane muz verdi o günden beridir bulantilarim azaldı hamilelikte çok faydalı bulantiyada iyi geliyor İnterneten araştırabilirsiniz tavsiye ederim birde çilek bebeğin zeki olmasını sagliyormus haberiniz olsun

ben de günde 1 tane yiyorum ama bugün sabah bulantım fenaydı. ikindi vakti geçti. şimdi yine biraz var. progestan bulantıyı artırıyor mu

Merhaba biz ç.ba günü 5+1 ken gördük kesemizi:) karnımdan baktı dr bhcg değerim kontrolden 2gün önce 1852 çıkmıştı. Sende hayırlısıyla görürsün bence:)
İnş perşembe bizde de görünür kesemiz.ins pitpit ları da en yakın zamanda duyarsınız cnm

Canımcım muz çok faydalı ama bir o kadar da radyoaktif. Hiç duymuş muydun bilmiyorum. Netten araştır istersen bu durumu, geçenlerde bir hemşire bence sen yeme dedi, gittim araştırdım bende, daha öncede duymuştum ama o kadar detaylı araştırıldıgını ilk kez öğrendim. Biraz da gözüm korktu haliyle
Keseyi gördüm canım.gelecek hafta kalp atışına gideceğim 6 mart gözüküyor doğum.
Hayırlı olsun canım, muhtemel doğumumuz aynı gün o zaman :)

Radyoaktifmi bilmiyordum araştırayım

Senin de hayırlı olsun canım.evet aynı gğn inşallah

Radyoaktifmi bilmiyordum araştırayım
Evet radyasyon iceriyormus ama elimizdeki telefonlardan daha cokmu fayda zarar dengesiyle ilgili net bir bilgi bulamadım ben bursadayım doktorumda ziya çetin çok güveniyorum doktoruma ama bu konuyu sorup sizlerede burdan bilgi vericem merakımı yenemedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…