- 7 Eylül 2013
- 3.515
- 1.087
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.341
Hangi hoca..memnun musun canım?Ege canım
Allah tamamına erdirsin aynı gün doğum günümüzbenimde beta hcg dün itibariyle 15800 çıktı. son adet tarihine göre 5+2 haftalık doğumda 12 Mart gösteriyor çok heyecanlıyımm. kese normal ultrasonla göründü.
Canım benim tüp bebek ege nazan tavmergen.memnunumHangi hoca..memnun musun canım?
ben de ilk elime aldığımda o şaşkınlığı yaşadım çünkü dr. vajinadan fitil şeklinde kullanacaksın diye tarif etmişti. İnternetten araştırdım ve aynı ilaç 2 yolla da kullanılıyormuş.Arkadaşlar acil cevap verir mısınız doktor progestan fitil verdim dedi ama eczaneden aldığımız ilacın kullanma talimatında ağız yoluyla alınır yaziyor fitil kullanan arkadaşlar sizin de mi öyle ?
Benim akşam 17.40 ta önce senin sonra benim hayırlı haberlerimiz gelsin inşallahEwet canım gördüm seninde yazını saat Kacta randewun 22sinde benim 1bucukta
Hamilelik takvimi yapmamışsın.doğum ne zaman gorunuyor..kese kalp atisi hangi durumdasiniz?Canım benim tüp bebek ege nazan tavmergen.memnunum
Benim doktorum her gün bir tane muz verdi o günden beridir bulantilarim azaldı hamilelikte çok faydalı bulantiyada iyi geliyor İnterneten araştırabilirsiniz tavsiye ederim birde çilek bebeğin zeki olmasını sagliyormus haberiniz olsunSanki bu minnoş beni erken kusmalara başlatacak. Şuan yatağa yapıştım. Ayağa kalkarsam kusucamzor duruyorum. Bi yandan sağlıklı ilerleme göstergesiymiş diye seviniyorum. Ama bu his çok kötüymüş ya
ben de günde 1 tane yiyorum ama bugün sabah bulantım fenaydı. ikindi vakti geçti. şimdi yine biraz var. progestan bulantıyı artırıyor muBenim doktorum her gün bir tane muz verdi o günden beridir bulantilarim azaldı hamilelikte çok faydalı bulantiyada iyi geliyor İnterneten araştırabilirsiniz tavsiye ederim birde çilek bebeğin zeki olmasını sagliyormus haberiniz olsun
Benim 3. Gebelik ama ilk cocuk olucak Allah nasip ederse.Aminnn Can'ım Sagolasin senin ilk mi ? Evet Cidde'n cok Buyuk Sevinc oldu ümidimizi kesmişken gelmesi
İnş perşembe bizde de görünür kesemiz.ins pitpit ları da en yakın zamanda duyarsınız cnmMerhaba biz ç.ba günü 5+1 ken gördük kesemizi:) karnımdan baktı dr bhcg değerim kontrolden 2gün önce 1852 çıkmıştı. Sende hayırlısıyla görürsün bence:)
Ne gusel cnm beraber buyuturuz ins.bakalim keselerimizi ne zaman gorucez.Bizim nerdeyse ayni cnm bugun ben hgc 106 çıktı cumartesi tekrar baktiircam ins
Keseyi gördüm canım.gelecek hafta kalp atışına gideceğim 6 mart gözüküyor doğum.Hamilelik takvimi yapmamışsın.doğum ne zaman gorunuyor..kese kalp atisi hangi durumdasiniz?
Canımcım muz çok faydalı ama bir o kadar da radyoaktif. Hiç duymuş muydun bilmiyorum. Netten araştır istersen bu durumu, geçenlerde bir hemşire bence sen yeme dedi, gittim araştırdım bende, daha öncede duymuştum ama o kadar detaylı araştırıldıgını ilk kez öğrendim. Biraz da gözüm korktu haliyleBenim doktorum her gün bir tane muz verdi o günden beridir bulantilarim azaldı hamilelikte çok faydalı bulantiyada iyi geliyor İnterneten araştırabilirsiniz tavsiye ederim birde çilek bebeğin zeki olmasını sagliyormus haberiniz olsun
Hayırlı olsun canım, muhtemel doğumumuz aynı gün o zaman :)Keseyi gördüm canım.gelecek hafta kalp atışına gideceğim 6 mart gözüküyor doğum.
Bende karşıyım lütfen bir kaç gün bekleyin karından baktirinhımm alttan mı?ben alttan karşıyım cnm tehlikeli oldugunu düşünüyorum.
çok iyi yükselmiş değerin cnm maşallah :)
Bulantı değilde basdonmesi yapıyor diye biliyorumben de günde 1 tane yiyorum ama bugün sabah bulantım fenaydı. ikindi vakti geçti. şimdi yine biraz var. progestan bulantıyı artırıyor mu
Radyoaktifmi bilmiyordum araştırayımCanımcım muz çok faydalı ama bir o kadar da radyoaktif. Hiç duymuş muydun bilmiyorum. Netten araştır istersen bu durumu, geçenlerde bir hemşire bence sen yeme dedi, gittim araştırdım bende, daha öncede duymuştum ama o kadar detaylı araştırıldıgını ilk kez öğrendim. Biraz da gözüm korktu haliyle
Hayırlı olsun canım, muhtemel doğumumuz aynı gün o zaman :)
Senin de hayırlı olsun canım.evet aynı gğn inşallahCanımcım muz çok faydalı ama bir o kadar da radyoaktif. Hiç duymuş muydun bilmiyorum. Netten araştır istersen bu durumu, geçenlerde bir hemşire bence sen yeme dedi, gittim araştırdım bende, daha öncede duymuştum ama o kadar detaylı araştırıldıgını ilk kez öğrendim. Biraz da gözüm korktu haliyle
Hayırlı olsun canım, muhtemel doğumumuz aynı gün o zaman :)
Amin canım bir de kalbinin atışını duysaydık hayırlısıyla :)Canım hayırlı olsun çok sevindim :)
Evet radyasyon iceriyormus ama elimizdeki telefonlardan daha cokmu fayda zarar dengesiyle ilgili net bir bilgi bulamadım ben bursadayım doktorumda ziya çetin çok güveniyorum doktoruma ama bu konuyu sorup sizlerede burdan bilgi vericem merakımı yenemedim henüzRadyoaktifmi bilmiyordum araştırayım