2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hoş geldin aramıza canımm :) inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. :) nasıl geçiyor hamişliğin ilk günleri. Belirti bulantı vs var mı :)

Arkadaşlar acil cevap verir mısınız doktor progestan fitil verdim dedi ama eczaneden aldığımız ilacın kullanma talimatında ağız yoluyla alınır yaziyor fitil kullanan arkadaşlar sizin de mi öyle ?
hem ağızdan hem vajinal yoldan alınıyor progestan 100 lük mü yazdı?2 türlü kullanılıyor

Merhaba arkadaşlar. Bugün ilk kontrolüme gittim. 5+1 deyim alttan muayene ile keseyi gördü doktor ancak içerde kanama vardı iğne ve fitil verdi Biraz moralim bozuldu benim durumumda olan var mı?
sıkma canını gecer inş kanama alanı?5+1 de karından görünmesi gerekiyor sanki ya kan değerin ne zaman bakıldı kaçtı cnm?

sıkma canını gecer inş kanama alanı?5+1 de karından görünmesi gerekiyor sanki ya kan değerin ne zaman bakıldı kaçtı cnm?
benim 5+2 de gözükmedi canım belki makineyle belki de doktorla alakası vardı bilmiyorum belli belirsiz bir şey gördü ama emin olamadı kan değerimde aynı gün 3278 çıktı biraz paniğim aslında dünden beri inşallah başka bir sorun çıkmaz haftaya görürüm

Hoş geldin aramıza canımm :) inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. :) nasıl geçiyor hamişliğin ilk günleri. Belirti bulantı vs var mı :)
hoşbuldum teşekkür ederim :) amin inşallah sğlıkla hayırlısıyla alırız kucağımıza :)
bende belirti pek yok. maşallah diyim :) çalıştığm için sanırım pek nazlanmıyor bana :) yada daha bunlar iyi günlerin modunda da olabilir :)

Merhaba arkadaşlar. Bugün ilk kontrolüme gittim. 5+1 deyim alttan muayene ile keseyi gördü doktor ancak içerde kanama vardı iğne ve fitil verdi Biraz moralim bozuldu benim durumumda olan var mı?
canım panik yapma benim arkadaşımda da öyleydi kesenin altında kanama alanı vardı bol bol dinlendi ve doktorun verdiği ilaçlarında kullandı bir iki haftaya geçti iyi şuan kanama alanı görülmüyor artık onda.kendini yorma ve mümkün olduğunca kalkma dinlen

merhaba kızlar bende cumartesi dr a gideceğim..hiçbir belirtim yok desem yeridir..sadece çok uykum geliyor ama normaldede uykuyu severim:) bu arada ben kocaeli deyim:)
bende de bir belirti yok canım :))) evet uyku oluyor bende de. daha hiç başladğmz filmin sonunu göremedim :)))

iyileşirsin canım sen kanama dışarıya çıkmadığı sürece için rahat tut bir yandan da kendine dikkat et yat bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…