- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.057
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.221
Hoş geldin aramıza canımm :) inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. :) nasıl geçiyor hamişliğin ilk günleri. Belirti bulantı vs var mı :)merhaba arkadaşlar :)
Herkese öncelikle hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmalarını dilerim :)
son adet tarihim 03/06/2017'ydi. Bugün doktorda keseyi gördük. herşey yolunda dedi. Ayın sonunda inşallah nasip olursa kalp atışlarını duyacağız :)
hamilelik takvimi nie yapamadım ben acaba hahaha :)))
Buarada 27 yaşındayım , bir firmada mühendislik yapıyorum. ilk hamileliğim oluyor :)
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)Evet canim benim oglumda da gec dollenme olmustu zaten
Gecmis olsun canim. Cok sukur asiri bi agrim yokBende de var ama sürekli olmuyor ağrı giriyor ve bi süre sonra geçiyor. Bugün kontrolde kanama gördu doktor iğne ve fitil verdi . Ağrın çoksa ihmal etme doktora gorun mutlaka.
Diyarbakirdayim canim. Sen nerdensin
inşallah canımm :)Hay masallah deger hep boyle super olsun insallah :)
hem ağızdan hem vajinal yoldan alınıyor progestan 100 lük mü yazdı?2 türlü kullanılıyorArkadaşlar acil cevap verir mısınız doktor progestan fitil verdim dedi ama eczaneden aldığımız ilacın kullanma talimatında ağız yoluyla alınır yaziyor fitil kullanan arkadaşlar sizin de mi öyle ?
sıkma canını gecer inş kanama alanı?5+1 de karından görünmesi gerekiyor sanki ya kan değerin ne zaman bakıldı kaçtı cnm?Merhaba arkadaşlar. Bugün ilk kontrolüme gittim. 5+1 deyim alttan muayene ile keseyi gördü doktor ancak içerde kanama vardı iğne ve fitil verdiBiraz moralim bozuldu benim durumumda olan var mı?
Pazartesi kese icin gidicez insallah. Sen gordun muben manisadayım cnm :)Psikolojik_biri cnm sen keseyi gördün mü?
benim 5+2 de gözükmedi canım belki makineyle belki de doktorla alakası vardı bilmiyorum belli belirsiz bir şey gördü ama emin olamadı kan değerimde aynı gün 3278 çıktı biraz paniğim aslında dünden beri inşallah başka bir sorun çıkmaz haftaya görürümsıkma canını gecer inş kanama alanı?5+1 de karından görünmesi gerekiyor sanki ya kan değerin ne zaman bakıldı kaçtı cnm?
hoşbuldum teşekkür ederim :) amin inşallah sğlıkla hayırlısıyla alırız kucağımıza :)Hoş geldin aramıza canımm :) inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. :) nasıl geçiyor hamişliğin ilk günleri. Belirti bulantı vs var mı :)
bize perşembe gel dedi doktor cnm, inş görürüz.sen kan değeri baktırdınmı ne zaman kaçtı değerin?Pazartesi kese icin gidicez insallah. Sen gordun mu
canım panik yapma benim arkadaşımda da öyleydi kesenin altında kanama alanı vardı bol bol dinlendi ve doktorun verdiği ilaçlarında kullandı bir iki haftaya geçti iyi şuan kanama alanı görülmüyor artık onda.kendini yorma ve mümkün olduğunca kalkma dinlenMerhaba arkadaşlar. Bugün ilk kontrolüme gittim. 5+1 deyim alttan muayene ile keseyi gördü doktor ancak içerde kanama vardı iğne ve fitil verdiBiraz moralim bozuldu benim durumumda olan var mı?
Çok şaşırdım şu an bi yanlışlık oldu sandım,teşekkür ederim bilgi için. 200luk yazmış.hem ağızdan hem vajinal yoldan alınıyor progestan 100 lük mü yazdı?2 türlü kullanılıyor
tamam cnm kullan, ben 100 lük ağızdan alıyorumÇok şaşırdım şu an bi yanlışlık oldu sandım,teşekkür ederim bilgi için. 200luk yazmış.
canım panik yapma benim arkadaşımda da öyleydi kesenin altında kanama alanı vardı bol bol dinlendi ve doktorun verdiği ilaçlarında kullandı bir iki haftaya geçti iyi şuan kanama alanı görülmüyor artık onda.kendini yorma ve mümkün olduğunca kalkma dinlen[/QUOTE
Çok teşekkür ederim moral oldu bana inşallah ben de iyilesirim hemen
bende de bir belirti yok canım :))) evet uyku oluyor bende de. daha hiç başladğmz filmin sonunu göremedim :)))merhaba kızlar bende cumartesi dr a gideceğim..hiçbir belirtim yok desem yeridir..sadece çok uykum geliyor ama normaldede uykuyu severim:) bu arada ben kocaeli deyim:)
Dun ilk baktirdim 657 cikti cuma ya da cumartesi tekrar yaptircam. Senin kacbize perşembe gel dedi doktor cnm, inş görürüz.sen kan değeri baktırdınmı ne zaman kaçtı değerin?