2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hayırlı oldun öncelikle bence hiç endişelenme çünkü herşey olacağına varır. Ben biri 16 hafta diğer ikisi 8 er haftalık üç düşük yaptım.
Rabbim hepimize sağlıklı Ve hayırlı evlat versin inşallah
Bende kan pıhtılaşmasına karşın hergün iğne vuruluyorum ayrıyetten akşamları kan sulandırıcı ecoprin içiyorum.
Gönlünü ferah tut :KK36::KK15:
ben de ecopirin kullanıyorum ama iğne keseden sonra başlıycaz canım haftaya cuma gibi.

Ben kullanicam cnm benimde bir bebeğimin kalbi durdu rabbim bida yasatmasun inş.keseye kadar aspirin keseden sonra clexane basliycaz cnm
Psikolojik_biri Psikolojik_biri arkadaşlar tup bebek tedavime hazırlandığım için hemoglobin paneli yaptırmıştım. Pai homozigot faktor 13 heterozigot çıktım. Doktor iki gunde bir coraspin her gun de 0,4 clexane vurunmami söyledi. Dun ilk kez gobekten yaptık. İgne korkum filan yoktur ama inanılmaz acıttı :/

Son düzenleme:
Cnm neresi dusuk anlamadim gecen hafta carsamba yuvarlarsak 300 ten hesap edicm. 2 gunde bir artisa :KK66:
Carsamba 300
Cuma 600
Pazar 1200
Sali 2400
Bugunde 3000 lerde falanmolmasi grreki neresi dusuk ben anlamadim fazlasiyla katlanmis degerin ???
ne bileyim canım birden kesede gözükmeyince panik yaptım çok.inşallah bir daha ki sefere görürüz

Günaydın hamişler :anneadayı: nasılsınız bugün. Biz 6+1 olduk. Yarın kontrolümüz var. Çok heyecanlıyım. Yarın 11 e kadar hiç uyanmasam da zaman hemen geçse diyorum :)
Sabahları çok şükür kalkınca bulantım olmuyor. Ama öğlen başlıyor. Akşam artıyor. Bugünde midemde acayip gaz sancısı var. Gaz yapıcı bişeyde yemedim aslında. Sizler ne alemdesiniz sabah bulantılarınız falan var mı :)

Arkadaşımın doktoru yapılan tüm tüp bebeklere progestan kullanılıyor onların bebekleri kıymetli bizimki degilmi diye progestan vermişti ben de 2 düşük yaşadığım için bende kullanmak istiyorum aslında doktorum vermedi bende söylemeyi unuttum heyecandan bu gittiğimde istiycem. Coraspine gelince yine gittiğim başka bir devlet hastanesi doktoru çıkan yönetmeliğe göre artık tüm gebeliklerde Coraspin veriyoruz demişti pihtilasmadan çok bebek kaybediliyor onu engellemek için
teşekkür ederim yorumun için birazda olsa içim rahatladı.

Yok yok korkma, ne kadar korkarsan o kadar tat alamazsın, yaşadığın mucizenin tadını çıkar :) ben ikinci bile olsa bi tereddüt ediyorum bazı seylerde, tecrübeli olsamda böyle :)

Valla cok haklisin, kese olacak mi, kalp atini duysak diye diye geciyor haftalar. Tadini cikarmak lazim ama iste su beyin susmuyor ki :)

Günaydın hamişler :anneadayı: nasılsınız bugün. Biz 6+1 olduk. Yarın kontrolümüz var. Çok heyecanlıyım. Yarın 11 e kadar hiç uyanmasam da zaman hemen geçse diyorum :)
Sabahları çok şükür kalkınca bulantım olmuyor. Ama öğlen başlıyor. Akşam artıyor. Bugünde midemde acayip gaz sancısı var. Gaz yapıcı bişeyde yemedim aslında. Sizler ne alemdesiniz sabah bulantılarınız falan var mı :)
Ayy canım ben de heyecanlandım bak. Hiç stres yapma hersey güzel gececek Allahın izniyle. Bizim de işimiz beklemek. Adet günü bekle bekle gelmezdi. Simdi kese, kalp atışı vs. günü gelmiyor. Saglikla gelsinler insallah..

Günaydın canim.aynı zamanda doğum gorunuyor..inşallah sağlıklı bir şekilde alırız hepimiz k uçağımız à. .bende de o gazdan çok oluyor..ayrıca ben progestan ve pruloton kullanıyorum. .bebiş asagidaymis ama kalp atışını duyduk şükür. .her doktor muayenesinde çok heyecanli yorum. .ya kötü bir şey derse diye ağzına bakıyorum doktorun..

Hayırlı oldun öncelikle bence hiç endişelenme çünkü herşey olacağına varır. Ben biri 16 hafta diğer ikisi 8 er haftalık üç düşük yaptım.
Rabbim hepimize sağlıklı Ve hayırlı evlat versin inşallah
Bende kan pıhtılaşmasına karşın hergün iğne vuruluyorum ayrıyetten akşamları kan sulandırıcı ecoprin içiyorum.
Gönlünü ferah tut :KK36::KK15:
Sagol canim. Amin saglikli ve hayirli evlatlar olsunlar insallah. Saglikli bi gebelik gecirelim de bebislerimizi kucaklarimiza aldigimiz gunleri gorelim

hanımlar ben hala aklımı alamıyorum acaba bir sorun mu var kafam hala orda bu dış gebelik olma ihtimali beni çok korkutuyor kimi 1500-2000 li değerlerle görmüş keseyi kanamam falan yok çok şükür ama bu dış gebeliğin belirtileri nelerdir?ben geçen hafta çarşamba günü kan verdiğimde değerim 349 du bugün de 3278 çıkmış düşük değilmi sizce ya kafayı yicem ben bana akıl verin ne olur
Dış gebelikte alt karında şiddetli ağrı oluyor diye biliyorum. değerin de iki güne bir iki kat artmış görünüyor, bir sıkıntı yoktur inşallah
Benim bulantılar artmaya başladı ya. Öğrenmeden de vardı ama bu kadar yoğun değildi. Sanırım az sonra lavaboya koşucam :KK43: ben kusmaktan çocukluğumdan beri çok korkuyorum panik atak gibi oluyorum :KK43: inşallah çok zor geçmez :KK43:
Sizlerde belirtiler ne alemde hanımlar. Bide göğüs ucu acısı var. Elim değse içim sızlıyor. Bide uyku. Başka da bişey yok :)
ben önce bir açlık duyuyorum tuzlu ekşili ya da acılı birşeyler yiyip geliyorum, o an o açlığım ve hevesim gidiyor, yediğim şeyi düşününce bir bulantı geliyor, sanki çıkaracakmışım gibi hissediyorum ama mide girişinde bekliyormuş gibi yediklerim . öyle bir his işte :)) bendeki şuan en yoğun belirti bu, ardında da mütemadiyen bir uyku ve halsizlik hali
ayy Allah'ım gönlüne göre versin canım :KK200::KK200::anne: tiksnti olması güzel bende henüz hiçbir belirti yok. bir arkadaşım da hiç hamile gibi değildi sonra bebeğinin kalp atışı durdu. korkuyorm o yüzden midem bulansa mutlu olcam sanki töbe töbe :KK14:
onun derinde başka bir sebebi vardır herhalde değil mi canım, yoksa benim ilk gebeliğimde hiç midem kötü olmamıştı. ama sağlıklı bir gebelik yaşadım, olmayadabilir canım

güzelyalı hastanesi celal ardıca gittim bir kez daha ikinciye de kalp atışı için ona gideceğim ama sonra değişirim belki çünkü hastane yeri evime çok ters gitmem zor oluyor bakacağım araştıracağım canım sen kime gidiyorsun?
Ben kese için metroya gitmiştim gül demirtaş aşık ama metrodan hiç memnun kalmadım sıra diye bişe yok dalan içeri giriyor. Medline ı düşündüm ondan da çok memnun kalan yok . Herkes balcalının özelini önerdi randevu almak çok zor 1 ay sonrayı veriyor şimdi onu bekliyorum ağustosta randevu

Ben kese için metroya gitmiştim gül demirtaş aşık ama metrodan hiç memnun kalmadım sıra diye bişe yok dalan içeri giriyor. Medline ı düşündüm ondan da çok memnun kalan yok . Herkes balcalının özelini önerdi randevu almak çok zor 1 ay sonrayı veriyor şimdi onu bekliyorum ağustosta randevu
anladım keşke başka yer baksaydın balcalı gerçekten sıkıntı ben belki sezar hostpitala giderim yada ortadoğu hastanesine ikisine de giden tanıdıklarım var memnun hemde

Dış gebelikte alt karında şiddetli ağrı oluyor diye biliyorum. değerin de iki güne bir iki kat artmış görünüyor, bir sıkıntı yoktur inşallah

ben önce bir açlık duyuyorum tuzlu ekşili ya da acılı birşeyler yiyip geliyorum, o an o açlığım ve hevesim gidiyor, yediğim şeyi düşününce bir bulantı geliyor, sanki çıkaracakmışım gibi hissediyorum ama mide girişinde bekliyormuş gibi yediklerim . öyle bir his işte :)) bendeki şuan en yoğun belirti bu, ardında da mütemadiyen bir uyku ve halsizlik hali
onun derinde başka bir sebebi vardır herhalde değil mi canım, yoksa benim ilk gebeliğimde hiç midem kötü olmamıştı. ama sağlıklı bir gebelik yaşadım, olmayadabilir canım
inşallah yoktur canım benim ağrım yok çok şükür bakalım haftaya belli olacak ne olduğu

anladım keşke başka yer baksaydın balcalı gerçekten sıkıntı ben belki sezar hostpitala giderim yada ortadoğu hastanesine ikisine de giden tanıdıklarım var memnun hemde
Baktım ama balcalı da çok iyi bir hoca varmış çok titiz çok detaylı bakıyormuş doktor arkadaşlarımız onu önerdi. Yeni doğum yapan arkadaşımda onu önerdi zaten dedim ya özel bakıyor parası medline kadar medlina gitceğime ona giderim dedim

X