2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
hanımlar değerim 3278 bu değerle karından kese görülmemesi normal mi sizce 5+2 deyim sata göre tabi ultrasona göre olan belli değil

Canım çok teşekkür ederim geçen perşembe gittiğimde daha erken keseye haftaya gel demişti ben de bu cuma gidiym hem kese hem kalp atışını duyarım inşallah dedim, içim rahatladı biraz çok sağol :) Rabbim sağlıkla devam ettirsin hepimizi inşallah..
Insallah canim kanamasiz gecsin bide :cry:

etrafınızda kimlere söylediniz? ben annem sakin karşılar diye düşünüyordum coştu kadın. çok üzülüyordu benim çocuğumuz olmuyor diye üzülmeme.. yoksa çok torun düşkünü değildir. yarın ilk kontrolüm var ama daha 3+5 hesaplıyor hesaplayıcılar... kese, bebek, kalp atışı vs beklemek ne kadar zormuş. hele ki benim gibi eşinizde baş anomalisi ve sperm morfolojisi sorunu varsa. kendiliğimden hamile kalacağıma hiç inanmıyordum kızlar mucizem benimle olsun Yarabbim şükürler olsun..
hayırlı olsun rabbim bir mucize veriş size. Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bi şekilde. benim annem de çok sevindi ben 1 senelik evliyim ama yaş 33 olunca .. :)
hanımlar değerim 3278 bu değerle karından kese görülmemesi normal mi sizce 5+2 deyim sata göre tabi ultrasona göre olan belli değil
ultrasona göre benimki 5+6 daydı kese görüdüğünde. bu hafta 6+1 de de kalp atışını gördü çok şükür.değerime hiç baktırmadım değere göre nasıl bilmiyorum. doktor normal dediyse normaldir bence

az önce aldım canım ama doktora gösteremedim işe dönmem lazımdı orda da 3 ten sonra bakılacakmış sonuçlara çok yoğundu değerim 3278.73 çıktı nasıl sence bu değerle karından görememesi normal dimi canım 5000 falan olunca görülür yazıyordu nette
Bence normal gibi değerin canım cuma günü görünebilir kesen :)

hayırlı olsun rabbim bir mucize veriş size. Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bi şekilde. benim annem de çok sevindi ben 1 senelik evliyim ama yaş 33 olunca .. :)

ultrasona göre benimki 5+6 daydı kese görüdüğünde. bu hafta 6+1 de de kalp atışını gördü çok şükür.değerime hiç baktırmadım değere göre nasıl bilmiyorum. doktor normal dediyse normaldir bence
doktor görebilirdik son adet tarihine göre ama göremedim dedi muhtemelen pazartesi görülür net olarak dedi kan tahlilini tekrarlattı bu değer çıktı ben bugün 5+2 deyim tabi bu kese görülmesi döllenmeylede alakalı sanırım.bakalım salı günü başka doktora randevum var ondan görmemiz lazım artık inşallah bir sorun yoktur

Arkadaslar pazartesi 103 idi bugun adet gunum 244 olmus. Hemsire daha iyi olabilirdi dedi moralim bozuldu. Farkli laboratuvarlarda farkli sonuc cikabilir dediler. Daha kese gormedi. Karindan niye bakiyolar keske alttan baksalar :KK17:

Bence normal gibi değerin canım cuma günü görünebilir kesen :)
bana da normal gibi geldi canım ondan beklemedim doktoru bakalım inşallah ben salı gününe başka hastaneye randevu almıştım oraya gideceğim hem daha net olur bakalım varsa da yoksa da o gün belli olur dış gebelikten falanda çok korkuyorum değerlerde de az çok anlaşılır dimi dış gebelik olup olmadığı

Arkadaslar pazartesi 103 idi bugun adet gunum 244 olmus. Hemsire daha iyi olabilirdi dedi moralim bozuldu. Farkli laboratuvarlarda farkli sonuc cikabilir dediler. Daha kese gormedi. Karindan niye bakiyolar keske alttan baksalar :KK17:
iki günde 2 katı artması lazım ve artmışda nasıl daha iyi olacak ki bu doktorları da hemşireleri de anlamıyorum ya insanı panik yaptırıyorlar

Kizlar, bir fikir verebilor misiniz.lutfen?
Bugunku beta hcg bana biraz dusuk geldi.
5 temmuz sabah 81
7 temmuz sabah 171
10 temmuz aksam 783
12 temmuz sabah 1123
Genelde 48 saatte % 100den fazla artis gosterirken, 36 saatte 783den 1123e cikti. Yani yuzde 43 artis.
Doktor iyi dedi ama bana biraz dusuk geldi :KK43:

doktor görebilirdik son adet tarihine göre ama göremedim dedi muhtemelen pazartesi görülür net olarak dedi kan tahlilini tekrarlattı bu değer çıktı ben bugün 5+2 deyim tabi bu kese görülmesi döllenmeylede alakalı sanırım.bakalım salı günü başka doktora randevum var ondan görmemiz lazım artık inşallah bir sorun yoktur
Aynen canım bence normal ve iyi gidiyo herşeyin, gönlünü ferah tut bol bol dua et nas felak ayetel kürsi oku canım Rabbim yardımcınız olsun..

Artış var canım korkma hemen endişelenmektedir bende ilk sonuç 60cikti iki gün sonra 156cikti

Kizlar, bir fikir verebilor misiniz.lutfen?
Bugunku beta hcg bana biraz dusuk geldi.
5 temmuz sabah 81
7 temmuz sabah 171
10 temmuz aksam 783
12 temmuz sabah 1123
Genelde 48 saatte % 100den fazla artis gosterirken, 36 saatte 783den 1123e cikti. Yani yuzde 43 artis.
Doktor iyi dedi ama bana biraz dusuk geldi :KK43:
Ama önemli olan 48 saatte yani totalde iyi olması değil mi canım 36 saatte bile iyi çıkmış bence sıkma canını..

Cajı
Canım seninde güzel çıkmış. 5 binlerde j karından görünüyormuş. Bence bi sonraki kontrolde görülür minnoşun :) bende vuma kalp atışı duyabilir miyim acaba diye bekliyorum. 6+2 olucaz. Burda arkadaş duymuş 6+2 de . İnşallah brnde duyarım o minnoş kalbi :KK36:

Arkadaslar merhaba. Özel hastanelerde kan testinin ücreti nedir? Sizler ne kadara yaptırdınız? Bir de ilk kontrole gittiğinizde doktor sizlerden hangi testleri istedi?

Ay ben anlamıyorum ya moral bozunca mutlu oluyolar galiba ağlıyoruz belki senelerdir bugünü bekliyoruz hiç umurlarında değil bence gayet iyi değerin bak 2 gün sonra 2 katından da fazla çıkmış canım sıkma canını bence gayet normal.. altdan bi kaç gün sonra bakarlar galiba canım..

Evet cnm.ikisinide gorur ve duyarsin ben keseyi yolk saci 5+3 te gordum. Daha erken gitsem keseyi gorurduk yolk sac goremezdim. Kalbide 6+2 de duydum.
Benimde cuma 6+2 olacak. İnşallah bende kalbini duyarım yaa. Çok heyecanlıyım. Karından usg de mi duyuldu kalp atışı canım ?

X