- 16 Ekim 2015
- 3.243
- 3.978
- 35
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
sen benden bir hafta öndesin ve doktorum haftaya perşembe-cuma(5+2 olucam o zamn) keseyi karından görürüz dediböyle cevaplar duydukça mutlu oluyorum canım inşallah dediğin gibidir bende haftaya karından görürüm herhalde dimi
Şeker mahallesinde oturuyorum sen neredesin doktorun kimAaa neresinden canim
valla inşallah görürsün canım bende deli oluyorum düşündükçe aklıma her türlü sorun geliyor olmasın diyorum ama nasip işte.inşalllah güzel haberler alırızsen benden bir hafta öndesin ve doktorum haftaya perşembe-cuma(5+2 olucam o zamn) keseyi karından görürüz dedibu işte bir karışıklı var o zaman haftaya ben de göremiycek miyim
keseyi görsem biraz olsun rahatlayacağım canım sen karıdan mı gördün keseyi ve kaç günlüktüKızlar benimse kontrol cuma. Kese görünmesine rağmen içim içimi yiyor bişey olacak korkusuyla. O ladar seneden sonra yüreğim pır pır. Rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin. Sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin. Cuma bende vajinal istiycem eğer karından bebek yada kalp görünmezse. Sat a göre 6+0 bugün. Usg ye göre ne kadar ama onu bilmiyorum. Cuma olmuyor yaaaa. Bugün hala çarşamba
Canım çıktı mı sonucunkeseyi görsem biraz olsun rahatlayacağım canım sen karıdan mı gördün keseyi ve kaç günlüktü
6+2 de kanamam.oldugunda.gittimistim duyulmustu cnmSelam 6+5 te kalp atışı görülür mu duyanlar ne zaman duydu
Sanırım ikisi de canım :) ben de şunu merak ediyorum kalp atışı için hcg nin ortalama kaç olması lazım ??Kızlar bu kese ve kalp atışının zamanını belirleyen hcg mi yoksa hafta mı?
Kesenin gorunmesini saglayan hcg. Kalp atisini artik hafta belirliyor 6..haftadan itibaren duyulurKızlar bu kese ve kalp atışının zamanını belirleyen hcg mi yoksa hafta mı?
Hcg 6000 degerenulastiktan sonra.katlamasi yavasliyor. Kalp atisininnhcg ile.alakasi yok. Haftasini beklicksiniz☺Sanırım ikisi de canım :) ben de şunu merak ediyorum kalp atışı için hcg nin ortalama kaç olması lazım ??
Canım ben şimdi 5+5 im yani 6. Haftamın içindeyim cuma günü 6 olcam 7. Haftam başlayacak sanırım yani cuma günü hem keseyi görüp hem de kalp atışını duyar mıyım sence ?Kesenin gorunmesini saglayan hcg. Kalp atisini artik hafta belirliyor 6..haftadan itibaren duyulur
Ben vajinal ultrasonun çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum biraz daha bekleyip karından görmek daha iyi bana 3 ay cinse ilişki bile yasak sert bir aletin rahime girmesi bence daha tehlikeli çok mecbur kalmadıkça yaptırmayın derim benKızlar benimse kontrol cuma. Kese görünmesine rağmen içim içimi yiyor bişey olacak korkusuyla. O ladar seneden sonra yüreğim pır pır. Rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin. Sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin. Cuma bende vajinal istiycem eğer karından bebek yada kalp görünmezse. Sat a göre 6+0 bugün. Usg ye göre ne kadar ama onu bilmiyorum. Cuma olmuyor yaaaa. Bugün hala çarşamba
Ilk gebeligim evet, o yuzden biraz endise biraz heyecan var. Gecen gun canim istedi bir parca cig pastirma yedim onu da kafaya taktim. Surekli vesvese oluyor ya. Sen tecrubelisin ne guzel, masallah :)Bakalım bundan sonra nasıl olacak :) senin ilk gebelik sanırım değil mi, benim ikinci olacak Allahın izniyle :)
İnş cnm hepimiz görelim.valla inşallah görürsün canım bende deli oluyorum düşündükçe aklıma her türlü sorun geliyor olmasın diyorum ama nasip işte.inşalllah güzel haberler alırız
Evet cnm.ikisinide gorur ve duyarsin ben keseyi yolk saci 5+3 te gordum. Daha erken gitsem keseyi gorurduk yolk sac goremezdim. Kalbide 6+2 de duydum.Canım ben şimdi 5+5 im yani 6. Haftamın içindeyim cuma günü 6 olcam 7. Haftam başlayacak sanırım yani cuma günü hem keseyi görüp hem de kalp atışını duyar mıyım sence ?
Canım çok teşekkür ederim geçen perşembe gittiğimde daha erken keseye haftaya gel demişti ben de bu cuma gidiym hem kese hem kalp atışını duyarım inşallah dedim, içim rahatladı biraz çok sağol :) Rabbim sağlıkla devam ettirsin hepimizi inşallah..Evet cnm.ikisinide gorur ve duyarsin ben keseyi yolk saci 5+3 te gordum. Daha erken gitsem keseyi gorurduk yolk sac goremezdim. Kalbide 6+2 de duydum.
Merhaba ben 5+6 da doktora gittim. Ultrasonda 6+3 çıktı. kalp atışlarını duyabildik. Sizinde duyulur muhtemelenSelam 6+5 te kalp atışı görülür mu duyanlar ne zaman duydu