2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Far

Gunaydın butun gece uyuyamadim ağlamaktan mahvoldum farklı yerlerde yaptırdım doktorum hemen ultrasonla bakilmasi gerek dedi bu sabah ilk kan verdigim yere gittim oradaki doktor bakti ultrasonda gorunmuyor zaten gorunebilmesi icin cok erken dedi ama degerin 700/800 civari olmasi gerekirdi bu durumda iyi gitmiyor yarin bir daha test yapalim dedi ben dayanamadim bu gun yaptirdim sonucu bekliyorum. Bu arad da kendi doktorum doluymus ama 4 bucukta bosalma ihtimali var ondan randevu aldim bide duramadim ilk doktorum Kemal beyden de yarina randevu aldim moralim cok bozuk
canım daha bebişlerimiz çok küçük daha görünecektir inşallah, aramızda 10 gün var ben dün gittiğimde bit kadar bir kese ancak göründü, kese de 5,2 mm filandı yani. kese değil bebişin ölçüsü pardon

Son düzenleme:
günaydın hanımlar benim moralim biraz bozuldu sabah doktora gittim keseyi görme ümidiyle ama doktor göremedi.kan verdim.fikri olan var mı sata göre 5+2 yim bugün geç döllenme falanmı oldu acaba?
Kendi doktoruma gitmeden once nirmal devley hastanesibe gittim rutin gebelik baslangici kan ve idrar tahlilimi yaptirmak icin amacim muayne falan olmak da degildi sadece tahlil yaptirmakti neyse girdikya artik ilk etapta tahlile geldim diyemedim yabi beni muayne etti ultrasona soktu ve miniminnacık bir kese gorunuyo hemen bhcg yaptiralim tekrar dedi neyse tekrar bhcg icin kana gonderdi biraz kizdim ama tabi bi sey diyemedim neyse dun sonucum cikti bhcg olmasi gerekrn degerde aksamustu 5 te de kendi doktor randevumuz vardi tabi kendi doktorumuzun ultrasonu cihazlari super tabi bakti ve ilk dedigi şey super gorunuyor kese cok duzgun yerlesimi cok iyi bebekte gorunuyor cok begendim dedi.1 gun onceki devlet hastanesi doktoru cok karamsar bir hava vermişti demem oki doktor ve cihaz onemli

evet devlet hastanesiydi canım hatta eski bir devlet hastanesi iş yerime yakın diye gideyim dedim normalde başka hastaneye ve başka doktora gideceğim en azından keseyi görürüm dedim ama nasip işte
Cunku pzts devlet hastsnesinde kese vok kucuk bozuk vs dedi kendi doktoruma gittim dun megerse gorunumu de her seyi cok iyiymis hatta sata gore gelisimi onde bile. Devletteki birdaha bhcg yaptirmisti gereksiz yere

Kızlar bende soktayim ikiz bebeğim olabilirmiş hayırlısı birde düşük tehlikem varmış kanama gözüküyormuş..
kan değerin kaç çıktı cnm, ikiz olduğunu söyledi doktor.keseler görüldümü?
kanama alanın da inş biran önce düzelir, progestan kullan düzenli.

Kendi doktoruma gitmeden once nirmal devley hastanesibe gittim rutin gebelik baslangici kan ve idrar tahlilimi yaptirmak icin amacim muayne falan olmak da degildi sadece tahlil yaptirmakti neyse girdikya artik ilk etapta tahlile geldim diyemedim yabi beni muayne etti ultrasona soktu ve miniminnacık bir kese gorunuyo hemen bhcg yaptiralim tekrar dedi neyse tekrar bhcg icin kana gonderdi biraz kizdim ama tabi bi sey diyemedim neyse dun sonucum cikti bhcg olmasi gerekrn degerde aksamustu 5 te de kendi doktor randevumuz vardi tabi kendi doktorumuzun ultrasonu cihazlari super tabi bakti ve ilk dedigi şey super gorunuyor kese cok duzgun yerlesimi cok iyi bebekte gorunuyor cok begendim dedi.1 gun onceki devlet hastanesi doktoru cok karamsar bir hava vermişti demem oki doktor ve cihaz onemli
cnm kese göründüğünde değerin kaçtı :) ben ne zaman kese için gideceğimi bilmiyorum da yardımcı olursan çok sevinirim.

Cunku pzts devlet hastsnesinde kese vok kucuk bozuk vs dedi kendi doktoruma gittim dun megerse gorunumu de her seyi cok iyiymis hatta sata gore gelisimi onde bile. Devletteki birdaha bhcg yaptirmisti gereksiz yere
tek doktorla kalmayacaksın zaten canım ben zaten salı gününe başka bir doktora ve başka hastaneye sıra almıştım ama iş yerime yakın diye burası belki keseyi görürüz umuduyla gittim ama moralim bozuldu dedim keske gitmeseydim

günaydın hanımlar benim moralim biraz bozuldu sabah doktora gittim keseyi görme ümidiyle ama doktor göremedi.kan verdim.fikri olan var mı sata göre 5+2 yim bugün geç döllenme falanmı oldu acaba?
Ben 5+2 de vajinal ultrasonla gördüm.belki karından gözükmeyebilir canım.

Kızlar bu arada gebelik baslangici rutin tahlillerinizi yaptirmayi unutmayin tam kan sayimi biyokimya hormon yani troitler toksoplazma hiv hepatitler ve idrar tahlilinizi yaptrmayi unutmayin
ahhh canım bir keseyi görsek doktor beni hamile bile saymıyor şimdiden :) eskiden böyle uğraşlar korkular yoktu ya :) hamileysek hamileydik işte şimdi yok keseydi yok kalp atışıydı bekle bakalım bekle

karından baktı canım idrara sıkışık daha iyi gözüküyor derler ya sıkışıkta değildim bakalım kan değerim ne çıkacak böyle beklemekde çok zor ya
Hiç panik yapma.benim doktorum hiç karından bakma gereği hissetmedi.direk vajinal bakalım garanti olur dedi.değeri de 4087 idi.

arkadaşlar merhaba bende adet olacakmışım gibi agirilar bel ağrısı oluyo idrar testinde negatif çıktı adete yaklaşık on gün var neden oluyor olbilir aranızda yaşayan var mi hamile olm şansı var mi??ha bîrde sureklituvalete cikiyorum

X