2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
günaydın hanımlar benim moralim biraz bozuldu sabah doktora gittim keseyi görme ümidiyle ama doktor göremedi.kan verdim.fikri olan var mı sata göre 5+2 yim bugün geç döllenme falanmı oldu acaba?
Benim p.tesi karından kese göründü. Dün başka doktor göremedi. Cihazla ve doktorla alakalıda olabiliyor. Geç döllenme daha muhtemel

günaydın hanımlar benim moralim biraz bozuldu sabah doktora gittim keseyi görme ümidiyle ama doktor göremedi.kan verdim.fikri olan var mı sata göre 5+2 yim bugün geç döllenme falanmı oldu acaba?
Canım ben de geçen perşembe gittiğimde değerim 915di keseyi haftaya alttan bakınca görürüz dedi ben de bi hafta bekliym cuma gidiym dedim sanırım 2000 civarında olması lazım değerin belki geç döllenmedir.. kan değerin çıkınca yaz yine canım

Pardon canım takvimin gözükmemişti şimdi gözüküyo 5+5im ben, cuma günü gidicem kese ve kalp atışı için canım daha nasip olmadı inşallah cumaya..
ben de yazdım ama cevap yazan olmadı canım bende sabah gittim 5+2 yim bugün ama keseyi göremedi doktor kan tahlili istedi beta hcg sorun yoktu dimi

Canım ben de geçen perşembe gittiğimde değerim 915di keseyi haftaya alttan bakınca görürüz dedi ben de bi hafta bekliym cuma gidiym dedim sanırım 2000 civarında olması lazım değerin belki geç döllenmedir.. kan değerin çıkınca yaz yine canım
çok sağol canım bakalım kan kaç çıkacak inşallah yükselmiştir değerim böyle beklemek de çok zor

Far
Tebrikler

Ben de yurtdisindayim. Neredesiniz siz?

Canim degerin dusmemis, artmis. Bazen yeni gebeliklerde sonradan artabailiyor deger. Yarin tekrar test yaptir istersen. Ama sen gonlunu kis tut, yaz cikarsa bahtina. Benim cuma degerim 171di, dun 783 oldu. Ayni yerde mi yaptirdin, o da onemli canim.

Anali babali buyut bebegini. Tebrik ederim.
Gunaydın butun gece uyuyamadim ağlamaktan mahvoldum farklı yerlerde yaptırdım doktorum hemen ultrasonla bakilmasi gerek dedi bu sabah ilk kan verdigim yere gittim oradaki doktor bakti ultrasonda gorunmuyor zaten gorunebilmesi icin cok erken dedi ama degerin 700/800 civari olmasi gerekirdi bu durumda iyi gitmiyor yarin bir daha test yapalim dedi ben dayanamadim bu gun yaptirdim sonucu bekliyorum. Bu arad da kendi doktorum doluymus ama 4 bucukta bosalma ihtimali var ondan randevu aldim bide duramadim ilk doktorum Kemal beyden de yarina randevu aldim moralim cok bozuk

Ben adet tarihim geçmeden bi gün önce gittim 2650 çıktı değerim doktor keseyi gördü ama bebeği göremedi tabiki iki hafta sonra tekrar gittim işte o da dündü bebeğimin gelişimi gayet iyi kalp atışını duydum çok duygulandım inşallah iki hafta sonra daha güzel sonuçlar alırız :)
O zaman benim gozukmeyebilir. Benim adet zamani daha 57.90 falandi. Yani gec dollenme oldu sanirim o yuzden belki kalp atisi duyulmayabilir daha ama insallah duyarim

Far

Gunaydın butun gece uyuyamadim ağlamaktan mahvoldum farklı yerlerde yaptırdım doktorum hemen ultrasonla bakilmasi gerek dedi bu sabah ilk kan verdigim yere gittim oradaki doktor bakti ultrasonda gorunmuyor zaten gorunebilmesi icin cok erken dedi ama degerin 700/800 civari olmasi gerekirdi bu durumda iyi gitmiyor yarin bir daha test yapalim dedi ben dayanamadim bu gun yaptirdim sonucu bekliyorum. Bu arad da kendi doktorum doluymus ama 4 bucukta bosalma ihtimali var ondan randevu aldim bide duramadim ilk doktorum Kemal beyden de yarina randevu aldim moralim cok bozuk
Farklı yerlerde yaptırmışsın ondan Öyle çıkmış. O kadar stres yapma bebeğe zararlı. İnşallah guzel sonuç alırsın. Bizi de haberdar etmeyi unutma

Far

Canim sakin ol her şey olacağına varir kendini yipratma bugun bekle yarin git ve şunu unutma eger bir gebelik kötü giderse ve düşük vs riski varsa onun önüne geçmek için çok büyük uğras vermemek gerekiyor zaten düsecek olan bozuk kötü kromozomlu olanlar kendi kendini düşürürmüs yani diyeceğim oki her sey de bi hayir vardir sağlikli bi sekilde ilerlerse senindir yok ilerlemezse zaten bozuk demektir lutfen canini sıkma

X