- Konu Sahibi y4zy4qmurum
Sanahki değerimde 380 cıkmış galiba dış gebelik yaşıyorum kızlar dualarınız icin tesekkur ederim ama demekki nasip degilmis Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sakin ol bi dış gebelik değildir kimyasal gebelikte olabilir Dr sana söyler zaten takip altına alır kanamanın başlarsa kimyasaldır dış gebelikte değer katlanırSanahki değerimde 380 cıkmış galiba dış gebelik yaşıyorum kızlar dualarınız icin tesekkur ederim ama demekki nasip degilmis Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Benimde uykum erkenden geliyor fakat misafirlerden ötürü yatamıyordum gecikincede uykum kaçıyor :) bulantı şöyle oluyor, birden midem kalkıcak gibi oluyor sonra geçiyor. İki gündür çok halsizim ve gözüm kararıyor oturp kalkarken.Ben normalde 4 5 saat uyuyan biriydim, simdi 10.30 gibi kanepede siziyorum resmen. Ama kimi gunler uyku hic olmuyor gece. Sabahlari ben hic uyuyamiyorum. Evet cidden ayni zamandayiz :) bu arada bulantin falan oluyor mu
amin canım sana da tekrar nasip olur inşallah çok geçmez iki üç ay sonra yine olur Allahın izniyle Allah sabrını versin sen kendine dikkat etmeye devam etSanahki değerimde 380 cıkmış galiba dış gebelik yaşıyorum kızlar dualarınız icin tesekkur ederim ama demekki nasip degilmis Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canım bütün mesajları takip edemiyorum dr.a gittinmi değerler dışında başka sorunlar var mıSanahki değerimde 380 cıkmış galiba dış gebelik yaşıyorum kızlar dualarınız icin tesekkur ederim ama demekki nasip degilmis Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hicbir sorunum yok aslında 5 temmuzda pozitif idrar testi çikti iki tane yaptım 7 sinde kanda degerim211 cikti doktorum cok iyi dedi dun aksam ikinci kan 358 cikti bana gelemezsen mutlaka ultrasonda baktir dedi sabah ultrasonda gorunen bisey yok daha gorunecek seviye icin zaten erken ama 700 800 araliginda olmaliydi bir sorun var demektir dedi doktor yarin birdaha kanda bakalim dedi ben dayanamadim yaptirdim 380 cikti eski doktoruma da yazdim dis gebelik olabilir demis çok üzgünüm nasip değilmiş şimdi ne olacak onuda bilmiyorumCanım bütün mesajları takip edemiyorum dr.a gittinmi değerler dışında başka sorunlar var mı
Canım hakkında hayırlısı olsun rabbim en guzel şekilde sonuçlandırsın.. .Hicbir sorunum yok aslında 5 temmuzda pozitif idrar testi çikti iki tane yaptım 7 sinde kanda degerim211 cikti doktorum cok iyi dedi dun aksam ikinci kan 358 cikti bana gelemezsen mutlaka ultrasonda baktir dedi sabah ultrasonda gorunen bisey yok daha gorunecek seviye icin zaten erken ama 700 800 araliginda olmaliydi bir sorun var demektir dedi doktor yarin birdaha kanda bakalim dedi ben dayanamadim yaptirdim 380 cikti eski doktoruma da yazdim dis gebelik olabilir demis çok üzgünüm nasip değilmiş şimdi ne olacak onuda bilmiyorum
böyle cevaplar duydukça mutlu oluyorum canım inşallah dediğin gibidir bende haftaya karından görürüm herhalde dimiEvet arkadaşlar bende 5. Haftada keseyi vajinal ultrasonla gördüm karından çok denedi ama görünmedi.
Benimde ayni canim. Mide bulantisi degil de dedigin gibi tansiyonda hafiif oynamalar oluyorBenimde uykum erkenden geliyor fakat misafirlerden ötürü yatamıyordum gecikincede uykum kaçıyor :) bulantı şöyle oluyor, birden midem kalkıcak gibi oluyor sonra geçiyor. İki gündür çok halsizim ve gözüm kararıyor oturp kalkarken.
adetine 10 gün varmış canım yumurtlama döneminde olabilirsin bu dönemde de ağrılar ve idrara sık çıkma oluyor gebelik belirtileri genelde adet gecikmesi ile başlararkadaşlar merhaba bende adet olacakmışım gibi agirilar bel ağrısı oluyo idrar testinde negatif çıktı adete yaklaşık on gün var neden oluyor olbilir aranızda yaşayan var mi hamile olm şansı var mi??ha bîrde sureklituvalete cikiyorum
Bakalım bundan sonra nasıl olacak :) senin ilk gebelik sanırım değil mi, benim ikinci olacak Allahın izniyle :)Benimde ayni canim. Mide bulantisi degil de dedigin gibi tansiyonda hafiif oynamalar oluyor
Ikız bebeğim olabilirmiş tabiki ben şok hayırlısı nasip kısmet haftaya netlesecekmis düşük tehlikem varmış hayırlısı insaAllah
Canım sürekli farklı yerlere gitmek daha çok kafa karıştırır, her doktorun kendine göre yöntemi var, kimse kimseyi tutmuyo bu konuda, her biri farklı konusuyor. Sen sakin olmaya çalış, inşallah iyi gider herşeyFar
Gunaydın butun gece uyuyamadim ağlamaktan mahvoldum farklı yerlerde yaptırdım doktorum hemen ultrasonla bakilmasi gerek dedi bu sabah ilk kan verdigim yere gittim oradaki doktor bakti ultrasonda gorunmuyor zaten gorunebilmesi icin cok erken dedi ama degerin 700/800 civari olmasi gerekirdi bu durumda iyi gitmiyor yarin bir daha test yapalim dedi ben dayanamadim bu gun yaptirdim sonucu bekliyorum. Bu arad da kendi doktorum doluymus ama 4 bucukta bosalma ihtimali var ondan randevu aldim bide duramadim ilk doktorum Kemal beyden de yarina randevu aldim moralim cok bozuk
Canım dikkat et elinden geldiğince, Allah hayırlısıyla versin inşallahKızlar bende soktayim ikiz bebeğim olabilirmiş hayırlısı birde düşük tehlikem varmış kanama gözüküyormuş..
Canım benim muayenede de dr baya bastırarak gördü, ilk gebelikte vajinal yoldan bakmıştı doktorum daha net görünüyodu. Bunda karından baktı dr kalbini vs dinleyemedim. İlkte vajinal olunca duymuştuk. Sen içini ferah tut, üzme kendini. Sonuclar iyi gelecek insallahvalla sıkışık değildim işte canım belki de ondan gözükmedi inşallah değer katlamıştır da iyi bir değer çıkar
Dis gebelikte degerler acayip olmasi gerekrnden fazla yukselir.Sanahki değerimde 380 cıkmış galiba dış gebelik yaşıyorum kızlar dualarınız icin tesekkur ederim ama demekki nasip degilmis Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin
inşallah canım inşallah 1 saat sonra giderim diyorum bakalım hastaneye sonucu almaya vajinal bakmadı bana hiç olmazsa çıkan sonuca göre ben diyeyim vajinal gözükür mü diye? bakalım hayırlısıCanım sürekli farklı yerlere gitmek daha çok kafa karıştırır, her doktorun kendine göre yöntemi var, kimse kimseyi tutmuyo bu konuda, her biri farklı konusuyor. Sen sakin olmaya çalış, inşallah iyi gider herşey
Canım dikkat et elinden geldiğince, Allah hayırlısıyla versin inşallah
Canım benim muayenede de dr baya bastırarak gördü, ilk gebelikte vajinal yoldan bakmıştı doktorum daha net görünüyodu. Bunda karından baktı dr kalbini vs dinleyemedim. İlkte vajinal olunca duymuştuk. Sen içini ferah tut, üzme kendini. Sonuclar iyi gelecek insallah
Benimki ayrı yumurta ikizi aynen soyle dedi bir tane 5 artı 1 12 mm kese var birde yanında kucuk 10 mm metre kese olabilir soru işareti içinde bebek varmi yok mu bilmiyorum özele gitmedim doktorda birsey demediBende çok istiyordum ikizzz , hadi hayırlısı hakkinda.esimin baskisiyla Bende doktora gittim bugün. Sat 6 haziran di . Sadece kese göründü . Canlı hala yok 10 gün sonra tekrar gel dedi doktor. Bende sordum ikiz mı diye şuan görünmüyor ileride kesinleşir dedi.