2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bu 2.çocuğum baya evhamlı oldum nasıl yapıcam kalan 8 ay boyunca bilmiyorum:KK43:
Benimde aynen 2.olacak hayırlısıyla inşallah. İlki 3.5 yaşında şuan. Senin kaç yaşında? Takıntılı biri misin bu arada, ben takıntılarım yüzünden ilkinden bişi anlayamadım bir de o zamanki durumumuz biraz karısıktı. Evham cok yapıyodum.

Kızlar günaydın. Ya sabah sabah moralim bozuldu. Benim pazartesi evdeki test pozitif çıkınca acile gittim. Karından ultrasonda keseyi gördük. Dünde hcg yapıldı. 5416 çıktı. Şimdi aklıma takıldı düşük değil mi ?

Karından kese görünmesi için değerin 5 binlerdr olması lazım değil mi ? Eğer pazartesi 5 binlerdeyse benim dün 2 katı olması gerekmiyor muydu ?
Moralim çok bozuldu ya

Merhaba, ben de 2017 mart annesi grubundanım, görünce duygulandım yazayım dedim. Geçen sene bu zamanlar aynı telaşlardaydık. Sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebişler diliyorum size :)
Hayırlı evlat olsun, analı babalı büyüsün inşallah :)
Hayırlı geceler benimde 23 aylık oğlum var şimdi gene hamileyim sürpriz oldu sat a göre doğumum 6 mart ana ilki sezaryen olduğu için belki şubat sonu mart başı gibi olabilir Rabbim herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Gelen nasibiyle gelir derler, hayırlı olsun canım:)

Oda biseymi bana kan testi sonucunu negatif hamile değilsiniz dediler. Sok oldum idar testi pozitif çıkmıştı gidip 2 test daha aldım ikisinde yaptım yine pozitif çıktı aradım hastaneyi bana sinir harbi yasatiyorsunuz hemen tekrarlayın o testi dedim sonuç 466 hamileyim ben uzuldugumle kaldım sakın üzme kendini tekrar test yaptir
Baştan savma iş yapıyolar ya, daha neler.. :sinirli:

Ilk hamileliğimde benimde değerim düşüktü önemli olan değerin yüksekliği değil hergun iki katina çıkması dr oylendemisti bana

Günaydın dün kanamam oldu :KK43: birazdan doktora gitcem bakalım inşallah bir sorun yoktur :dua:
İnşalla bişi yoktur canım haber ver bizede
Ay ben cok yeniyim daha kendim idrak edemedim kız :) @mervem-metem
Mrhb kızlar Rabbim öncelikle herkesin sağlıkla gözaydınlığıyla huzurla imanla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım, hayırlı olsun senin için de :)
Kizlar bu kasik batmasi biraz yoruldugunuzda daha da artiyor mu? Ben yoruldugumda artiyor bir de goguslerde hep bir aci.
Bende de aynı durum geçerli, misafirlerim vardı ve hiç dinlenemedim, ne göğüslerimdeki acı geçti ne şişkinliğim ne kasık ağrım, akşamları daha fena oluyorum

İnşalla bişi yoktur canım haber ver bizede

Amin canım, hayırlı olsun senin için de :)

Bende de aynı durum geçerli, misafirlerim vardı ve hiç dinlenemedim, ne göğüslerimdeki acı geçti ne şişkinliğim ne kasık ağrım, akşamları daha fena oluyorum
Bende boyleyim iste. Uyuyup uyaninca sabaha rahatliyor musun?

Bugün 7.haftaya girdim :) o bende de oldu. 22 temmuzda kalp atisina gidicez, keseyi gorduk. Sen gordun mu keseyi
Bende boyleyim iste. Uyuyup uyaninca sabaha rahatliyor musun?
Günlerimiz aynıymış, :) bende 24ünde gidicem inşallah.
Deliksiz uyuyamıyorum hiç, sabahta hiç kalkasım gelmiyo, dinlenemiyorum. Senin nasıl?

Günlerimiz aynıymış, :) bende 24ünde gidicem inşallah.
Deliksiz uyuyamıyorum hiç, sabahta hiç kalkasım gelmiyo, dinlenemiyorum. Senin nasıl?
Ben normalde 4 5 saat uyuyan biriydim, simdi 10.30 gibi kanepede siziyorum resmen. Ama kimi gunler uyku hic olmuyor gece. Sabahlari ben hic uyuyamiyorum. Evet cidden ayni zamandayiz :) bu arada bulantin falan oluyor mu

Sürekli gittiğim doktorum vardı zaten canım ilk doğumumuda onda yaptım medstar topçular nilsem hanım

Aynen nerede oturuyorsunuz kızlar? Birde ilk bebişler mi?:)
Ben de medstara devam edicek gibiyim canım.Şimdilik sanem hanıma gidiyorum bir dahakine müjde hanıma gidip karar vericem gibi bakalım

günaydın hanımlar benim moralim biraz bozuldu sabah doktora gittim keseyi görme ümidiyle ama doktor göremedi.kan verdim.fikri olan var mı sata göre 5+2 yim bugün geç döllenme falanmı oldu acaba?

X