- 4 Ocak 2017
- 108
- 103
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
TebriklerMerhaba arkadaşlar. Ben de aranıza yeni katıldım. Sat 7 Haziran. Adet gecikmesinin 3. günü evde test yaptım pozitif çıktı. Henüz kan testi yaptırmadım. Antalya'da yaşıyorum doktor araştırıyorum.Antalya'da yaşayanlardan tavsiye bekliyorum.
Ben de yurtdisindayim. Neredesiniz siz?Bu arada 20 aylık bi oğlum var. 2015 Kasım annelerindenim. Yarışmaya yurt dışından katılıyorum. Benim gibi yurt dışında olan var mı?
Canim degerin dusmemis, artmis. Bazen yeni gebeliklerde sonradan artabailiyor deger. Yarin tekrar test yaptir istersen. Ama sen gonlunu kis tut, yaz cikarsa bahtina. Benim cuma degerim 171di, dun 783 oldu. Ayni yerde mi yaptirdin, o da onemli canim.Kızlar az önce ikinci sonucu aldım hiç katlanmamışdelircem cuma 211 di simdi 358 kotü bişeyler mi oluyor yaa
Anali babali buyut bebegini. Tebrik ederim.Merhaba, ben de 2017 mart annesi grubundanım, görünce duygulandım yazayım dedim. Geçen sene bu zamanlar aynı telaşlardaydık. Sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebişler diliyorum size :)