2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza yeni katıldım. Sat 7 Haziran. Adet gecikmesinin 3. günü evde test yaptım pozitif çıktı. Henüz kan testi yaptırmadım. Antalya'da yaşıyorum doktor araştırıyorum.Antalya'da yaşayanlardan tavsiye bekliyorum.
Tebrikler
Bu arada 20 aylık bi oğlum var. 2015 Kasım annelerindenim. Yarışmaya yurt dışından katılıyorum. Benim gibi yurt dışında olan var mı?
Ben de yurtdisindayim. Neredesiniz siz?
Kızlar az önce ikinci sonucu aldım hiç katlanmamış:KK61:delircem cuma 211 di simdi 358 kotü bişeyler mi oluyor yaa
Canim degerin dusmemis, artmis. Bazen yeni gebeliklerde sonradan artabailiyor deger. Yarin tekrar test yaptir istersen. Ama sen gonlunu kis tut, yaz cikarsa bahtina. Benim cuma degerim 171di, dun 783 oldu. Ayni yerde mi yaptirdin, o da onemli canim.
Merhaba, ben de 2017 mart annesi grubundanım, görünce duygulandım yazayım dedim. Geçen sene bu zamanlar aynı telaşlardaydık. Sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebişler diliyorum size :)
Anali babali buyut bebegini. Tebrik ederim.

Hayırlı geceler benimde 23 aylık oğlum var şimdi gene hamileyim sürpriz oldu sat a göre doğumum 6 mart ana ilki sezaryen olduğu için belki şubat sonu mart başı gibi olabilir Rabbim herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

evet internetten araştırdım öyleymiş. daha fazla kanarsa kbb ye giderim. inşallah kanamaz
Bende renkli akıntı var sürekli dün doktora gittim iğne yaptı :KK43: ama kese iyi görünüyormuş şükür. benim gibi olan var mı
Bender beyaz penirimsi bir akıntı var
amin cnm kan değerin kaç çıktı?
dün sağlık ocağında 67 çıktı bugün hastanede 95 çıktı kese için haftaya cuma gel dedi doktor.aspirin, folikasit, progestan, tsh için levotiron kullanıyorum.kese sonrası clexane iğne kullanmaya başlıycam pıhtılaşma için.bebeğimin kalbi durdu mart ayında pıhtılaşmadan.
Bende hipotroid hastasiyim igne bizde basladik her gün vuruluyor kalp atışlarını görünce allah kısmet ederse 2 günde bire düşürecek doktorum

Slm arkadaşlar bnde mart annesi olacagim insallah 9 aylik kizim var cok kucuk emziriyordum biraz ihmallik ten bu ay süprizle karşilaştik rabbimin takdiri yapacak bi sey yok saga salim kucagimiza almayi nasip etsin rabbim insallah

Kızlar az önce ikinci sonucu aldım hiç katlanmamış:KK61:delircem cuma 211 di simdi 358 kotü bişeyler mi oluyor yaa
Oda biseymi bana kan testi sonucunu negatif hamile değilsiniz dediler. Sok oldum idar testi pozitif çıkmıştı gidip 2 test daha aldım ikisinde yaptım yine pozitif çıktı aradım hastaneyi bana sinir harbi yasatiyorsunuz hemen tekrarlayın o testi dedim sonuç 466 hamileyim ben uzuldugumle kaldım sakın üzme kendini tekrar test yaptir

Ay canim benimde 6 hafta bir gunluk. Ilk gittigimde daha cok yeniydi hicbirsey gormemeistim sadece kanda cikmisti. Yarin ilk defa gorecegim nasildii anlatsana:-)
Ben adet tarihim geçmeden bi gün önce gittim 2650 çıktı değerim doktor keseyi gördü ama bebeği göremedi tabiki iki hafta sonra tekrar gittim işte o da dündü bebeğimin gelişimi gayet iyi kalp atışını duydum çok duygulandım inşallah iki hafta sonra daha güzel sonuçlar alırız :)

Ay ben cok yeniyim daha kendim idrak edemedim kız :) @mervem-metem
Mrhb kızlar Rabbim öncelikle herkesin sağlıkla gözaydınlığıyla huzurla imanla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Burada herkes çok yeni canım faydalı olur senin için :)

Amin sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim hepimize..

Kizlar bu kasik batmasi biraz yoruldugunuzda daha da artiyor mu? Ben yoruldugumda artiyor bir de goguslerde hep bir aci.
Kasık batması sabah ilk kalktığımda oluyo biraz sonra geçiyo canım iş yaptığımda da oluyo biraz, ağır iş yapmamız lazım, göğüs acım hiç yok benim ama göğüs halkam büyüdü sanırım :)

Kasık batması sabah ilk kalktığımda oluyo biraz sonra geçiyo canım ağır iş yapma dikkat et, kaç haftalıksın takvimin yok bilemedim.. göğüs acım hiç yok benim ama göğüs halkam büyüdü sanırım :)
Bugün 7.haftaya girdim :) o bende de oldu. 22 temmuzda kalp atisina gidicez, keseyi gorduk. Sen gordun mu keseyi

X