- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 35
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
canım çok geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz kendi doktoruna da sor bakalım üzülme sakın bol bol dinlen.dualarım seninle canımGecmis olsun cnm. Ben de dun acilldeydimbi anda kanamam basladi hizli bi sekilde acile gktti hemen muayene falannoldum kalpnatisinida duydum bebegimin. Ama bu kanama nerden gelio diyensordum bilmiyorlar oyle cnm skldiki simdi kanamam azaldi insallah tekrarlamaz cok zor
Canim gecmis olsun. Haziran tup bebek konusundan da takip ediyorum seni. Hala kanaman var mi? Sirtustu yatip ayaklarinin altina birsey koy. Bana iyi geldi.Gecmis olsun cnm. Ben de dun acilldeydimbi anda kanamam basladi hizli bi sekilde acile gktti hemen muayene falannoldum kalpnatisinida duydum bebegimin. Ama bu kanama nerden gelio diyensordum bilmiyorlar oyle cnm skldiki simdi kanamam azaldi insallah tekrarlamaz cok zor
Amin canım inşallahAmin.insaallah canim. Mesaj larini simdi gördüm senin de hayirli olsun. İnsaallah sağlıkla devam eder gebeligin.
Canım bende fazla dinlenemediğimden çok yorgunum. Canım bişey yapmak istemiyor. Çarpıntı konusu da psikolojik bir rahatsızlığın varsa onla ilgili olabilir. Genellikle panik, anksiyete vs.. Ben üstüne gitmeyi öğrendiğimden beri daha iyiyim şükür :)Günaydın kızlar. Benim de ilk bebeğimde hic kasık ağrım olmamıstı simdi cumartesiden beri cok rahatsızım uzun süre ayakta duramıyorum henüz çok erken neden böyle oluyor çok endişeliyim. Takip edemedim bulantı konusunu konusmussunuz ilk bebegimde 8.haftada bulantılarim baslamıştı hiç birsey yiyemiyordum hersey kokuyordu 2.5 kilo vermistim her yedigim çıkıyordu doktorum betahcg yüzünden 16.haftada kesilir demişti öylede oldu 16.haftada oğlum olacağini oğrendiğim gun kesildi. Ama bu kasık ağrısı nedir yaa carpıntıdan ölcem cok korkuyorum.
Geçmiş olsun canım, şuan sen iyisin bebiş iyi birazda dinlenirsen daha çabuk geçer diye düşünüyorum. Üzme kendini olur muGecmis olsun cnm. Ben de dun acilldeydimbi anda kanamam basladi hizli bi sekilde acile gktti hemen muayene falannoldum kalpnatisinida duydum bebegimin. Ama bu kanama nerden gelio diyensordum bilmiyorlar oyle cnm skldiki simdi kanamam azaldi insallah tekrarlamaz cok zor
Canim kasik agrisi ve geceleri carpinti bende de var. Ikisi de cok normal. Hamilelikte kalp atislari hizlanirmis. Kanimiz %40-60 civarinda artiyormus, bu yuzden de kalp bu fazla kani pompalamak icin daha cok caba sarfediyormus. Merak edilecek birsey yok yani.Günaydın kızlar. Benim de ilk bebeğimde hic kasık ağrım olmamıstı simdi cumartesiden beri cok rahatsızım uzun süre ayakta duramıyorum henüz çok erken neden böyle oluyor çok endişeliyim. Takip edemedim bulantı konusunu konusmussunuz ilk bebegimde 8.haftada bulantılarim baslamıştı hiç birsey yiyemiyordum hersey kokuyordu 2.5 kilo vermistim her yedigim çıkıyordu doktorum betahcg yüzünden 16.haftada kesilir demişti öylede oldu 16.haftada oğlum olacağini oğrendiğim gun kesildi. Ama bu kasık ağrısı nedir yaa carpıntıdan ölcem cok korkuyorum.
ilk kontrollerde bütün değerlere bakıyorlar canım ondan çok almışlardır kan.çok sevindim senin adına bende inşallah keseyi görürüm bakalım perşembeye.bende hergün bu saatlerde uyku bastırması oluyor ya sende de oluyor mu buKızlar bende ilk kontrolüme gittin bugün, 6+0 olmuşuz, kalp atışlarını henüz dinleyemedik 2 hafta sonraki kontrolde dinlicez inşallah :) hayatımda ilk defa 7 tüp kan verdim, sizinde mi fazlaydı böyle?
Uyku basması bendede oluyor bu saatlerde ayni şekilde bide kızım war onunla ilgileniyorum onu uyutunca öğlen uykusuna bende uyuyorum bazenilk kontrollerde bütün değerlere bakıyorlar canım ondan çok almışlardır kan.çok sevindim senin adına bende inşallah keseyi görürüm bakalım perşembeye.bende hergün bu saatlerde uyku bastırması oluyor ya sende de oluyor mu bu
ben çalışıyorum canım kafamı masaya koysam uyuyacağım zor dayanıyorum valla :)Uyku basması bendede oluyor bu saatlerde ayni şekilde bide kızım war onunla ilgileniyorum onu uyutunca öğlen uykusuna bende uyuyorum bazen
M meyremasin kan testini yaptır hadi sabırsızlıkla bekliyorum:)Allah razi olsun canm cok tesekkur ederim
Daha kan sonucumu ogrenemedim. hala Tedirginiminsaallah guzel bir haber alirim. Eger sen de bekliyorsan en.kisa zamanda hayirlisiyla nasip olur insaallah.
140 ne ya sadece tahlil 50 ye yaptırdım ben ..sağlık ocağı yarın verirCok tesekkurler canim. Ozele ugradim 140 lira dediler ya yaptiramadim.
Sabah saglik ocaginda kan verdim. Intten gorebilirsem bugun ogrenirim goremezsem yarina insaallah.
Bu uyku basması bende de çok fazla oluyor. İş yerinde masada kafam sürekli düşüyor :)) serviste uyuyorum, evde oğlumla oynarken yatmalı oyunlar oynuyorum ki biraz yatayım diye:)ben çalışıyorum canım kafamı masaya koysam uyuyacağım zor dayanıyorum valla :)
Aynen oyle valla şok oldum olsun 45 50 olsn diye gittim. Geri döndüm inan. Biraz daha vereyim dogumu yapiverin dedim.iicmden140 ne ya sadece tahlil 50 ye yaptırdım ben ..sağlık ocağı yarın verir
Off bakiyorum internetten ama daha aciklanmamis canm yaM meyremasin kan testini yaptır hadi sabırsızlıkla bekliyorum:)
Merhabaaa :)) bende dün öğrendim elhamdülillah. Keseyi gördük. Ama kan testi vs yarın yapılacak. Minnoşum 4.5 sene sonra geldi hamd olsun :)kızlarrrr merhaba; rabbim nasip ederse bende martta doğurcamkan değerim az önce çıktı 67,51
hayırlısı olsun kese göründüyse değerin 5000 leri çoktan geçmiştir maşallah diyelim :)bizimde 4 sene doldu cnm ama 2 seneye yakındır istedik ocak ayında hamile kaldım martta kalbi durdu, büyük yıkım yaşadım rabbim çok ara vermeden nasip etti şükürler olsun hemen yarın gitcez doktora belki pıhtılaşma iğnesi başlarız.Merhabaaa :)) bende dün öğrendim elhamdülillah. Keseyi gördük. Ama kan testi vs yarın yapılacak. Minnoşum 4.5 sene sonra geldi hamd olsun :)