- 30 Eylül 2013
- 1.100
- 1.025
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
Rabbimin sonsuz kudreti iste, "ol dedi ve oldu" hamd olsun...Evet, tup bebek konusundaydim. Hic umudum yoktu, tedaviyi yarida birakmak istemistim. Esim ve doktorumun sayesinde tedavimi birakmadim. Ilac dozlarim cok yuksekti, dayanacak gucum yoktu. Bir de yumurtalar buyumeyince bosuna ugrasiyorum demistim. Ama ne olduysa birden buyuduler, cok kaliteli yumurtalar elde ettik. Transfer sonrasi da evimizde buyuk bir yangin cikti. Ben yatak istirahatinde oldugu,dan yemegi esim yapiyordu, sagolsun yakti evi :) Yangin esnasinda da kacarken saga sola kapiya falan carptim. Kesin tutmamistir diyorduk ama tutunmus minik susam tanem :) Simdi de sabirsizlikla bekliyoruz ultrasonumuzu.
Tebrikler canim :)
Tebrikler, kasik agrisi bende de oluyor ara ara. Kasik agrisi normal dediler ben de telas etmiyorum.
Gecmis olsun canim, yatip dinlen. Ayaklarinin altina yastik koy. Doktor ilac verdiyse saatinde al ilaclarini. Benim de 2 gun once hafif lekelenmem olmustu. Doktor, olabilir telaslanma yat dinlen dedi bana da.
Inşaallah hayırlı ve saglikli sekilde kucaklarsin yavrunu çektiğin tüm sikintilari unutturur sana