2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Rabbimin sonsuz kudreti iste, "ol dedi ve oldu" hamd olsun...
Inşaallah hayırlı ve saglikli sekilde kucaklarsin yavrunu çektiğin tüm sikintilari unutturur sana

bende iyiyim işte dr ayın 15 inde gel dedi...gün içinde belirli zamanlarda sol boşluğuma sancılar giriyor dün yatarkende oldu 10 gündür devam ediyor.Benimki evine yerleşiyor sanırım...sende belirtiler varmı

Aynı belirtiler bende de var. Sağ sol değişiyor ama bir sağ bir sol sırayla gidiyoruz Bir de garip ama Demir gibi bir tat var ağzımda, sabah çok yoğun ilerleyen saatlerde azalıyor başka da bir şey yok şimdilik

aşerdinmi hiç peki ben hiç aşermedimbol su içiyorum sürekli folik asitte kullanmıyorum bir önceki drum gerek yok demişti

Gecmis olsun cnm. Ben de dun acilldeydim bi anda kanamam basladi hizli bi sekilde acile gktti hemen muayene falannoldum kalpnatisinida duydum bebegimin. Ama bu kanama nerden gelio diyensordum bilmiyorlar oyle cnm skldiki simdi kanamam azaldi insallah tekrarlamaz cok zor

aşerdinmi hiç peki ben hiç aşermedimbol su içiyorum sürekli folik asitte kullanmıyorum bir önceki drum gerek yok demişti
Ben kullanıyorum folikasit hatta bir ay oldu başlayalı. Aşerme yok henüz. Kullanılması gerekiyor aslında sen neden kullanmıyorsun hamilelikten 3 ay önce başlamak gerekiyormuş

Merhaba,bende kısmet olursa mart 2018 annelerindenim.benim sat a göre 6+0, yalnız ultrasonda 5+3 . Benim gibi olan var mı?

benim doktorum gereksiz demişti ilk çocucğumdada hiç vitamin kullanmadım.eğer normal besleniyorsan gerek yok demişti

Hayırlı olsun canım yazışmaları okurken heyecanlandım sağlıklı bir bebiş sağlıklı huzurlu bir gebelik nasip etsin rabbim
Allah razi olsun canm cok tesekkur ederim
Daha kan sonucumu ogrenemedim. hala Tedirginim insaallah guzel bir haber alirim. Eger sen de bekliyorsan en.kisa zamanda hayirlisiyla nasip olur insaallah.

Herkese hayırlı, mutlu haftalar kızlar

Bol sürprizli, bol gülücüklü haftamız olur inşallah, güzel haberler alırız bool bool
Amin inşallah bugün dr günüm embriyoyu görmeliymişiz bir ihtimal kalp atışı da duyabilirmişiz öyle dedi dr heyecanlıyım feci
Herkese mutlu haftalar

Canım üzme kendini geçmiş olsun bolca dinlen çalışmıyorsun değil mi dinlenebilirsin rahatca moralini bozma ki bebiş de üzülmesin annesi kalp atışlarını duymuşsun bak ona sevin hadi bakalım gülümse:)

benim doktorum gereksiz demişti ilk çocucğumdada hiç vitamin kullanmadım.eğer normal besleniyorsan gerek yok demişti
Ben ilk bebeğimi kaybetmiştim 12 haftalıkken kalbi durdu kürtaj yapıldı. Gözüm korktu bir kere bu sefer düşünmeye başladığımız zaman ben de hemen başladım ne olur olmaz diye. Hatta ondan bu kadar erkenden öğrendim her ihtimale karşı daha tedbirli olmak için yine de Allah bilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…