- 30 Eylül 2013
- 1.100
- 1.025
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
Rabbimin sonsuz kudreti iste, "ol dedi ve oldu" hamd olsun...Evet, tup bebek konusundaydim. Hic umudum yoktu, tedaviyi yarida birakmak istemistim. Esim ve doktorumun sayesinde tedavimi birakmadim. Ilac dozlarim cok yuksekti, dayanacak gucum yoktu. Bir de yumurtalar buyumeyince bosuna ugrasiyorum demistim. Ama ne olduysa birden buyuduler, cok kaliteli yumurtalar elde ettik. Transfer sonrasi da evimizde buyuk bir yangin cikti. Ben yatak istirahatinde oldugu,dan yemegi esim yapiyordu, sagolsun yakti evi :) Yangin esnasinda da kacarken saga sola kapiya falan carptim. Kesin tutmamistir diyorduk ama tutunmus minik susam tanem :) Simdi de sabirsizlikla bekliyoruz ultrasonumuzu.
Tebrikler canim :)
Tebrikler, kasik agrisi bende de oluyor ara ara. Kasik agrisi normal dediler ben de telas etmiyorum.
Gecmis olsun canim, yatip dinlen. Ayaklarinin altina yastik koy. Doktor ilac verdiyse saatinde al ilaclarini. Benim de 2 gun once hafif lekelenmem olmustu. Doktor, olabilir telaslanma yat dinlen dedi bana da.
Nasip değilmiş Allah bunu tamamına erdirsin insallahEvet malesef her şey yolunda gibiydi çok yeni evliydik heyecan fazla yaptık bi hata sonra çok üzüldük dru dinlemek gerek
Hayırlı olsun canım yazışmaları okurken heyecanlandım sağlıklı bir bebiş sağlıklı huzurlu bir gebelik nasip etsin rabbimCanm sabahi zor ettim inanki ne hissedecegimi bile bilemedim
Gecmis olsun cnm. Ben de dun acilldeydimAcilden geliyorum kizlar.hafif lekelenmelerim vardi kahverebgi.bugun kirmiziya dondu kanama seklinde az az.buyuk kesede kalp atisi duyduk cok sukur.kucuk kesede yolk sac olusumu var dedi.yapacak bise yok yatip dinleneceksin bekliycez dedi.dua edin benim icinde.esimde bende cok korktuk
Ben kullanıyorum folikasit hatta bir ay oldu başlayalı. Aşerme yok henüz. Kullanılması gerekiyor aslında sen neden kullanmıyorsun hamilelikten 3 ay önce başlamak gerekiyormuşaşerdinmi hiç peki ben hiç aşermedimbol su içiyorum sürekli folik asitte kullanmıyorum bir önceki drum gerek yok demişti
Allah razi olsun canm cok tesekkur ederimHayırlı olsun canım yazışmaları okurken heyecanlandım sağlıklı bir bebiş sağlıklı huzurlu bir gebelik nasip etsin rabbim
Amin inşallah bugün dr günüm embriyoyu görmeliymişiz bir ihtimal kalp atışı da duyabilirmişiz öyle dedi dr heyecanlıyım feciHerkese hayırlı, mutlu haftalar kızlar
Bol sürprizli, bol gülücüklü haftamız olur inşallah, güzel haberler alırız bool bool
Canım üzme kendini geçmiş olsun bolca dinlen çalışmıyorsun değil mi dinlenebilirsin rahatca moralini bozma ki bebiş de üzülmesin annesi kalp atışlarını duymuşsun bak ona sevin hadi bakalım gülümse:)Gecmis olsun cnm. Ben de dun acilldeydimbi anda kanamam basladi hizli bi sekilde acile gktti hemen muayene falannoldum kalpnatisinida duydum bebegimin. Ama bu kanama nerden gelio diyensordum bilmiyorlar oyle cnm skldiki simdi kanamam azaldi insallah tekrarlamaz cok zor
Ben ilk bebeğimi kaybetmiştim 12 haftalıkken kalbi durdu kürtaj yapıldı. Gözüm korktu bir kere bu sefer düşünmeye başladığımız zaman ben de hemen başladım ne olur olmaz diye. Hatta ondan bu kadar erkenden öğrendim her ihtimale karşı daha tedbirli olmak için yine de Allah bilir tabibenim doktorum gereksiz demişti ilk çocucğumdada hiç vitamin kullanmadım.eğer normal besleniyorsan gerek yok demişti
Kan testini ne zaman yaptıracaksınAllah razi olsun canm cok tesekkur ederim
Daha kan sonucumu ogrenemedim. hala Tedirginiminsaallah guzel bir haber alirim. Eger sen de bekliyorsan en.kisa zamanda hayirlisiyla nasip olur insaallah.
Ayy hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz :)Amin inşallah bugün dr günüm embriyoyu görmeliymişiz bir ihtimal kalp atışı da duyabilirmişiz öyle dedi dr heyecanlıyım feci
Herkese mutlu haftalar
Cok tesekkurler canim. Ozele ugradim 140 lira dediler ya yaptiramadim.K
Kan testini ne zaman yaptıracaksınHayırlı olsun şimdiden
Güzel haberler verirsin inşallahCok tesekkurler canim. Ozele ugradim 140 lira dediler ya yaptiramadim.
Sabah saglik ocaginda kan verdim. Intten gorebilirsem bugun ogrenirim goremezsem yarina insaallah.
Amin.insaallah canim. Mesaj larini simdi gördüm senin de hayirli olsun. İnsaallah sağlıkla devam eder gebeligin.Güzel haberler verirsin inşallah