- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.057
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
hayırlısı olsun kese göründüyse değerin 5000 leri çoktan geçmiştir maşallah diyelim :)bizimde 4 sene doldu cnm ama 2 seneye yakındır istedik ocak ayında hamile kaldım martta kalbi durdu, büyük yıkım yaşadım rabbim çok ara vermeden nasip etti şükürler olsun hemen yarın gitcez doktora belki pıhtılaşma iğnesi başlarız.
test te görünce hemen mi gittin dokotruna sağlık ocağına gidip kan tahlili verip kese görünsün diye beklemedin mi?
dün öğrendiysen o zaman adet gününden baya geçmiş senin :)
ben 28 haziranda hamile kaldım ve değer 67 bu degerle kese görünmez cnm :)erken yumurtlamışssın sen.Benim biraz tuhaf. Ovulasyon testi yapıyordum ben. Bu sırada ev taşıdık. O sürede eşimle ayrı kaldık. Yani ya 23 haziranda yada 28 haziranda hamile kaldım. Yada belki öncesinde erken yumurtladım ben farkedemedimmidem bulanıyordu. Ben 4.5 senedir her ay psikolojik yaşıyorum zaten. Hiiiç ihtimal vermedim hrmde hiç. Dün sabah öylesine yaptım. Kıpkırmızı çıktı. Hemen acile gittim. Öyle üstün körü bakıldı. Kese var. Bebek hayırlı olsun dedi. Ama acil olunca kan istmeedi. Brnimde heyecandan aklıma gelmedi :) yarın gidicem inşallah :) arkadaşlarımda diyor ki ikiz olmasın. Bu kadar çabuk kese göründüyse falan :)
hoşgeldin, hayırlısı olsun :)Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza yeni katıldım. Sat 7 Haziran. Adet gecikmesinin 3. günü evde test yaptım pozitif çıktı. Henüz kan testi yaptırmadım. Antalya'da yaşıyorum doktor araştırıyorum.Antalya'da yaşayanlardan tavsiye bekliyorum.
Hayır yok ama sanırım bu agrılara taktım aklıma kötü seyler geldikçe nefesim daralıyor çarpıntım oluyor tamamen psikolojik ama sağol canım ya aynı şeyleri yaşayıp herşeyin normal olduğunu bilmek rahatlattı dinlenmek gerekCanim kasik agrisi ve geceleri carpinti bende de var. Ikisi de cok normal. Hamilelikte kalp atislari hizlanirmis. Kanimiz %40-60 civarinda artiyormus, bu yuzden de kalp bu fazla kani pompalamak icin daha cok caba sarfediyormus. Merak edilecek birsey yok yani.
Anksiyete gibi bir rahatsizligin var mi?
Hoş buldum :)hoşgeldin, hayırlısı olsun :)
Yarın bakalım değer ne çıkacak. Karından baktı minicik bi karartı. Büyük değil 5.3 mm ölçtü :)ben 28 haziranda hamile kaldım ve değer 67 bu degerle kese görünmez cnm :)erken yumurtlamışssın sen.
Gecmis olsun cnm. Ben de dun acilldeydimbi anda kanamam basladi hizli bi sekilde acile gktti hemen muayene falannoldum kalpnatisinida duydum bebegimin. Ama bu kanama nerden gelio diyensordum bilmiyorlar oyle cnm skldiki simdi kanamam azaldi insallah tekrarlamaz cok zor
İnşallah bu sefer her şey güzel olur senin için. benim ilk gebeliğim dünden beri açık kahverengi akıntım var. dün korkmamıştım ama hala devam edince stres yaptım
Amin inşallah cümlemizinkini tamamına erdirsin inşallahGeçmiş olsun Rabbim bunu tamamına erdirsin insallah
Hoşgeldin canım aramızaMerhaba arkadaşlar. Ben de aranıza yeni katıldım. Sat 7 Haziran. Adet gecikmesinin 3. günü evde test yaptım pozitif çıktı. Henüz kan testi yaptırmadım. Antalya'da yaşıyorum doktor araştırıyorum.Antalya'da yaşayanlardan tavsiye bekliyorum.
Dr ne dedi iğne yapmislardi bana düşmesin diye sonrada progestan vermislerdi
Bu arada güzel dileğin için teşekkür ederim. Ben de aynı güzel dilekleri sana yolluyorum. Bazı gebeliklerde kahverengi akıntı gelebiliyor ama sıkıntı olmuyor. O yüzden illaki kötü birşey olacak diye düşünme hayırlısı olsun diye dua et. Moralini bozma canım hiç.
Bende de cumartesi ve paxar gunu kahverengi akıntı vardı bugün kesildi. Yine de gittim doktora 6+1 olmuş ve kalp atışını gosterdi ultrasondan dinlemek xararli diye sesli dinletmedi. Progesteron fitili verdi 10 gün kullan ve 10 gun iliski yasak dedi.Gecmis olsun cnm. Ben de dun acilldeydimbi anda kanamam basladi hizli bi sekilde acile gktti hemen muayene falannoldum kalpnatisinida duydum bebegimin. Ama bu kanama nerden gelio diyensordum bilmiyorlar oyle cnm skldiki simdi kanamam azaldi insallah tekrarlamaz cok zor
Benimde oyle bugun 6+1 dedi ama sat a gore 7 haftalik mi oluyor 25 mayıs sat.Merhaba,bende kısmet olursa mart 2018 annelerindenim.benim sat a göre 6+0, yalnız ultrasonda 5+3 . Benim gibi olan var mı?
bana da verdi fitil yan etkisinden bahsetmemistiSizin belirtileriniz neler anne adaylari?
Benim geceleri, progesteron fitilden sonra regl agrilarina benzer kasik agrim oluyor. Sabah 4-5e kadar yatakta uyuyamiyorum. Gunduzleri de ara ara hafif oluyor. En azindan diyorumki, susam tanem benimle :) Yarin yine kan testi gunum. Cok sabirsizim, yarina kadar hep uyusam da zaman birden geciverse :)
Ben 3 tup kan ve 1 de idrar verdimKızlar bende ilk kontrolüme gittim bugün, 6+0 olmuşuz, kalp atışlarını henüz dinleyemedik 2 hafta sonraki kontrolde dinlicez inşallah :) hayatımda ilk defa 7 tüp kan verdim, sizinde mi fazlaydı böyle?
yazmıştım ya 2 gundur ben de de vardi Bisey olmadi cok şükür ama dr. Her kahve akinti düşük tehlikesi olablilir dikkatli olmak gerekir dedi ve progesteron verdiBugün benden de kahverengi akıntı geldi kızlar. Tatildeyiz bir doktora gidiyin dedim yer bulamadım 11 gün önce, kan testi yaptırmıştım 177.26 çıkmıştı bugün doktor bulamayınca test yaptırdım 19526 çıktı bütün gün yattım hep ama mide bulantısı çok. Sizce değer normal mı yarın tam 6. hafta olacak inşaallah.
Geçmş olsun cnm ama 5 haftalık olmuomusun dha aşağıdaki tarihr göre benim 9 mart gözüküo 5+3 üm dha çnkü senin daha geç, nette betayla günün uyuyomu die hesaplama var sanırım ona bak istersenBugün benden de kahverengi akıntı geldi kızlar. Tatildeyiz bir doktora gidiyin dedim yer bulamadım 11 gün önce, kan testi yaptırmıştım 177.26 çıkmıştı bugün doktor bulamayınca test yaptırdım 19526 çıktı bütün gün yattım hep ama mide bulantısı çok. Sizce değer normal mı yarın tam 6. hafta olacak inşaallah.
Rabbim tamamına erdirsin soktayim canim gecen ay acabamı acaba mi dedim adet oldum bu ay hamile kalmışım inanamıyorum korunurkenBenim 2.Olacak inşallah.8yaşında bi kızım var.
Canım benimde ucuncu bebeğim neler hissediyorsun diğerleri kac yaşında korku varmi Allah yardımcımız olsunMerhaba kızlar . Bende Allah nasip ederse sat a göre 6 haziran . Mart annesi olacağım inşaAllah. Kasik agrilarim ve uyku dışında bir belirtim yok . Birde benim üçüncü bebisim olacakdoktora henüz gitmedim 21 ine randevum var keseyi kalp atışını hep birlikte öğreneyim dedim