2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Benim biraz tuhaf. Ovulasyon testi yapıyordum ben. Bu sırada ev taşıdık. O sürede eşimle ayrı kaldık. Yani ya 23 haziranda yada 28 haziranda hamile kaldım. Yada belki öncesinde erken yumurtladım ben farkedemedim midem bulanıyordu. Ben 4.5 senedir her ay psikolojik yaşıyorum zaten. Hiiiç ihtimal vermedim hrmde hiç. Dün sabah öylesine yaptım. Kıpkırmızı çıktı. Hemen acile gittim. Öyle üstün körü bakıldı. Kese var. Bebek hayırlı olsun dedi. Ama acil olunca kan istmeedi. Brnimde heyecandan aklıma gelmedi :) yarın gidicem inşallah :) arkadaşlarımda diyor ki ikiz olmasın. Bu kadar çabuk kese göründüyse falan :)

ben 28 haziranda hamile kaldım ve değer 67 bu degerle kese görünmez cnm :)erken yumurtlamışssın sen.

hoşgeldin, hayırlısı olsun :)

Hayır yok ama sanırım bu agrılara taktım aklıma kötü seyler geldikçe nefesim daralıyor çarpıntım oluyor tamamen psikolojik ama sağol canım ya aynı şeyleri yaşayıp herşeyin normal olduğunu bilmek rahatlattı dinlenmek gerek

Cok gecmis olsun canim.insanin omrunden omur gidiyo.insallah hersey yolunda gider bebislerimiz simsiki tutunur bize ve saglikla kucagimiza aliriz.yat dinlen pogestanini ihmal etme bol su ic.elimizden baska bise gelmiyo

Bugün benden de kahverengi akıntı geldi kızlar. Tatildeyiz bir doktora gidiyin dedim yer bulamadım 11 gün önce, kan testi yaptırmıştım 177.26 çıkmıştı bugün doktor bulamayınca test yaptırdım 19526 çıktı bütün gün yattım hep ama mide bulantısı çok. Sizce değer normal mı yarın tam 6. hafta olacak inşaallah.

Kızlar ya benimde ikinci hamilelik ve bulantım yok başdönme vs ilk gebeliğim gibi belirtiler yok neden acaba?keseyi gördü doktor bu hafta kalp atışı için gidicem

Hoşgeldin canım aramıza

Dr ne dedi iğne yapmislardi bana düşmesin diye sonrada progestan vermislerdi

Bende de cumartesi ve paxar gunu kahverengi akıntı vardı bugün kesildi. Yine de gittim doktora 6+1 olmuş ve kalp atışını gosterdi ultrasondan dinlemek xararli diye sesli dinletmedi. Progesteron fitili verdi 10 gün kullan ve 10 gun iliski yasak dedi.
Merhaba,bende kısmet olursa mart 2018 annelerindenim.benim sat a göre 6+0, yalnız ultrasonda 5+3 . Benim gibi olan var mı?
Benimde oyle bugun 6+1 dedi ama sat a gore 7 haftalik mi oluyor 25 mayıs sat.
bana da verdi fitil yan etkisinden bahsetmemisti

Kızlar bende ilk kontrolüme gittim bugün, 6+0 olmuşuz, kalp atışlarını henüz dinleyemedik 2 hafta sonraki kontrolde dinlicez inşallah :) hayatımda ilk defa 7 tüp kan verdim, sizinde mi fazlaydı böyle?
Ben 3 tup kan ve 1 de idrar verdim
yazmıştım ya 2 gundur ben de de vardi Bisey olmadi cok şükür ama dr. Her kahve akinti düşük tehlikesi olablilir dikkatli olmak gerekir dedi ve progesteron verdi

Geçmş olsun cnm ama 5 haftalık olmuomusun dha aşağıdaki tarihr göre benim 9 mart gözüküo 5+3 üm dha çnkü senin daha geç, nette betayla günün uyuyomu die hesaplama var sanırım ona bak istersen

Canım benimde ucuncu bebeğim neler hissediyorsun diğerleri kac yaşında korku varmi Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…