- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
hayırlısı olsun kese göründüyse değerin 5000 leri çoktan geçmiştir maşallah diyelim :)bizimde 4 sene doldu cnm ama 2 seneye yakındır istedik ocak ayında hamile kaldım martta kalbi durdu, büyük yıkım yaşadım rabbim çok ara vermeden nasip etti şükürler olsun hemen yarın gitcez doktora belki pıhtılaşma iğnesi başlarız.
test te görünce hemen mi gittin dokotruna sağlık ocağına gidip kan tahlili verip kese görünsün diye beklemedin mi?
dün öğrendiysen o zaman adet gününden baya geçmiş senin :)
Benim biraz tuhaf. Ovulasyon testi yapıyordum ben. Bu sırada ev taşıdık. O sürede eşimle ayrı kaldık. Yani ya 23 haziranda yada 28 haziranda hamile kaldım. Yada belki öncesinde erken yumurtladım ben farkedemedim midem bulanıyordu. Ben 4.5 senedir her ay psikolojik yaşıyorum zaten. Hiiiç ihtimal vermedim hrmde hiç. Dün sabah öylesine yaptım. Kıpkırmızı çıktı. Hemen acile gittim. Öyle üstün körü bakıldı. Kese var. Bebek hayırlı olsun dedi. Ama acil olunca kan istmeedi. Brnimde heyecandan aklıma gelmedi :) yarın gidicem inşallah :) arkadaşlarımda diyor ki ikiz olmasın. Bu kadar çabuk kese göründüyse falan :)