2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğar bebeklerimiz, dua ediyorum. yine de moralim bozuldu.
tamam çok teşekkür ederim. İlişki olayına mı dikkat etmediniz sorması ayıp olmazsa

İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğar bebeklerimiz, dua ediyorum. yine de moralim bozuldu.

tamam çok teşekkür ederim. İlişki olayına mı dikkat etmediniz sorması ayıp olmazsa
Evet malesef her şey yolunda gibiydi çok yeni evliydik heyecan fazla yaptık bi hata sonra çok üzüldük dru dinlemek gerek

Sagol canim
Ben izindeyim ve baya bir oturarak seyahat ettim akintim cogaldi 2 gundur insallah bisey olmaz
Bende tam tersine hiç dinlenemiyorum, misafirlerim, memleketten gelen ailem vs derken benimde arttı baya. Ayakta çok durunca fazla geliyo, ama hemşiremiz daha da artabilir korkma demişti. Belki de daha da arttıgı döneme denk gelmişizdir.a

Geçmiş olsun canım, sen gereğini yap gerisi Allahın izniyle gelir inşallah. Rabbim sağlıcakla kavuştursun hepimizi inşallah.

ou yapmasanız yine düşecekti belki, bu kadar üzülmeyin. bana geçen hafta yasak dememişti yarın gidince belki yasaklar.
3 ayda zor olur ama sabrın sonu selamettir
Dr da öyle dedi o zaten gidecekmiş saglam degilmis bahanesi olmuş dedi ama yinede sizler yapmayın dikkat edin başkasının başına gelmesin çok üzücü gerçekten

Ciddimisin sen yawrum benim ya kiyamam ben ona Allahım o sabinın yüzü hurmetine sana sağlıkla bebeğine kavuşturacak ben inaniyorum canim

Günaydın kızlar. Benim de ilk bebeğimde hic kasık ağrım olmamıstı simdi cumartesiden beri cok rahatsızım uzun süre ayakta duramıyorum henüz çok erken neden böyle oluyor çok endişeliyim. Takip edemedim bulantı konusunu konusmussunuz ilk bebegimde 8.haftada bulantılarim baslamıştı hiç birsey yiyemiyordum hersey kokuyordu 2.5 kilo vermistim her yedigim çıkıyordu doktorum betahcg yüzünden 16.haftada kesilir demişti öylede oldu 16.haftada oğlum olacağini oğrendiğim gun kesildi. Ama bu kasık ağrısı nedir yaa carpıntıdan ölcem cok korkuyorum.

Annebalik olabilir her gebelik farklı olabiliyor diyorlar, benim de mesela ilk gebeliğimde bulantım nerdeyse hiç olmamıştı ve iştahım azalmamıştı. Bundaysa tam tersi.

herkese günaydın hanımlar sağlıklı haftalar geçirmenizi diliyorum Rabbimden.benimde geçen hafta baş dönemelerim birde mide bulantılarım oluyordu bir kaç gündür geçti çok şükür.bir oğlum var benimde onda 9 ay bulantı sorunu yaşamıştım bunda bakalım nasıl olacak birde değişik riyalar görüyorum bir kaç gündür.koluma 2 tane altın bilezik takıyordum rüyamda hurma yiyordum.birde yüzük takmıştım parmağıma sol parmagıma olmadı sağa taktım bende.hayır olsun inşallah

Geçmiş olsun Rabbim bunu tamamına erdirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…