2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kiz hurma yeme hurma dogumu yaklasanlara yediriliyor dogum hizlansin diye. Hurma yasakli yiyeckler arasindaa kanaman falan olur Allah korusun

aaa nasıl yani bende hergün hurma yiyorum faydalı diye bu küçük olan ramazan hurmasından bahsediyosunuz dimi ?
Evet bende ramazandan kalan hurmaları yemistim. Bisey olmadı çok şükür.
Aşırıya kaçmadan yenebilirmiş. 2 -3 tane falan

İnşallah hayırlısıyla hepimiz kalp atışlarını da duyarız sağlıklı olarak bebişlerimizi kucağımıza alırız. Bu arada bende de acayip bulantı oluyor sabahları kızımda da çok bulantım olmuştu bakalım bu nasıl olacak

Amin inşallah. Bende de geceleri cok oluyor sabah 5 te istifra ettim biraz sabah yoktu bulantım. Kız bebekte daha çok bulantı oluyormuş diyorlar. Doğru mu acaba

Hamilelik ten önce sigara içen var mi ben iciyordum kizimda hamile olduğumu öğrendim bıraktım bunda öğrendim tek tük içtim ama dun sadece 2tane içtim bugün hic icmedim içim el vermiyor yapamam bebeğine Minnacık o daha ama canım da bi o kadar istiyorum kizimda istememişti ve 8.haftada onda Migde bulantilarim başlamıştı bakalım bu nasıl olacak tek korkum ligde bulantıları kızım var nasıl bas ederim bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun

Canim bende hep erken yumurtlarim.ademime 8 gun kala idrar testinde belirgin cikmisti.adete 1 gun kala 644 adetten 1 gun sonra 2184 cikti.5+0 da tek kese 5+5 te ikinci kese gorundu.anneannemin ikizleri olmus bi kez ama yasamamis.rabbim bizimkilere sagsalim uzun omurler verir insallah.seninde ikiz ihtimali var tabi.

Benim ilki kızdı canım, bulantı çoktu ama erkekte olmuyor mu onu hiç bilmiyorum oğlu olanlar varsa onlar bize fikir versin

Ayh iyice heyecan yaptım canım bakalım.Aynen ben de adete 1 hafta kala öğrendim gebeliğimi tezcanlılık başa bela:)Hayırlı olsun bebişlerin diyelim o zaman sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :)

canım sakın sigara içme yazık olur bebişine, İnşallah rabbim yardım eder. Rabbim sağlık sıhhat versin gerisi geçici şeyler. Dayanıcaz inşallah yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olarak bizimle kalsın

Öyle yapıyorum icmiyorum icmicem yiyip iciyorum icmeyim diye ama zor oluyor :)

Benim ilki kızdı canım, bulantı çoktu ama erkekte olmuyor mu onu hiç bilmiyorum oğlu olanlar varsa onlar bize fikir versin
Benim ilkinde hic bulantı kusma olmamıştı ve oğlum oldu bunda da hiç bulantı falan yok cok şükür çok çok rahatım lakin bunun cinsiyetle ilgisi varmidır bilmiyorum
Lakin bu bulantı kusma olayinin B6 vitaminiyle ilgili oldugunu duymustum B6 vitamini eksik olanlarda bulanti ve kusma cok olurmuş

Evet haklı olabilirsiniz çünkü kızımda bulantılarım elevit kullanmaya başlayınca azalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…